Arkadaşlar, Borderlands serisine bayıldım açıkçası; 3 oyununu da bitirdim. Bana aynen bu oyunlar gibi; fps açılı + rpg elementleri olan(farming, level yapma vs.) oyun önerisi yapar mısınız?
Fallout 3'ü denedim; ama aradığım oyunda diyalogdan ziyade tıpkı Borderlands'teki gibi görevi al ve yap sistemi(aksiyon ağırlıklı) olmalı.
Diyalogsuz Rpg mi olur diyenler çıkabilir; ben de diyaloglu oyunlar severim, mesela Dragon Age serisini çok beğendim(1-2 bitti, şu an 3'ü hard da oynuyorum.)
Dragon Age 3'ü az çok Skyrim'e benzetmişler(grafik olarak kesinlikle değil, oynayış olarak) Orada da aynen full her yeri dağ-tepe yapmışlar, ata falan binebiliyorsun.
Skyrim'i bir türlü sevemedim; ama Dragon Age 3'ün başından kalkamıyorum(Skyrim'i kötülemiyorum; sevip-sevmeme olayının nedeni Skyrim'de bir troll/dev çıkıyor, beni 500 m uçuruyor veya bir mage çıkıyor; 1 km yanına bile yaklaştırmıyor, o yüzden Skyrim'e ne zaman başlasam taş çatlasın 1 gün sonra bırakıyorum. Ama Dragon Age'te o şekilde tekte alan mob yok.-Kendinizden 4-5 level ejderhaya dalmadığınız sürece- O yüzden Dragon Age 3'ü oynuyorum.)