Şimdi Ara

CS GO Herhangi bir resmi sunucuya bağlanmak başarısız oldu hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. CS GO girdiğimde böyle bir hata aliyorum Steam arkadaş ağına da bağlanmıyor. Ama internete girebiliyorum sorunu daha önce yaşayan oldu mu? CS GO Herhangi bir resmi sunucuya bağlanmak başarısız oldu hatası

Edit: Telefon ağına bağlanıp oyuna girebiliyorum sonra ev ağına geçince sorun yok ama oyunu kapatıp açarsam yine telefon ağından girmem gerek sorun devam ediyor.

Edit: İnternette yazan her şeyi denedim çözülmedi. Steam ve oyunu yeniden kurdum. Dns değiştirdim sorun düzeldi.

Edit: Sorun devam ediyor. Steam desteğe yazdım bir sürü yönlendirme yapmışlar yok o makale yok bu makale.. Hiçbir şey anlamadım. Telefon internetinden oyuna girip maç başlayınca ev internetine geçiyorum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozka -- 3 Kasım 2019; 11:43:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Herhangi Bir Resmi Sunucuya Bağlanmak Başarısız Oldu Hatası

"Herhangi bir resmi sunucuya bağlanmak başarısız oldu" hatası, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyununda yaygın bir sorundur. Bu hata, oyuncuların resmi sunuculara bağlanmasını engelleyerek oyuna katılmalarını imkansız hale getirebilir.

Hatanın nedenleri çeşitli olabilir, ancak en yaygın olanları şunlardır:

• Sunucu Bakımı: Resmi sunucular düzenli bakım için kullanılamıyor olabilir.
    • İnternet Bağlantısı Sorunları: Zayıf veya kararsız internet bağlantısı, sunuculara bağlanmayı engelleyebilir.
    • Güvenlik Duvarı veya Antivirüs Yazılımı Engellemesi: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı, oyunun sunuculara erişmesini engelleyebilir.
    • Oyun Dosyalarının Bozukluğu: Bozuk oyun dosyaları, sunucularla bağlantı kurulmasını engelleyebilir.
    • VAC Yasağı: Valve Anti-Cheat (VAC) sistemi tarafından yasaklanan oyuncular, resmi sunuculara bağlanamazlar.

Hata Çözümü:

"Herhangi bir resmi sunucuya bağlanmak başarısız oldu" hatasını çözmek için şu adımları uygulayabilirsin:

• Sunucu Durumunu Kontrol Et: Steam'in sunucu durumunu kontrol ederek resmi sunucuların çevrimiçi olup olmadığını kontrol et.
    • İnternet Bağlantını Kontrol Et: İnternet bağlantının aktif olduğundan ve oyunun sunucularına erişebildiğinden emin ol.
    • Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Ayarlarını Kontrol Et: Güvenlik duvarı ve antivirüs yazılımının CS:GO'nun sunucularla iletişim kurmasına izin verdiğinden emin ol.
    • Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula: Steam üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayarak bozuk dosyaların onarılmasını sağla.
    • VAC Yasağını Kontrol Et: VAC sistemi tarafından yasaklandığını düşünüyorsan, Valve'a itiraz edebilirsin.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra oyunu yeniden başlat ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol et. Hala bağlanamıyorsan, daha fazla yardım için Steam Destek ile iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çözdün mü sorunu dostum?
  • Bazen hata veriyor ve Steam arkadaşlar kısmına girersen de göreceksin ki arkadaşlar da gözükmeyecek , Steam ı görev yöneticisinden kapatıp açarsan internete bağlanması gerek , o sıralarda sen çevrimdışı gözükeceksin

• Denemediğim şey kalmadı çözümünü bulamadım oyuna girene kadar telefon internetine bağlanıp oyuna girince wifi'ya geçiş yapınca sorunsuz oynuyordum kendiliğinden düzeldi uzun süredir yaşamıyorum bu sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.