kapanma sonrası muayne yaptırsam gecikme bedeli olurmu acaba tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. |
10 mayısta arabanın muayenesi vardı.
-
-
bildiğim kadarıyl istasyonlar açık olacak, muayene randevusunun smsi olsun gidebilirsin
-
ben geçen hafta muayeneye cumartesi günü gittim, yasak vardı ama muayene randevusu için gelen sms i gösterirseniz sorun yok dediler. sıkıntı yaşamadım.
-
teşekkürr ederim kapanma öncesine yeni randevu oluşturmuştum sözlerinize güvenerek 10 mayısa tekrar randevuyu güncelledim. inşallah problem olmadan muayneye sokabiliriz.
-
Muayene istasyonları açık. Riske girmemek için e devletten yol izni alabilirsiniz. Kamudan/ özelden günlü randevuyu seçin, belge kısmına da tüvden gelen smsin ekran görüntüsünü yükleyin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54Muayene istasyonları açık. Riske girmemek için e devletten yol izni alabilirsiniz. Kamudan/ özelden günlü randevuyu seçin, belge kısmına da tüvden gelen smsin ekran görüntüsünü yükleyin.
O bu zamana kadarki uygulama idi. Kısmi kapanma kapsamında.
Bugün adına tam kapanma dendi, içişleri bakanlığının genelgesi beklenmeli net metin için.
-
yani ufak bir şehirde yaşıyorum kastamonu merkezde normalde izin almadan dahi muayne istasyonu 2 km kadar uzağımda. durduk yere ceza yazmasınlar şimdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawkO bu zamana kadarki uygulama idi. Kısmi kapanma kapsamında.
Bugün adına tam kapanma dendi, içişleri bakanlığının genelgesi beklenmeli net metin için.
Alıntıları GösterYaklaşık bir senedir bu prosedürde değişiklik olmadı, e-devlet modülü de aynı şekilde duruyor. Bir ihtimal randevu belgesini göstermek yeterli diye açıkça yazarsalar ek izine gerek olmaz.
-
35. Araç muayene istasyonları ve buralarda çalışan personel ile araç muayene randevusu bulunan taşıt sahipleri,
Tam kapanmadan muaf yani.
-
Geçen hafta Cumartesi günü annemin üzerine olan taşıt için randevu aldım , fakat kısıtlama muafiyet açıklaması taşıt sahibi olarak düzenlenmiş , bir maullak var.Aracın sahibi olmadan mauyeneye gidebilir miyim sorusuna net bir cevap almak için “tüvtürk - 154 - karakolu” aradım , kimse net bir cevap veremedi.Bunun üzerine muayene saatini iptal edip , randevuyu hafta içi aldım .
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X