Şimdi Ara

Mavi Ekran Sonrası BIOS Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi mavi ekran aldıktan sonra bilgisayar direk biosu başlatıyor bir şeyler değiştirip çıkarsam veya direk çıkış yaparsam biostan bilgisayar tekrar kendini başlatıp biosu açıyor ancak güç düğmesinden kapatıp başlatırsam bu sefer normal bir şekilde açılıyor ..
    Henüz mavi ekran hatasının fotoğrafını yakalayamadım yakaladığımda ekleyeceğim...
    Ancak bu sorunla alakalı bir fikri olan veya daha önce başına gelmiş olan birileri yardımcı olabilirse sevinirim

• mavi ekranın resmini yakalaman için bilgisayarım özellikler gelişmiş başlangıç ve kurtarma altında sistem hatasında yeniden başlat seçeneği var onun yanındaki tiki kaldır.

sistem mavi ekran verdiğinde o ekranda kalacak resmini buraya koy
  • Mavi Ekran Sonrası BIOS Açılıyor

Aldığım hata böyle bir hata bu süreçte şunu farkettim bilgisayar normal çalışmasında hiç bir sorun olmuyor ancak download açtığımda genelde mavi ekranı yiyip biosa yönlendiriliyorum fakat bluescreenview'da hata gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeShinoda96 -- 26 Mayıs 2017; 9:41:17 >
  • Mavi ekrandan sonra biosa attığında bir bak bakalım hdd'yi görüyor mu bilgisayar. Bende hdd'ye windows 10 yüklediğimde aşırı yükleniyor takılmalar oluyor ve bir süre sonra hdd bağlantısı gidiyordu bilgisayar ile güç kesince görüyordu tekrar. Senin de aynı olabilir. Görmüyorsa hdd'yi Driver booster indirip hdd driver güncellemeyi dene.
  • Hdd görmesinde bir sıkıntı yok Windows 10 'ü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ama ilk defa bu günlerde başıma geldi bunlar ama söylediklerini bir deniyecem teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.