Şimdi Ara

Spotify tarafından hesabımdan para çekilmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spotify tarafından haberim olmadan 167.5 TL'lık çekim yapılmış kartımdan işlem şuan provizyonda ama olay dün yaşandı heme premium hesabımı iptal edip site ile iletişime geçmeye çalıştım ancak 1 gündür bana geri dönen bir mail vs. olmadı.

Ulaşabileceğim bir kanal vs. bilen bir kullanıcı arkadaş var mı acaba ?

Yani anlamadığım nokta bir siteye güvenip kredi kartı bilgilerini veriyorsun ancak onlar seni hesabından senin haberin olmadan neredeyse aylık ücretin 20 katı para kesiyorlar. Umarım bir an öce dönerler ve paramı iade ederler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Spotify Hesabından Para Çekilmesi Sorunu

Spotify kullanırken hesabından para çekildiğini fark ettiyseniz, endişelenmeyin. Bu sorun birçok kullanıcı tarafından yaşanmaktadır.

Spotify Stockholm SE Nedir?

Spotify Stockholm SE, Spotify'ın İsveç merkezli ana şirketidir. Hesabınızdan para çekilmesi, Spotify Stockholm SE tarafından gerçekleştirilir.

Spotify Hesabımdan Para Çekti

Spotify hesabından para çekilmesinin birkaç nedeni olabilir:

• Abonelik ücretleri: Spotify Premium veya Family aboneliğin varsa, abonelik ücretleri hesabından otomatik olarak çekilir.
    • Fazla ücretlendirme: Bazı durumlarda, Spotify yanlışlıkla hesabından fazla ücret çekebilir.
    • Yetkisiz işlemler: Hesabın ele geçirildi ve yetkisiz bir kişi para çekti.

Spotify Kredi Kartımdan Para Çekiyor

Spotify hesabından para çekilmesi, kredi kartından veya banka hesabından yapılabilir. Hesabından para çekildiğini fark ettiysen, aşağıdaki adımları izlemelisin:

Yapılması Gerekenler

• Spotify hesabını kontrol et: Hesabına giriş yap ve son işlemleri kontrol et. Yetkisiz işlemler varsa, Spotify ile iletişime geç.
    • Kredi kartı veya banka hesabı ekstrelerini kontrol et: Spotify tarafından yapılan tüm işlemleri kontrol et.
    • Spotify ile iletişime geç: Spotify'ın müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek sorunu bildir. Gerekli belgeleri ibraz etmen gerekebilir.
    • Kredi kartı şirketin veya bankan ile iletişime geç: Hesabından yetkisiz para çekildiyse, kredi kartı şirketin veya bankan ile iletişime geçerek durumu bildir.
    • Spotify aboneliğini iptal et: Sorun çözülene kadar Spotify aboneliğini geçici olarak iptal etmeyi düşünebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nasıl oldu bu ? Yıllık üyelik falan mı aldın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hayır. Bu işlemin benimle bir alakası yok. Yani ben siteden herhangi bir işlem gerçekleştirmedim.

Rastgele hesabımı kontrol ettiğimde hesabımdan 167.5 TL lık ücretin Spotify-Stockholm adına yapıldığını gördüm hemen siteyi kontrol ettim premium hesabımı deaktif hale getirdim. Yani zaten ben hali hazırda öğrenci tarifesini kullanıyorum 7 TL'ya 5 aydır düzenli çekim yapıyordu bu ay zaten daha yenilenme tarihi gelmede bu işlem gerçekleşti. İşlem henüz provizyonda siteye iletişim formunda 3 defa mesaj gönderdim ancak hala bana geri dönüş yapmadılar başka bir kanalda bulamadım ulaşabileceğim.

Aklıma gelen spotify sisteminden birinin bilgilerimi çalıp kartım adına işlem yaptığı çünkü başak bir yolla bu kadar büyük bir ücretli bir işlem gerçekleştirmedim sistemden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PithyGhost

Hayır hayır. Bu işlemin benimle bir alakası yok. Yani ben siteden herhangi bir işlem gerçekleştirmedim.

Rastgele hesabımı kontrol ettiğimde hesabımdan 167.5 TL lık ücretin Spotify-Stockholm adına yapıldığını gördüm hemen siteyi kontrol ettim premium hesabımı deaktif hale getirdim. Yani zaten ben hali hazırda öğrenci tarifesini kullanıyorum 7 TL'ya 5 aydır düzenli çekim yapıyordu bu ay zaten daha yenilenme tarihi gelmede bu işlem gerçekleşti. İşlem henüz provizyonda siteye iletişim formunda 3 defa mesaj gönderdim ancak hala bana geri dönüş yapmadılar başka bir kanalda bulamadım ulaşabileceğim.

Aklıma gelen spotify sisteminden birinin bilgilerimi çalıp kartım adına işlem yaptığı çünkü başak bir yolla bu kadar büyük bir ücretli bir işlem gerçekleştirmedim sistemden.

Önceki Spotify çekimlerine bakar mısınız? Spotify Stockholm adı mı var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarihleriyle beraber en son Spotify stockholm adına yapıla üç işlem şöyle.

Spotify tarafından hesabımdan para çekilmiş.Spotify tarafından hesabımdan para çekilmiş.Spotify tarafından hesabımdan para çekilmiş.

• Geçmiş olsun hocam, inşallah en kısa sürede iade edilir bir şekilde alınan ücret
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜ Kimya

Geçmiş olsun hocam, inşallah en kısa sürede iade edilir bir şekilde alınan ücret

Umarım hani 3 defa iletişim formundan mesaj gönderdim her defasında olayı daha detaylı açıklamaya çalıştım. Bana geri dönüş yapsalar olayı karşılıklı halledebileceğimizi düşünüyorum ancak bana geri dönüş yapan yok müşteri hizmetlerinden. Yani Türkiye'de bu kadar çok ücretli/ücretsiz üyesi bulunan bir servisin bu kadar yavaş kalması beni şaşırtıyor.

Para iadesini aldıktan sonra da iptal ettiğim Spotify üyeliğine döneceğimi de hiç sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Twitter supportlarina yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: STR Priest

Twitter supportlarina yaz

SpotifyCares kullanıcısı mı yoksa Türkiye için herhangi bir kanal var mı başka bildiğiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinerciavcısı

Ziraat bankası sanırım.Herhangi şubeye git harcama itirazında bulun,dilekçe yaz.Kartı iptal edip yeni kart çıkaracaklar paran gelir .

Evet Ziraat Bankası o halde pazartesi günü bankanı şubesinde bu işlemi yapayım işlem zaten daha provizyonda umarım işlem kabul edilir ve hemen param iade edilir. Çok teşekkürler pazartesi günü bu işlemi gerçekleştireyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PithyGhost

quote:

Ziraat bankası sanırım.Herhangi şubeye git harcama itirazında bulun,dilekçe yaz.Kartı iptal edip yeni kart çıkaracaklar paran gelir .

Evet Ziraat Bankası o halde pazartesi günü bankanı şubesinde bu işlemi yapayım işlem zaten daha provizyonda umarım işlem kabul edilir ve hemen param iade edilir. Çok teşekkürler pazartesi günü bu işlemi gerçekleştireyim.

Yeni kart vermeden iade yapamıyorlar ,yani genel müdürlükten beni arayan kadın öyle demişti.Genel müdürlüğe dilekçe yazdırır müşteri ilişkilerindeki yetkili sorunu anlatınca.Hangi gün, hangi saat ,ne kadar tutar çekildi diye yazarsın.2 hafta içinde kart geliyor kartı aldığın şubeye.Paran öyle iade edilir.

Ziraat Bankasında harcama itirazına dair fax numarası verilmiş oraya yarın dilekçede faxlayabilirim. Şubeye pazartesi günü gidebilirim hangisi daha sağlıklı olur sizce ?

• Yurtdışında spotify dönemlik kuponları mı ne vardı, ödeme yapıp alınıyordu. Bi ara bunun dolandırıcılığı dönüyordu. Muhtemelen sizin kartla aldılar, başka birine satacaklar.
  • Aynen öyle şimdi e kartlara baktığımda 12 aylık paketin 167.85 TL yani benim hesabımdan çekilen para olduğunu gördüm.

Spotify geri döner veya dönmez bankayla pazartesi temasa geçmek en mantıklısı yani bir defa çalınan bilgilerim bir daha çalınabilir e mantıklısı kartın iptali ve yeni kart gibi duruyor.

Bu kadar büyük bir servisin böyle bir hataya düşmesi kullanıcılarının mağdur edilmesi gerçekten komedi. Üstüne üstlük destek birimini cevap vermemesi de cabası.
  • PithyGhost kullanıcısına yanıt
    Yok ona yazicaksin
  • Sitedeki iletişim formları twitter Türkçe ve İngilizce olarak yabancı kanala, göndermediğim yer kalmadı umarım sorunu bir an önce çözerler ve bende bankayla uğraşmam.
  • iTunes candır.

Geçmiş olsun. Umarım mahkemelik bir durum olmaz

• Kredi kartı ile alışveriş yaptığınız zaman sanal kart açın onla yapın. Eğer aylık düzenli ödeme yapacaksınız da ya yıllık alın bir kere de ya da bir sanal kart açın bir aylık abone ücreti bakiyesinde tutun her ay düzenli olarak ay ortası girip abonelik yenilenmeden tutarı tekrardan koyun. O sanal kartı patlattıklarında en fazla bir aylık abonelik ücretiniz yanmış olur büyük bir meblağ gitmez yani.

• Hepinize çok teşekkür ederim. Sonunda bugün bana müşteri temsilcisinden mesaj geldi. Mesajta hrsabımın incelendiği ve gerçekten harcama yapıldığı ortaya çıkmış.

Hayatımda hiç ranımadığım ve doğruluğundan dahi şüphe ettiğim kullanıcı ve mail adresini tanıyım tanımadığımı onaylamamı istediler. Onalyamadığımın mailini gönderdim. Muhtemelem para iade edilecek gibi yine süreci burada paylaşacağım. Çok teşekkür ederim hepinize tekrardan. Pazartesi günüde kartımın yenilenmesi için bankayla temasa geçmek en mantıklı iş olacak gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.