IPS mi Oled mi almalıyım?
Merhabalar, yeni sistem topladım i9 14900kf ve asus rog rtx 4080 super oc aldım. Bende mevcut kullanımda MSI MAG241C 23.6'' 144Hz 1MS monitör var. Madem sistemi yükselttim monitörü de 2k ve G-Sync içeren yeni bir tane alayım dedim fakat kafam çok karışıyor. Oledlerin daha iyi olduğunu söylemişler fakat oledlerin fiyatları 30bin civarından başlıyor açıkçası bütçemi çok aşarım. Daha böyle 10-15bin arasına mantıklı bir şey bakıyorum. 144hz veya üstü , 2k , g-sync özellikleri mevcut bir tane almayı düşünüyorum.
Aslında kafamda şu ürün var.
Önerisi veya yorumu olan var mı? Ya da doğrudan monitör değiştermeden mi devam etsem bilemedim...
Merhabalar, yeni sistem topladım i9 14900kf ve asus rog rtx 4080 super oc aldım. Bende mevcut kullanımda MSI MAG241C 23.6'' 144Hz 1MS monitör var. Madem sistemi yükselttim monitörü de 2k ve G-Sync içeren yeni bir tane alayım dedim fakat kafam çok karışıyor. Oledlerin daha iyi olduğunu söylemişler fakat oledlerin fiyatları 30bin civarından başlıyor açıkçası bütçemi çok aşarım. Daha böyle 10-15bin arasına mantıklı bir şey bakıyorum. 144hz veya üstü , 2k , g-sync özellikleri mevcut bir tane almayı düşünüyorum.
Aslında kafamda şu ürün var.
Önerisi veya yorumu olan var mı? Ya da doğrudan monitör değiştermeden mi devam etsem bilemedim
Utorrent programı takılıyor sürekli
|
İnternet kablosunu takınca kapanan bilgisayar.
|
Bluetooth Cep Kulaklık Tavsiye ?
|
Yeni Sistem Topladım Ama Boot Ekranını Geçemiyorum
|
Yeni HDD Tanıtma/Görüntüleme
|
Steampunk ve Uzay Temalı Film Önerileri İstiyorum. (Bkz Serenity)
|
|
Chrome ve değişmeye arama motoru...
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.415
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 33.263 (Bu ay: 696)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap