PS5 dijital versiyona sahibim, son zamanlarda başlıkta bahsettiğim sorun başıma gelmeye başladı. Kısacası bir iki kere oyun oynarken başıma geldi ancak genelde uzun süre boşta bırakınca oluyor. PS5 kendini kapatıyor ve ben tekrar kol üzerinden PS tuşuna basıp açmaya çalıştığımda, kol mavi ışık yanıp sönüyor ancak PS5'te bir tepki yok, komutu aldığına dair ses bile vermiyor. Bu sorun ilginç bir şekilde güç kablosunu sök tak yapana kadar geçmiyor. Sök tak yaptıktan sonra sanki elektrik gitmiş gibi PS5 recovery ekranı çıkıyor ve onu geçtikten sonra kullanmaya devam ediyorum. Şu anlık vaktim olmadığı için servise götüremedim, başına gelen veya çözen varsa yardımcı olabilir mi?
Merhabalar öncelikle herkese,
Playstation 5 kolumun üçgen tuşunun basma hissiyatını kaybetmiş durumdayım. Tuş işlevini gerçekleştirmekte ancak basma hissiyatı olmadığı için tam olarak istediğim şekilde kullanamıyorum. Bunun için nasıl bir aksiyon alabilirim. Servis vs. nereden ulaşabilirim ? Turkcell Pasaj'dan almıştım Playstation'ı onlara mı yoksa Sony'e mi ulaşmam gerekiyor. Eğer Sony derseniz, sitelerini biraz inceledim ancak baya karışık nereden talepte bulunabilirim yardımcı olur musunuz ?
1000 TL kablosuz kulaklık önerisi
Öncelikle herkese sağlıklı günler,
Genel olarak ofiste ve yolda kullanacağım bir kablosuz kulaklık almak istiyorum. Bilgisayarda sadece mikrofonu sorunsuz çalışsın benim için yeterli. Daha önce JBL T500BT vardı ancak mikrofonu bilgisayarda sorun yaratıyordu. Kulak içi veya kulak üstü fark etmez. Özetleyecek olursam, ses kalitesi tatmin edecek ve mikrofonu bilgisayarda sorun çıkarmayacak bir kablosuz kulaklık önerir misiniz?
G502 Hala Alınır mı ?
|
|
Aradığım ayakkabıyı bulamıyorum ?
|
Windows 8 formatta C biçimlendirilemiyor
Mavi Ekran Sonrası BIOS Açılıyor
|
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 612
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 29.930 (Bu ay: 489)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar