Turkcell ekstra plus 20 gb paketi gelmis
20 gb 1000 dk 250 SMS faturali 152 TL bu pakette tarifede durma özelliği var mı? Yada kullanım hakkı bitince nolur
Aracın motor yağ kapağında köpürme mevcut. 1.3 benzinli Getz. Yağ ve antifriz temiz. Hava eksi 5 , ekşi 15 arası kastamonu merkezde sürekli kısa mesafe kullanılıyor. Yağ mobil 10w 40 yarı sentetik.
Bir problem varmı acaba?
Şok net kullanan?
Var mısır? İnterneti tek kullanicam kendi şehrinde acentesi olan TTNet ve dolaylı olarak şoktan internet almak istiyorum. TTNet taahhütlü satış yapıyor . Şok net alinirmi taahhüt olmadan abonelik olduğu için düşünüyorum.
kapanma sonrası muayne yaptırsam gecikme bedeli olurmu acaba tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
aracımda bir miktar yağ eksilmiş . motordaki yağ mobil 10w 40, yine 10w 40 olmak üzere farklı marka yağ eklemek istiyorum. sorun çıkarmı acaba bilenlerden yardım istiyorum.
Emniyet amirliği mı ilgileniyor.? Kimler kontrol eder? İnternette pek bilgi bulamadım gece gece. Merak ettim. Kastamonu için trafik ışıklarında arıza için 153ü arayın yazıyor. Belediye bakıyor sanırım
Hangi modem olmalı?
Merhaba , internet açtırmak istiyorum. Türk Telekom ve millenicom alt yapı sorgusunda 12 mbps hız alabileceğini yazıyor. Elimde airties air 5341 adsl , modem var. Önerilen paket isimlerinde fibernet hipernet gibi ifadeler var . Eğer bağlanılan internet fiberse bu modemi kullanabilirmiyim.
|
Bu iki yağ ayni mi?
|
Meslek: Muhasebe
İlgi Alanları: Bilgisayar / Elektrik / Elektronik/ Oto Mekanik
HYUNDAİ GETZ 1.3 GLS - 2004 MODEL BENZİN / LPG |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 870
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 106.428 (Bu ay: 2.179)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 470 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası