Gta-Iv Tarzı değişik ülkelerde geçen oyun varmı acaba wheelmen ve saints row dışında grafikleride fazla kötü olmasa iyi olur Şimdiden Teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: MsTmS gta4 den sonra just cause2 oynanır oda daha çıkmadı http://www.youtube.com/watch?v=8BOtdFUDdFI Konusu nedir bu oyunun nerde geçiyor ...
quote:Orijinalden alıntı: amet saints row2'yi oynadım pek güzel gelmedı araba sürüsü berbat... bende beğenmedim bu oyunu. Gta serisine göre Çok dandik bi oyun yapmışlar.
quote:Orijinalden alıntı: burakoruc quote:Orijinalden alıntı: amet saints row2'yi oynadım pek güzel gelmedı araba sürüsü berbat... bende beğenmedim bu oyunu. Gta serisine göre Çok dandik bi oyun yapmışlar. evet acaip dandik geldı bana benım görüşüm budur. Orijinalden alıntı: thend quote:Prototype denemelisin! Gta4 tarzı değil prototyp oynadım o oyunu cok hosuma gitti ama cerez niyetine o oyun güzel stres atılıyor..
quote:Orijinalden alıntı: burakoruc quote:Orijinalden alıntı: amet saints row2'yi oynadım pek güzel gelmedı araba sürüsü berbat... bende beğenmedim bu oyunu. Gta serisine göre Çok dandik bi oyun yapmışlar. Bu oyunlar sayfalarca konuşuldu tartışıldı. Gta - Saints Row oyunları. En iyi hangi oyun olduğu biliniyor zaten. Sr 2'nin grafikleri berbat.
@Kymophobia Wheelman, araç sürüşü ve grafikleriyle Grand Theft Auto ile mücadele edeceği söylenemez. Şu anda yapacağın tek şey Red Faction oynamak.
quote:Orijinalden alıntı: amet prototyp oynadım demiştim Red Faction, Red Faction, Red Faction, Red Faction. Grand Theft Auto gibi, Parliament ile Muratti gibi, Marlboro ile West gibi. Bu kadarınıda anlamazsan yapacak birşeyim yok.