Şimdi Ara

windows 98 boot disk oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • winxp üzerinde win98 boot disket oluşturan bi yazılım var mı disket biçimlendirme ekranında ms-dos disketi oluşturuyorum ama windows kurmak istediğim laptop çok eski hata veriyo yardımcı olucak arkadaşlara tşk ederim.

• cd den de boot(elinde win98 cd si varsa) edebilirsin veya program eklekaldı/window bileşenleri ekle kaldıra gel orda başlangıç disketi oluştur başlığı var. ordan başlangıç disketini oluşturursun.

kolay gelsin.
  • Bildiğim kadarı ile ve mantıken öyle bir yazılım yok. Çünkü xp ile zaten dosya sistemi değişti. Win98 boot cd sini ise win98 kurulu bir bilgisayardan yapabilirsin...
  • xp kullanıyosan eğer disketi tak bilgisayarımı aç disket sürücünün üzerini sağlatıkla biçimlendir de orda da başlangıç disketi oluştur seçeneği var.
    kolay gelsin....
  • Doğru ama arkadaş win98 disketi oluşturmak istiyor. Bu işlem oradan olmaz...

quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

xp kullanıyosan eğer disketi tak bilgisayarımı aç disket sürücünün üzerini sağlatıkla biçimlendir de orda da başlangıç disketi oluştur seçeneği var.
    kolay gelsin....
  • bende biliyorum cd den boot etmeyi yazmayı unuttum cd sürücüsü çalışmıyor hdd içerisinde win98 kurulum dosyası var ama sadece disketten boot edebilme hakkım var bu bi laptop bende hariç donanım yok eldekiler ile idare etmek zorundayım kalkıp win98 li bilgisayar bulabilirim ama zoru başaramazmıyız.ilgilenen arkadaşlara tşk ederim.
  • http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm istediğin boot u bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Flash ile MS-DOS boot disk
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=win98+boot+disk&meta=
    Bu adreste çok sayıda site var.
    Kolay gelsin.
  • arkadaşlar cevaplar ve yardımlar için tşk ederim herkesin eline yüreğine sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.