Şimdi Ara

GTA V PC için gamepad önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gamepad ile arkama kurulup oynarım bazen keyifli olur önerebilceğiniz gamepad var mı kablosuz olursa daha iyi olur belki televizyona bağlarım pc yi

• Xbox One kolu önerebilirdim fakat pcde henüz kablosuz olarak çalışmıyor, Windows 10 ile beraber kablosuz desteğide gelecek. Xbox 360 kolu ve alıcısı alabilirsiniz ben şahsen bu ikili ile oynayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f710 da iyidir.
  • xbox 360 kolu kullanıcam ben tavsiye ederim
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/logitech-f310-gamepad-940-000138-fiyati,139159.html?ref=akakce&v=1.77.6

dandik bi marka alıp acı çekeceğine şöyle bişey al 2-3 sene kulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderyamf -- 11 Nisan 2015; 16:11:40 >
  • F710 kullanıyorum yön tuslarinda takilma oluyor arada ve sistemim gayet iyi olmasına rağmen 1.5 metrese kopma olabiliyor

Xbox 360 kontrolcusu daha iyi bir tercih

• Rumblepad2 işe yarar mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMEPAD İLE FPS OYUN TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • F710'dan uzak dur.

Mecburiyetten 3 adet eskittim, üçünden de performans alamadıysam sorun kolda. 360 kolu al bence.

Ha nasıl mecburiyetten? Logitech'in müşteri memnuniyeti sayesinde. Adamlar bozuldukça yenisini gönderdiler o konuda çok cömertler, iyiler, hakkını veriyorlar kaliteli marka olmanın ama işte gel gelelim bu f710 biraz sorunlu bir kol. Belki benim işletim sistemiyle uyumsuz, driver problemi falan olabilir orasını bilemicem. Xbox kolu çok çok daha iyidir ama.
  • f710 dan iki tane de ben almış bulunmaktayım inan bana fifa oynarken bile bilgisayar 1 metre yanımda olmasına rağmen bağlantıda kopmalar oluyor piller 2 günlük halbuki. içinden çıkan kablosu var onu taktım nano alıcısını ona taktım 10 cm bile uzaklık olmamasına rağmen aynı sorun oldu. f310 yada 510 al keyfine bak derim. f710 dan uzak dur. rahat rahat yatağa serilerek fifa oynayalım dedik o bile olmadı 710 ile. ben ne yaptım f310 alıp f710 un yanından gelen uzatma kablosunu bağladım ve rahatladım :D
  • şu koldan kullanıyorum. İlk aldığımda Fifa 15de kolu patlatıp kıracaktım elimde 2 3 haftada anca alıştım ama alıştıktan sonra inanılmaz güzel geldi. Özellikle araba sürme ounlarında falan r2 l2 tuşları güzel olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/f310-gamepad.html

Ayrıca diğer sitelerden daha ucuza alırsın ben 50 TL ye almıştım. Türk sitesiydi gene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 13 Nisan 2015; 4:52:42 >
  • Kablosuz olması çok işime yarardı f710u aklıma koymuştum ama bu kadar şikayet geldiğine göre sorunlu sanırım kablosuz olarak önerebileceğiniz başka kol var mı fiyatı 100₺ civarı olan

• Xbox-one controller en iyisidir. İlerleyen aylarda kablosuz alıcısı da çıkacak

• Sakın f710 alma, xbox360 kolu iyidir.
  • ne zaman xbox kolları kablosuz olucak ? net tarih var mı ? ayrıca gittigidiyora pek güvenmiyorum orda 110 lira ama vatanda falan 150 lira kollar bütçemi aşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeShinoda96 -- 13 Nisan 2015; 9:56:38 >
  • Dualshock 4 ve bir adet bluetooth alıcı.
  • xbox 360 controller
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.