Şimdi Ara

Windows 8 formatta C biçimlendirilemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım format atmamı istedi ancak böyle bir sorunla karşılaştım

Windows D yi biçimlendirmeme izin verirken C yi biçimlendirmeme izin vermiyor resimler alttadır yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam o anda usb/dvd nereden kuruyorsan onu sök 3-5 saniye sonra geri tak. bi de öyle dene.
    bu diske yüklenemez uyarısı verdiğinde bu şekilde çözülüyor ama bu konuda işe yarar mı bilmiyorum. denemeye değer.
  • Sistem daha önceden UEFİ kuruluysa sende biostan UEFİ Seçerek formatı başlatmalısın, LEGACY ise LEGACY olarak formatı başlatmalısınız. Konuyu biraz araştırırsanız. Ne demek istediğimi anlar şipşak sorunu çözersiniz. Kolay gelsin.

Eğer yapamadıysanız D sürücüsünü yedekleyin ve tamamen silin daha sonra c sürücüsünün silinebileceğini göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CappadociaLe -- 1 Ağustos 2017; 9:13:31 >
  • Aynı sorunlar karşılaştığımda sorunu çözememiş ve hdd yi eski bıos sistemi olan bir leptopa takarak format işlemini gerçekleştirmiştim.
  • c, d ve ayrılmış olan alanı sil deyin, sonra yeni bölüm açarak yapın, olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 Dosya sürüklenmiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.