Şimdi Ara

Fallout tarzı oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem diyaloglu, hem rpg öğeleri içerek fallout gibi yıkılmış bir dünyada yada karanlık bir dünyada geçen oyun tavsiyesi olan var mı?

Skyrim demeyin

• Wasteland 2
  • Tabi ki wasteland 2. Birde rpg değil ama karanlık ve pis bir dünya ve hikaye olarak metro serisinden daha iyisini bulamazsın. Ayrıca STALKER serisi var tabi rpg-fps, chernobil faciasıyla ilgili 3 oyunu var buda çok iyidir. Artı tr yamaları var.
  • Tema olarak değil ama sistem olarak Borderlands.
  • Wasteland 2 ye bakayım. Stalker daha fps gibi geldi bana o yüzden ilgimi çekmedi. Borderlandsı çok oynamışlığım var ama çok ayrı olduklarını düşünüyorum mantık olarak benzeseler de. Teşekkürler hepinize
  • Açıkçası bende fallout hayranlarından biriyim ve "wasteland 2" yi bende inceleyeceğim. Yalnız arkadaşların önerdiği stalker serisi pek sarmadı demişsin ama tüm serisini çok severek oynamış biriyim ve onuda kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu arada fallout 4 nezaman çıkacak bilmiyorum ama 4 ü 4 gözle bekliyorum şuan...
  • STALKER serisinin atmosferi etkileyicidir,rpg sayılmaz zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayerfan34

Bence bu konuda fallout un rakibi yok. Bethesdanin bu serinin uzerine daha cok dusmesi lazim en son fallout oyunu cikali 4 sene oldu yahu...

Bence de yok fallout çok eşsiz bir oyun gerçekten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

quote:

Bence bu konuda fallout un rakibi yok. Bethesdanin bu serinin uzerine daha cok dusmesi lazim en son fallout oyunu cikali 4 sene oldu yahu...

Valla ben bu koskoca bethesdayida anlamiyorum yahu bu adamlarin 1 tanemi studyosu var? orasida sirf tes serisinemi calisiyor? Once skyrim tamam benim icinde en buyuk efsane, ondan sonra tes online..ee artik fallout 5 icin birseyler goster nebilim..

Ama tabi rage gibi dishonored gibi gereksiz oyunlar yapmaktan fallout a butce kalmiyor heralde...

Hadi Rage'i geçtim de Dishonored'a gereksiz oyun dedin ya helal olsun..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

quote:

quote:

Valla ben bu koskoca bethesdayida anlamiyorum yahu bu adamlarin 1 tanemi studyosu var? orasida sirf tes serisinemi calisiyor? Once skyrim tamam benim icinde en buyuk efsane, ondan sonra tes online..ee artik fallout 5 icin birseyler goster nebilim..

Ama tabi rage gibi dishonored gibi gereksiz oyunlar yapmaktan fallout a butce kalmiyor heralde...

Hadi Rage'i geçtim de Dishonored'a gereksiz oyun dedin ya helal olsun..

Bana gore gereksiz kardesim, haa ikisinide oynayip bitirdim ama bu benim gozumde gereksiz olduklari gercegini degistirmez kardesim sanada helal olsun..

Haklısın herkes her şeyi sevmek zorunda değil ama o kadar da boş oyun değil ya Dishonored

• Rage bilmem ama Dishonored gibi efsaneye gereksiz dedin ya. Ciddiye bile alasım gelmiyor.
  • Beyler Wasteland 2 de güzel sevdim ama Fps kamerası ile oynayabileceğim oyun var mı?
  • quote:

Beyler Wasteland 2 de güzel sevdim ama Fps kamerası ile oynayabileceğim oyun var mı?

Modern zamanda geçen fps kamerası ile yada ateşli silahların olduğu rpg oyunu çok az,
    Alpha Protocol var,Mass Effect serisi var birde deus ex human revolution,bunlarda senin istediğin özellikleri pek karşılayan oyunlar değil...
    RPG sayarsak birde Borderlands var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

quote:

Beyler Wasteland 2 de güzel sevdim ama Fps kamerası ile oynayabileceğim oyun var mı?

Modern zamanda geçen fps kamerası ile yada ateşli silahların olduğu rpg oyunu çok az,
    Alpha Protocol var,Mass Effect serisi var birde deus ex human revolution,bunlarda senin istediğin özellikleri pek karşılayan oyunlar değil...
    RPG sayarsak birde Borderlands var

Ben fallout 4 bekleyeyim en iyisi
  • Assassin creed black flagin modern devirde gecen sahnesi baska bir oyun olsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.