Şimdi Ara

GAMEPAD İLE FPS OYUN TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİLGİSAYARDA GAMEPAD İLE OYNANACAK FPS OYUN TAVSİYE EDEBİLİRMİSİNİZ

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Edemeyiz. Etik değil.
  • Unreal Tournament 3
  • millet konsolda fps için klavye ihtiyacı duyar,sen pc'de gamepad istiyorsun.biraz garip.

edit:tavsiyem rainbow six vegas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 19 Temmuz 2008; 12:32:47 >
  • Hakikaten be; gamepad ile FPS mi oynanır...
  • ps3 almayı düşünüyorum onu test edicem biliyorum gamepad ile fps zor iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: samwet

ps3 almayı düşünüyorum onu test edicem biliyorum gamepad ile fps zor iş

Ps3 ile Pc'de gamepad olayı aynı değil ki nasıl test edicen. Ps3 oyunları Ps3 gamepad'ine özel yapılıyo. Pc'de çok zorlanırsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2'ye Gerilim oyun tavsiyesi.
    17 yıl önce açıldı
    PC için oyun kolu tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gamepad destekli oyunlar oynanabiliyor ben sadece gamepad destekli oyun önerisi istedim ama aklıma oyun gelmedi
  • Crysis
  • crysis xbox360 controlüne uyumlu ama
  • Ben bi gamepad bulsam Devil May Cry oynayacam. Klavye ile çok zor oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Ben bi gamepad bulsam Devil May Cry oynayacam. Klavye ile çok zor oluyor

ewet devil may cry prince of persia gib oyunlar gamepadle oynanır ama fps hiç sarmaz kanımca
  • quote:

Hacı konsol almayı düşünüpte ps3 almak mantığa çok zararlı bence.Sonuçta ps3'ün çipi çıkmadı.Bu da demek oluyorki ps3 aldıysan oynayacağın oyunlar orjinal olmak zorunda.

PS3'e vereceğin parayı ben gider xbox elite pal'e veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 19 Temmuz 2008; 16:58:00 >
  • 3K OLMASA ÇAT ALICAM AMA PS3'ÜN RESMİ OLARAK TÜRKİYEDE OLMASI BÜYÜK Bİ AVANTAJ
  • quote:

3K OLMASA ÇAT ALICAM AMA PS3'ÜN RESMİ OLARAK TÜRKİYEDE OLMASI BÜYÜK Bİ AVANTAJ

aga yeni falconlarda 3k çok çok zor çıkıyor.türkiyede birkaç yerde buna çok iyi önlem almışdurumda.xbox konusuna bir bak istersen.
    tabii acele etmek lazım çünkü yeni xbox yeni dvdsiyle çıkacak ve bu dvd çok zor kırılacağa benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Hacı konsol almayı düşünüpte ps3 almak mantığa çok zararlı bence.Sonuçta ps3'ün çipi çıkmadı.Bu da demek oluyorki ps3 aldıysan oynayacağın oyunlar orjinal olmak zorunda.

PS3'e vereceğin parayı ben gider xbox elite pal'e veririm.

Bulursan verirsin.

• Ps3 alan adamın para sorunu ya da derdi yoktur zatende, konumuz o değil şu an.Adam sizden oyun tavsiyesi istemiş konsol tavsiyesi değil....

Arkadaşım vegas ı oynamadım ama wildlove diyorsa bir albenisi vardır bir kaç yerden daha duymuştum.Bunun dışında fps değil de tps ler çok zevkli oluyor.Özellikle dmc4 veya gears of war gibi oyunlar.Bunun dışında bilirsin zaten yarış ve spor oyunları.Ama fps den özel optimize dışında zevk alacağını sanmam.Zira karşındaki adam sende klavye varmış gibi atak hareket edecek sonuçta ölür durursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 19 Temmuz 2008; 19:26:19 >
  • pc de klavye mouse desteği var ve sen gidip gamepad mi takıcaksın fps oynamak için...koca microsoft gamepadlerini mümkün olduğu kadar klavye mouse desteğine yakın tasarımlarla geliştiriyo yine de olmuyor...ve sen....neyse böyle konsol manyakları çok...bizim bi arkadaş vardı tutturmuştu ben stratejiyi bile kolla daha iyi oynarım kolla daha iyi oynanır her oyun diye..allaaaam yaaa ck ck ck
  • Gamepadle fps oynanmaz diyen arkadaşlar bir Black oynasın sonra konuşsun
  • counter
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.