Şimdi Ara

CS 1.6 Ping Sorunu Olanlar Bu Konuya !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
25.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orjinalden alıntı: emrecelik

başlat---> çalıştır ----> cmd yazıp ENTER
    netsh winsock reset yazıp ENTER
    Bilgisayar RESTART

Az önce internet bölümünde dikkatimi çekti ve 350 lerde dolaşan ping im restart tan sonra 16-20 arasında gitmeye başladı.

Denemek bedava soruçları buradan paylaşalım. Emre Çelik arkadaşımıza teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS 1.6 Ping Sorunu Yaşayanlar İçin Çözümler

CS 1.6 oyuncuları arasında yaygın olan ping sorunu, oyun deneyimini olumsuz etkileyerek oyuncuları hayal kırıklığına uğratabiliyor. Ping, oyuncunun cihazı ile oyun sunucusu arasındaki veri gönderme ve alma süresini ifade eder. Yüksek ping, oyun içinde gecikmelere ve "lag" olarak bilinen sorunlara neden olabilir.

CS 1.6'da ping sorununu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç yöntem mevcuttur:

• İnternet bağlantınızı kontrol edin: Yavaş veya istikrarsız bir internet bağlantısı ping sorunlarına neden olabilir. İnternet hızınızı test edin ve bağlantınızın sorunsuz olduğundan emin olun.
    • Oyun sunucusunu değiştirin: Bazı oyun sunucuları diğerlerinden daha yüksek ping değerlerine sahip olabilir. Farklı sunucuları deneyin ve ping değerinizi en aza indiren sunucuyu seçin.
    • Oyun ayarlarını optimize edin: CS 1.6 oyun ayarlarından "cl_updaterate" ve "cl_cmdrate" değerlerini artırarak pinginizi düşürebilirsiniz. Bu değerleri 100 veya daha yüksek bir değere ayarlayın.
    • Arkaplan uygulamalarını kapatın: Torrent indirme, video akışı veya diğer bant genişliği kullanan uygulamalar ping sorunlarına neden olabilir. Oyun oynarken arka planda çalışan tüm gereksiz uygulamaları kapatın.
    • Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Bazen, bilgisayarınızı yeniden başlatmak ağ ayarlarını sıfırlayabilir ve ping sorunlarını çözebilir.

Bu yöntemleri uygulayarak CS 1.6'daki ping sorununuzu çözebilir ve oyun deneyiminizi iyileştirebilirsiniz. Sorun devam ederse, internet servis sağlayıcınıza başvurarak daha fazla yardım almanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayırlı olsun,bu aralar yüksek ping sıkıntısı çekenlere yardımcı olur umarım.
  • Yav ping internet hızıyla alakalı değil mi, bu ne işe yarıyacak.. Deneyin bakalım olursa bende yapayım.
  • Arkadaşlar TAB'a bastığınızda listede gözüken Ping'e çok aldırmayın bence. Oyun içideki akıcılık Önemli..

4 mb' de 50 pinglerde gözüküyorum listede. Ama nerdeyse SIFIR'a yakın gecikme var oyun içinde. Sniper türü silahlarda Sanki LAN da oynarmış gibi rahat.
  • Umarım Olur.Ping Problemi olanlara yararlı bir konu
  • Bu komutun amacı nedir? Senin bağlantın oyunda 30 ms veriyorsa her zaman verir.Ping sorunu çeken birinin makinasında mutlaka bir data transferi yapan bir dosya vardır.(Trojan vb.)Windowsa komutlar yazarak ping sorununun bu derece düzelmesi imkansız.Hani deseniz ki 50 ms den 40 ms e düştü anlayacam ama 350 pingten 16 20 arasında inmesi tamamen mantıksız bir olay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abuz

Bu komutun amacı nedir? Senin bağlantın oyunda 30 ms veriyorsa her zaman verir.Ping sorunu çeken birinin makinasında mutlaka bir data transferi yapan bir dosya vardır.(Trojan vb.)Windowsa komutlar yazarak ping sorununun bu derece düzelmesi imkansız.Hani deseniz ki 50 ms den 40 ms e düştü anlayacam ama 350 pingten 16 20 arasında inmesi tamamen mantıksız bir olay.

katıllıyorum zaten ping 350 lerdeyse ya baska bi pc ye veri transferi wardır Ya internet kablolarında sorun wardır YAda bisi indiriyosundur.!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 hile sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ping internet hızıyla alakalı olur yani mantıklı xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abuz

Bu komutun amacı nedir? Senin bağlantın oyunda 30 ms veriyorsa her zaman verir.Ping sorunu çeken birinin makinasında mutlaka bir data transferi yapan bir dosya vardır.(Trojan vb.)Windowsa komutlar yazarak ping sorununun bu derece düzelmesi imkansız.Hani deseniz ki 50 ms den 40 ms e düştü anlayacam ama 350 pingten 16 20 arasında inmesi tamamen mantıksız bir olay.

XP'nin Qos vs gibi birsürü paket yönetim sistemi olduğu için yazılımsal olarak ping yükselmesi mümkün.
    Ama böyle bişey kolay kolay olmaz orası ayrı mesele...

Bu pinglerin yükselme nedeni TTNET kaynaklı bence,bi kaç gündür tüm serverlarda aynı sorunu yaşıyorum.
  • Zaten söylediğim gibi , windows üzerinden bazı transfer yapan dosyaları engellersek daha temiz bir bağlantımız olabilir ancak 350 pingten bir komutla 20 pinge inmesi imkansız.Eğer böyle bişey olsaydı yıllarda dial-up'ta 150 ping oynamazdık
  • Bir kaç gündür dahada fazla arttı bu sorun.
    Bazen Ping 300 - 400 Lere Çıkıyor.
    Bir kaç saat sonra düzeliyor.
    TT net kaynalık bi sorun.
    Günde bir iki sefer benimde başıma geliyor

Msn Cs listem baya kalabalık.
    Çoğu kişide var bu sorun.
  • Denedim Pek Bi Faydasını Göremedim.
    Genede Teşekkürler.
  • 2 gÜNDÜR AYnı Sorun Bendede Var Düzelmedi Gitti
  • bnm ping max 10 12 oda msn açılmasıyla birlikte

genellikle 5 7 arası
  • Ben uydunet kullanıyorum modemimdenmidir nedir uydunur operatörüyle görüştüm oyunlarla ilgilenen operatör bir kaç test yaptı serverle aranızda paket kayıpları felan var dedi bu oyunda mermilerin çok sekmesine özellikle dg mermileri istediğin yere gitmiyor 1mb uydunet kullanıyorum pc im gayet iyi com21 marka uydunetin verdiği dandirik kablo modem kullanıyorum.Bugun format attım pc ye her zamanki proıgramları yukledim nedense oyun içerisinde 2-3 sn de bir ping yükselip iniyor yükselip iniyor anlamadım neden acaba????
  • LOSS varsa paket kaybı vardır ancak LOSS yoksa sorun etmemesi lazım.

Ping yükselmesi bilgisayarınızdaki yazılımlardan veya ağdaki diğer bir bilgisayardan olabilir.

net_graph 1 veya net_graph 3 yapıp loss durumuna bakın.

Ayrıca,

rate 15000
    cl_cmdrate 75
    cl_updaterate 75

olarak oynayın.
  • Bunu denedım bende hala aynı :S
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Nasıl olucaksın
  • arkadaşlar denemeyin pc çötü kasmaya başladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.