Öncelikle herkese sağlıklı günler, Genel olarak ofiste ve yolda kullanacağım bir kablosuz kulaklık almak istiyorum. Bilgisayarda sadece mikrofonu sorunsuz çalışsın benim için yeterli. Daha önce JBL T500BT vardı ancak mikrofonu bilgisayarda sorun yaratıyordu. Kulak içi veya kulak üstü fark etmez. Özetleyecek olursam, ses kalitesi tatmin edecek ve mikrofonu bilgisayarda sorun çıkarmayacak bir kablosuz kulaklık önerir misiniz? |
1000 TL kablosuz kulaklık önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selamlar, bu iki kulaklık arasında kaldım. Kullanan veya bilen birileri yorumlayabilir mi?
https://www.hepsiburada.com/sennheiser-hd-458bt-anc-kulak-ustu-bluetooth-kulaklik-p-HBV00000ZSKMK
-
Üstteki iyi görünüyor hocam.
-
Daha sonra alacaklar ve konuyu görüntüleyeler için,
Anker Q30'u aldım bir kaç gündür kullanıyorum. Çok uzun süre kulaklığı takmama rağmen ağrı yapmaması çok hoşuma gitti. Yolda yürürken trafik varsa transparency modu işe yarıyor gelen arabaları az çok duyabiliyorsunuz güzel olmuş. ANC'si için uzman olmadığım için ne kadar iyi bir şey diyemem ama çoğu sesi kesiyor benim için yeterli. Zaten dolar ve vergiler almış başını gitmişken giriş seviyesi ANC kulaklık artık 900-1000 lira malesef o yüzden 1000 liraya efsane bir şey beklemeyin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- blaupunkt kulaklık bim
- realme buds air 6 pro
- samsung galaxy buds 3 pro
- ikko active buds
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X