Arkadaşlar ben cs 1.5 server kurdum ben girebiliyorum server çalışıyor ama dışardan kimse bağlanamıyo ben 127.0.0.1 yazarak girebiliyorum başka türlü bende giremiyorum
--modemde 27015 portu açık --güvenlik duvarı kapalı --antivirüs programı yüklü değil bunlar olduğu halde server a bağlanılmıyor
pc ye 2 kere format atıp yeniden denedim ama yine bağlanılmıyo
bu bağlantı sorununu nasıl çözebilirim?? lütfen yardımmmm
şimdiden teşekkürler...
127.0.0.1 tek sen girmene şaşmamalı böyle bir server ip adresi olmaz para ıle kurmadın sanırsam serveri?
ben deniyim dedim ama olmadı. retriying diyo 4 ten sonra hta veriyor
server ip adresi 127.0.0.1 değil zaten o benim bağlanabilmem için gereken ip adresi windowsun kendi ip adresi bide 192.168.1.2 den de bağlanabiliyorum benden başkası zaten bunlardan giremez servera girmeleri için benim bilgisayarımın ip adresini yazmaları lazımwww.ip-adress.com da girdiğimde orda yazan ip adresi bunu verince bağlanmaları gerekiyo ama olmuyo
3 hafta önce sorun yoktu oynanıyordu ama hlds versiyonu eski diye biraz yükseştmek istedim yükselttiğimden beri böyle eski sürümü kuruyorum ona da bağlanılmıyor bu sorun neden olabilir??? çok şaşırdım...
yanlış hatırlamıyosam 1.5 için swsd.dll nin crackini yapmış olman lazım halflife orjinal deil ise buna yapmadan baglanılmaz
half-life orjinal değil swsd.dll bu dosyanın crack ini yaptım zaten serverda 3 hafta önce sorun yoktu hlds eski versiyondaydı 4.1.1.0 yapmak istedim ama bu bağlantı sorunu oluştu eskisini tekrar kurduğumda ise onda da aynı sorun oldu kafayı yicem ya 3 hafta önce çalışan server aynısını şimdi kuruyorum çalışmıyor bu bilgisayar çok karışık bi alet bağlanabilmek için her yöntemi deniyorum ama olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: cihad861
half-life orjinal değil swsd.dll bu dosyanın crack ini yaptım zaten serverda 3 hafta önce sorun yoktu hlds eski versiyondaydı 4.1.1.0 yapmak istedim ama bu bağlantı sorunu oluştu eskisini tekrar kurduğumda ise onda da aynı sorun oldu kafayı yicem ya 3 hafta önce çalışan server aynısını şimdi kuruyorum çalışmıyor bu bilgisayar çok karışık bi alet bağlanabilmek için her yöntemi deniyorum ama olmuyor