Şimdi Ara

Cs 1.5 server kurdum benden başka kimse bağlanamıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben cs 1.5 server kurdum ben girebiliyorum server çalışıyor ama dışardan kimse bağlanamıyo ben 127.0.0.1 yazarak girebiliyorum başka türlü bende giremiyorum

--modemde 27015 portu açık
    --güvenlik duvarı kapalı
    --antivirüs programı yüklü değil

bunlar olduğu halde server a bağlanılmıyor

pc ye 2 kere format atıp yeniden denedim ama yine bağlanılmıyo

bu bağlantı sorununu nasıl çözebilirim?? lütfen yardımmmm

şimdiden teşekkürler...

• 127.0.0.1 tek sen girmene şaşmamalı böyle bir server ip adresi olmaz para ıle kurmadın sanırsam serveri?
  • ben deniyim dedim ama olmadı.
    retriying diyo 4 ten sonra hta veriyor
  • server ip adresi 127.0.0.1 değil zaten o benim bağlanabilmem için gereken ip adresi windowsun kendi ip adresi bide 192.168.1.2 den de bağlanabiliyorum benden başkası zaten bunlardan giremez servera girmeleri için benim bilgisayarımın ip adresini yazmaları lazımwww.ip-adress.com da girdiğimde orda yazan ip adresi bunu verince bağlanmaları gerekiyo ama olmuyo

3 hafta önce sorun yoktu oynanıyordu ama hlds versiyonu eski diye biraz yükseştmek istedim yükselttiğimden beri böyle eski sürümü kuruyorum ona da bağlanılmıyor bu sorun neden olabilir??? çok şaşırdım...

• yanlış hatırlamıyosam 1.5 için swsd.dll nin crackini yapmış olman lazım halflife orjinal deil ise buna yapmadan baglanılmaz
  • half-life orjinal değil swsd.dll bu dosyanın crack ini yaptım zaten serverda 3 hafta önce sorun yoktu hlds eski versiyondaydı 4.1.1.0 yapmak istedim ama bu bağlantı sorunu oluştu eskisini tekrar kurduğumda ise onda da aynı sorun oldu kafayı yicem ya 3 hafta önce çalışan server aynısını şimdi kuruyorum çalışmıyor bu bilgisayar çok karışık bi alet bağlanabilmek için her yöntemi deniyorum
    ama olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihad861

half-life orjinal değil swsd.dll bu dosyanın crack ini yaptım zaten serverda 3 hafta önce sorun yoktu hlds eski versiyondaydı 4.1.1.0 yapmak istedim ama bu bağlantı sorunu oluştu eskisini tekrar kurduğumda ise onda da aynı sorun oldu kafayı yicem ya 3 hafta önce çalışan server aynısını şimdi kuruyorum çalışmıyor bu bilgisayar çok karışık bi alet bağlanabilmek için her yöntemi deniyorum
    ama olmuyor

kendin kaşınmışşın soylencek başka birşey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.