Şimdi Ara

Ford taunus 2.0 gts nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
31.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lada samaradan vaz geçip bu araca karar verdim.bir tane temiz denk geldi. 4500 liraya 92 model buldum.Sizce aracın artıları ,eksileri nelerdir,lpg ye uyumu ,sğoğuk havalarda çalışması vs nasıldır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ford Taunus 2.0 GTS: Klasik Bir Alman Efsanesi

Ford Taunus 2.0 GTS, 1970'lerde ve 1980'lerde üretilen ikonik bir Alman otomobilidir. Performansı, konforu ve şıklığıyla tanınan Taunus 2.0 GTS, o dönemde otomobil meraklıları arasında büyük popülerlik kazanmıştır.

Performans:

Ford Taunus 2.0 GTS, 2.0 litrelik, dört silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, 113 beygir gücü ve 165 Nm tork üretir. Taunus 2.0 GTS, 0'dan 100 km/s hıza yaklaşık 10 saniyede ulaşabilir ve maksimum hızı 180 km/s'dir.

Konfor:

Ford Taunus 2.0 GTS, dönemi için oldukça konforlu bir otomobildir. Geniş iç mekanı, rahat koltukları ve sessiz kabini ile uzun yolculuklar için idealdir.

Şıklık:

Taunus 2.0 GTS, şık ve sportif bir görünüme sahiptir. İnce silüeti, agresif farları ve krom detaylarıyla dikkat çeker. Ayrıca, GTS versiyonu, diğer Taunus modellerinden ayıran özel bir ön ızgaraya ve alaşım jantlara sahiptir.

Yorumlar:

Ford Taunus 2.0 GTS, sahip olduğu performans, konfor ve şıklık sayesinde otomobil meraklılarından olumlu yorumlar almıştır. Sahipleri, aracın güvenilirliğini, kullanım kolaylığını ve sürüş keyfini övmektedirler.

Sonuç:

Ford Taunus 2.0 GTS, klasik otomobil tutkunları için mükemmel bir seçimdir. Performansı, konforu ve şıklığı bir arada sunan bu ikonik Alman otomobili, hala günümüzde bile hayranlık uyandırmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar galiba bu aracın yakıtı fazlaymış.acaba kuş serisi ile arasında yakıt yönünden nasıldır?
  • Kuş serileri de az yakmıyor. Lpg ile 10-15 lt/100 km tüketimleri var. Taunus kadar. Taunus alırsanız daha rahat edersiniz. Konfor olarak, performans olarak kuşlardan daha iyi. Bulabilirseniz ve isterseniz otomatik vites ve klimalıları da var...
  • up
  • berbat seçim o paraya flash falan bakın 2.0 vergiside fazladır bu arada
  • çok iyi arabadır 8 sene kullandık, tavsiye ederim döneminin diğer kuş ve reno serileri bunun yanında rezalettir konforsuzluk abidesidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sight

çok iyi arabadır 8 sene kullandık, tavsiye ederim döneminin diğer kuş ve reno serileri bunun yanında rezalettir konforsuzluk abidesidir

mesele sağlamlık değil elbette taunus şahinden doğandan broadwaydan sağlamdır ama alınca son sahibi olursunuz
  • her arabanın alıcısı vardır...satılır bi şekilde... taunus alacaksanız çok yakmasını göz önünde bulundurun şu anki lpg fiyatlarına göre şehir içi 30 krş ,uzun yolda 20 krş un altına kesinlikle düşmez...parçası ucuz ve boldur , ağır oturaklı arabadır kolay kolay sorun çıkarmaz..kronik olarak subap sorunu ve sık debriyaj teli koparma sorunu vardır...motor üst kapaktaki subap yuvaları lpg kullanıldığı için aşırı ısıdan zarar görür...çelik yuva yapılması gerekir 500 lira civarına... eğer illa taunus diyorsanız araştırın çelik yuva yapılmış olanını alın... defransiyeli falan ötüyormu ona bakın...yakıt sorun değil diyorsanız 5-6 bin kiraya alınacak en kral arabadır tank gibidir... 2yıl kullandım 92 model gts... sağlıklı olanını bulursanız alın...
  • Herkez bilip bilmeden konudaki kalıplaşmış araba tavsiyelerini yazıp duruyor.Kuş serisi ile 2.0 Taunus eğer LPG iyi ayarlanmışsa aynı yakar iddia ediyorum.

Parçası ucuzdur.
    Konforu iyidir.
    Yol tutuşu kuş serisine kıyasla muhteşemdir.

5-6 bin liraya 4 vites şahin alacağıma klimalı otomatik camlı hidrolik direksiyonlu ve konforlu taunusa binmeyi tercih ederim.
  • başka bilgisi olan varmı?kışın sorun çıkarır mı soğuk havalarda?başka bişeyler eklemek isterseniz çekinmeyiniz
  • Babamda vardı. 88 Taunus 1.6 gl. Az kahrımızı çekmedi. Bagajı doldurup, Türkiye nin bir ucundan diğer ucuna yolculuklar yaptık. Bir defa antalya da hararet yapmıştı
    2000 yılındaydı lpg de yeni taktırmıştık. Sorunsuz bir araçtır. Parçası ucuz,anlayanı çoktur.

Kışları hiç bir sorun yaşamamıştık. Çürükleri çok olabilir. İyi inceleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZurnaBey

başka bilgisi olan varmı?kışın sorun çıkarır mı soğuk havalarda?başka bişeyler eklemek isterseniz çekinmeyiniz

aküsü , ateşleme sistemi , marş dinamosu iyi olduktan sonra , motorda da antifiriz olduktan sonra soğukta her araba çalışır sorun olmaz... yerinizde olsam 90-93 arası 1.6 gt bakarım...hem 1.6 olduğu için biraz daha az yakar hemde taunus konforuna sahip olursunuz...

örneğin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-taunus-orijinal-cok-temiz-taunus-36478627/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

berbat seçim o paraya flash falan bakın 2.0 vergiside fazladır bu arada

Allah aşkına kaç para fark olacak. 20 senelik araba. 2.0 diye 800-1000 TL vergi ödüyorsunda, Flash için 60-70 TL mi ödüyorsun?
  • evet flashın 90 tl dostum şuanda 2.0 meganım var 900 tl vergisi var taunusun flashdan pahalıdır bence vergisi 2.0 ise çok biliyosun okuyosunya kanın kaynar askere gitte bi sen okşasınlar seni
  • quote:

evet flashın 90 tl dostum şuanda 2.0 meganım var 900 tl vergisi var taunusun flashdan pahalıdır bence vergisi 2.0 ise çok biliyosun okuyosunya kanın kaynar askere gitte bi sen okşasınlar seni

Bu işin okumakla ne alakası var ki. Taunusun 194 tl vergisi var yıllık. Ancak flash a göre değeceği kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

quote:

Orijinalden alıntı: ZurnaBey

başka bilgisi olan varmı?kışın sorun çıkarır mı soğuk havalarda?başka bişeyler eklemek isterseniz çekinmeyiniz

aküsü , ateşleme sistemi , marş dinamosu iyi olduktan sonra , motorda da antifiriz olduktan sonra soğukta her araba çalışır sorun olmaz... yerinizde olsam 90-93 arası 1.6 gt bakarım...hem 1.6 olduğu için biraz daha az yakar hemde taunus konforuna sahip olursunuz...

örneğin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-taunus-orijinal-cok-temiz-taunus-36478627/detay

Yanlız 1.6 lar 2.0 lara göre daha çok yakar şehirdışında

• quote:

evet flashın 90 tl dostum şuanda 2.0 meganım var 900 tl vergisi var taunusun flashdan pahalıdır bence vergisi 2.0 ise çok biliyosun okuyosunya kanın kaynar askere gitte bi sen okşasınlar seni

Tahlil süper gerçekten.bende okuyorum kanım mı kaynıyor ben de mi askere gidiyim??
  • evet askerde poşetleri daha çok eziyolar gidince anlarsın
    artı vergisi çok dedim 800-900 demedim
    o param olsa şahin alırım toplu taunusa bağlamam parayı nedeni bellidir sanayide arabadan anlayanlara danışın neden taunus bu kadar kötü bir araç diye lada gibi sadece kaportası sağlam sayılır sadece
  • yıllık vergi farkları 60 lira.
    quote:

• up

1soru da sorayım.ben gts lerin farlarını pek beğenmiyorum.gt ler in farları daha güzel bence. gt farı alıp ,gts ye takabilirmiyiz?bu işlem ne kadar tutar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 17 Aralık 2010; 20:51:36 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.