Şimdi Ara

Monitör kısmında cevap gelmedi, burayı deneyeyim 14900kf + 4080 sistem için Monitör Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar, yeni sistem topladım i9 14900kf ve asus rog rtx 4080 super oc aldım. Bende mevcut kullanımda MSI MAG241C 23.6'' 144Hz 1MS monitör var. Madem sistemi yükselttim monitörü de 2k ve G-Sync içeren yeni bir tane alayım dedim fakat kafam çok karışıyor. Oledlerin daha iyi olduğunu söylemişler fakat oledlerin fiyatları 30bin civarından başlıyor açıkçası bütçemi çok aşarım. Daha böyle 10-15bin arasına mantıklı bir şey bakıyorum. 144hz veya üstü , 2k , g-sync özellikleri mevcut bir tane almayı düşünüyorum.

Aslında kafamda şu ürün var.

Önerisi veya yorumu olan var mı? Ya da doğrudan monitör değiştermeden mi devam etsem bilemedim...

• Aynı ikilemdeyim 2k ips mi oled mi diye diye geçici olarak aldığım fhs ips 60hz monitörü 6 aydır kullanmaya devam ediyorum  .şimdi 2k ips ile oled arasında 4k var niye yazmadın dersen 4k nın biraz üstüne koyup 4k oled alırsın o yüzden bu çekişme 2k oled arasında.Yurtdışında oled monitörler ucuzlamaya başladı gördükçe içim gidiyor.

Şöyle 24 27 inc 4k 144hz yeter oled bir monitör 15k ya düşse ne olur yurtdışında 500 600 dolara var bu arada.Bulursan bana da haber et  

• rayli82 kullanıcısına yanıt

4k da net bir monitör göremedim, kaldı ki 4k da 60 fps bile zor çıkıyor kasmanın anlamı yok 2k da 260 hz e çıkabilen monitörler var ve 100 üstü fps almak çok daha iyi haliyle.. ama işte burada da dediğin gibi takılıyoruz   biraz bekleyelim o halde zaten yeni topladık, bütçe hasar görmesin belki fiyatları biraz düşer  

• thend kullanıcısına yanıt
    Demekki 4k oled görmemişsiniz😂 4k oled görseniz diğer monitirlere para vermezsiniz ama çok pahalı meret.

rtx 4080 de 4k 60fps veremiyorsa yok artık .4k 120 hz altına düşürecek oyun sorunlu oyundur.

Ben şahsen online oyuncu değilim bana konsolda 30fps bile yetiyor ama pcde min 60fps cebimden kallavi bir ücret çıkacaksada 144hz beklerim yani bekleyelim bakalım 4k oled 144hz ucuzlasada alsam yoksa alcam uçak biletini koyacam valizd getirecem 😂
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.