Gamepadle fps oynanmaz diyen arkadaşlar bir Black oynasın sonra konuşsun
Oynadım ben. Black güzel ama onu bile oynamak çile idi.
Gamepad ile FPS oynamak konsolda FPS oynamakla nerdeyse aynıdır.Sonuç olarak oynayacapın çoğu oyundan zevk alamassın
Black şu içinde fırtınalar kopan uzun saçlı pesimist elemanı canlandırdığımız oyun muydu? Hani ışıkta yok olan yaratıklar felan çıkartıyorduk? O ise kontroller güzeldi. Halo da güzel. Yalnız FPS oynayacaksanız ve bu mereti bir gamepad ile yapmayı düşünüyorsanız Xbox360 kolu dışındakiler yalandır. Ne PS3 kolu ile, ne farklı tasarımlı kollar ile bunun kadar rahat oynayamazsınız. Ama her şekilde bu gamepad de FPS'lerde mouse yerini asla tutmaz.
tamam arkadaşlar bende mouse klavyeyi tek geçerim ama bıktım pc yenilemekten yok testlermiş ssler miş sıcaklıkmış alıcam ps3 takılacam 5 sene sadece denemek için oyun tavsiyesi istedim
Vallahi kardeş ps3 ile iyi yarış ve spor oyunları oynanır.Ama illa diyosan DMC 4 üde çok güzel bi şekilde oynayabilirsin.
Bazı arkadaşlar konuyu hala kavrayamamış anlaşılan.
Konuyu açan aradaşımız diyorki, yakın zamanda PS3 alacağım ancak öncelikle gamepad ile fps nasıl oynanır onu denemek istiyorum. Bunun içinde bu şekilde oynanabilecek oyun önerisi istiyorum.
Sizde yine konuyu saptırmayı ve konsol-pc savaşına dönüştürmeyi başarmışsınız
quote:
Orjinalden alıntı: samwet
tamam arkadaşlar bende mouse klavyeyi tek geçerim ama bıktım pc yenilemekten yok testlermiş ssler miş sıcaklıkmış alıcam ps3 takılacam 5 sene sadece denemek için oyun tavsiyesi istedim
Tamam iyi edersin de ps3' e de gayet rahat klavye mouse bağlanabiliyor. Ha illa bağlamıcam dersen gamepad ile her fps tuşlarını ayarlarsan oynanabiliyor sanırım.Ama alışıcam diye de bu çile çekilmez. Gerçekten insanı 2 günde karpal tünel sendromuna sokar hatta elini kangren falan yapar.
kardeş bilgisayardaki coğu oyunlar game pade uygun değildir 10 yıldır konsol kullanıcısıyım game pade fps oynanmaz diyenler konsol kulanmamış kişilerdir game padle oynuyorum ve hicte zorlanmıyorum BİRDE PS3 LE PC oyun oynanma sitilini karşılaştıramassın bence alcaksan ps3 pişman olmazsın oyun konsolda oynanır
zenginsen ps3 al yoksa oyun sayın az olur. yani alırsın takasla uğraşırsın falan. xbox360 al daha iyi.
ps3 alıcağıma pişman olmam biliyorum ayrıca sixaxis hassasiyatide arttırılmış su anda bende bulunan normal kalite gamepad ,sadece fikir sahibi olmak istedim.tuşları kendim ayrlıcaktım lrainbow las vegas xbox360 uyumlu ama ps3 göre ayarlıyıp deniyeceğim
edit:ps3 kontrollerinin gamepade özenle yapıldığının avantajı da var GAMEPAD İLE FPS OYNANIR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme