Bildirim
Gta V, Mad Max tarzı oyun önerisi
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mad Max 'in oyunu daha çıkmadı, çıkınca onu oynarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 31 Ağustos 2015; 21:23:10 > -
ahahaha çıkmadığını biliyorum. aklımda o. farklı kullanıcılardan farklı öneriler bekliyordum. sağolun yine de. -
Shadow of mordor
Witcher 3
Watch Dogs(Hikayesi sarabilir)
Hitman Serisi
Cod Modern Warfare serisi
Cod Black Ops 1-2
Battlefield Bad Company serisi
Batman serisi
Çok oyun var. -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreDFace
Shadow of mordor
Witcher 3
Watch Dogs(Hikayesi sarabilir)
Hitman Serisi
Cod Modern Warfare serisi
Cod Black Ops 1-2
Battlefield Bad Company serisi
Batman serisi
Çok oyun var.
Watch Dogs harici arkadaşın istedği tarzda oyunlar bunlar değil. Kaldı ki bu oyunları kesin biliyordur zaten. -
Evet herkesin bildiği oyunlar zaten çok fazla alternatifte yok o tarzda .Ben TPS - FPS karışımı öneride bulundum. -
Sleeping Dogs ve Saints Row var o tarzda. Godfather var bir de ama o çok iyi sayılmaz. Mad Max de bekleneni veremmeiş gibi gözüküyor ilk incelemelere göre.quote:
Orijinalden alıntı: EmreDFace
Evet herkesin bildiği oyunlar zaten çok fazla alternatifte yok o tarzda .Ben TPS - FPS karışımı öneride bulundum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 2 Eylül 2015; 12:21:30 > -
just cause 2 oyna , sonra teşekkür edersin.quote:
Orijinalden alıntı: metroid
Sleeping Dogs ve Saints Row var o tarzda. Godfather var bir de ama o çok iyi sayılmaz. Mad Max de bekleneni veremmeiş gibi gözüküyor ilk incelemelere göre.
Alıntıları Göster -
beyler. teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05471E679
just cause 2 oyna , sonra teşekkür edersin.
Alıntıları Göster
yazılan oyunların hepsini biliyorum. watch dogs'ı pek sevmedim olay olarak ama Sleeping dogs'u düşüneceğim, olabilir.
Just cause 2 yi de bilmiyorum ya heyecanı bol güzel bir oyun. oynayabilirim.
sağolun öneriler için.
eskilerden bildikleriniz varsa onları da değerlendirebilirim. 2000 ortalarında çıkmış güzel oyunlara bakacağım.
-
Birkaç tane daha söyleyeyim Total Overdose, True Crime, Gun, Driver serisi.quote:
Orijinalden alıntı: tamelma
beyler. teşekkür ederim.
yazılan oyunların hepsini biliyorum. watch dogs'ı pek sevmedim olay olarak ama Sleeping dogs'u düşüneceğim, olabilir.
Just cause 2 yi de bilmiyorum ya heyecanı bol güzel bir oyun. oynayabilirim.
sağolun öneriler için.
eskilerden bildikleriniz varsa onları da değerlendirebilirim. 2000 ortalarında çıkmış güzel oyunlara bakacağım.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 2 Eylül 2015; 15:33:12 >
-
Bence bu linkteki 10 oyunu da bekle 2016'da sıra ile alıp oyna!! Muhteşem oyunlar var...quote:
Birkaç tane daha söyleyeyim Total Overdose, True Crime, Gun, Driver serisi.
Alıntıları Göster
https://www.youtube.com/watch?v=p6X5xxwwGUg
-
quote:
Orijinalden alıntı: shimseqh
Bence bu linkteki 10 oyunu da bekle 2016'da sıra ile alıp oyna!! Muhteşem oyunlar var...
https://www.youtube.com/watch?v=p6X5xxwwGUg
Kendi reklamını yapa yapa bir hal oldun evladım. -
Just Cause serisi, Saint's Row serisi, Mafia II, hepsi güzel oyunlar. Onun dışında açık dünya olmayıp da TPS olan Tomb Raider, Max Payne, Hitman, Splinter Cell, Spec Ops The Line, Alan Wake serisi var önerebileceğim. Hepsi güzel oyunlar, hikayeleri ve oynanışı gayet sağlam.quote:
Birkaç tane daha söyleyeyim Total Overdose, True Crime, Gun, Driver serisi.
Alıntıları Göster -
Arkadaşın istedği oyunlar senini saydığın türdeki oyunlar değil, onun harici olanalr da söylendi zaten. -
bu tarz oyunları sormamıştım ama max payne diyince tekrardan 2'yi oynayasım geldi. onu da ekledim. -
sağolun beyler yazdıklarınız uzun bir süre oyalar beni. teşekkür ederim. -
Saboteurquote:
Orijinalden alıntı: tamelma
sağolun beyler yazdıklarınız uzun bir süre oyalar beni. teşekkür ederim. -
Bak oraya ne yazmışım? "Onun dışında açık dünya olmayıp da TPS olan" diye belirtmişim dimi. Şu forumda okumadan cevap verme huyundan vazgeçemediniz bi türlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 3 Eylül 2015; 11:07:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: acaluka
Bak oraya ne yazmışım? "Onun dışında açık dünya olmayıp da TPS olan" diye belirtmişim dimi. Hırt gibi okumadan cevap verme en azından.
Sakin ol, şampiyon. -
just causequote:
Orijinalden alıntı: metroidquote:
Orijinalden alıntı: acaluka
Bak oraya ne yazmışım? "Onun dışında açık dünya olmayıp da TPS olan" diye belirtmişim dimi. Hırt gibi okumadan cevap verme en azından.
Sakin ol, şampiyon.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- atari oyunları indir
- arcade oyun ne demek
- gta 5 save dosyası nerede
- steamapps yordam giriş noktası hatası gta 5
- rust karakola ışınlanma kodu
- fps oyunları
- denuvo nedir
- dlss nedir
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- far cry 7 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X