1soru da sorayım.ben gts lerin farlarını pek beğenmiyorum.gt ler in farları daha güzel bence. gt farı alıp ,gts ye takabilirmiyiz?bu işlem ne kadar tutar?
Alıntıları Göster
eğer temizse o taunus al ama baktır bi ustaya
quote:
Orijinalden alıntı: ZurnaBey
up
1soru da sorayım.ben gts lerin farlarını pek beğenmiyorum.gt ler in farları daha güzel bence. gt farı alıp ,gts ye takabilirmiyiz?bu işlem ne kadar tutar?
2 tane GT farı ve GT ön panjuru ile halledilir...
taunus.forumotion.com
Bu siteye girersen orada fiyat ve parça temini hakkında daha detaylı bilgi alabilirsin...
quote:
gts zamanının superb i gibi arabaymış
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
quote:
Alıntıları Göster
yeni konu açmaktansa burdan devam edeyim dedim. satılık bir 1991 model lpg'li taunus 2.0 gts buldum,fiyatı 2.500 tl.bana çok uygun geldi.ne dersiniz bu fiyata alınır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: gümüş_süvari
yeni konu açmaktansa burdan devam edeyim dedim. satılık bir 1991 model lpg'li taunus 2.0 gts buldum,fiyatı 2.500 tl.bana çok uygun geldi.ne dersiniz bu fiyata alınır mı?
Alıntıları Göster
aldınız mı aracı.yakıt konusunda bilgi verebilecek arkadaş varmı
quote:
Orijinalden alıntı: zeusx
aldınız mı aracı.yakıt konusunda bilgi verebilecek arkadaş varmı
Alıntıları Göster
ben 8 sene kullandım şehir içinde 13 lt benzin yakıyor. 2.0 lt 105 beygir 4000 devirde 160 nm tork.
quote:
Orijinalden alıntı: trojana
ben 8 sene kullandım şehir içinde 13 lt benzin yakıyor. 2.0 lt 105 beygir 4000 devirde 160 nm tork.
Alıntıları Göster
hala taunusunuz var mı
quote:
hala taunusunuz var mı
Alıntıları Göster
Çok oturaklı sağlam araba. Hep isterim bir Taunus'um olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Jason Becker
Çok oturaklı sağlam araba. Hep isterim bir Taunus'um olsun.
Alıntıları Göster
sağlam olduğunu söylüyorlar ançak tk derdi yakıt sanırım şehir içinde lpg de 400 kuruşa yakın yakıyormuş, buda sıkı bir masraf düşünsene 2 km 1 tl
quote:
hala taunusunuz var mı
yok, 92 de aldık 2000 de sattık.
quote:
Orijinalden alıntı: trojana
quote:
hala taunusunuz var mı
yok, 92 de aldık 2000 de sattık.
Alıntıları Göster
kuş ve reno'dan iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: FAZERHASAN
kuş ve reno'dan iyidir.
Alıntıları Göster
Kendine özgün çok hoş arabadır. Döşü bile reno-tofaş a karşı tercih sebebidir.
quote:
Orijinalden alıntı: gunnslinger
Kendine özgün çok hoş arabadır. Döşü bile reno-tofaş a karşı tercih sebebidir.
Alıntıları Göster
Hala temizi kaldımı? 1976 model BMW 5 seri veya Mercedes 200 temiz bulunur anlarımda, 1992 model Ford GTS temizi kaldımı arkadaş?
quote:
Orijinalden alıntı: Serkan32m
Hala temizi kaldımı? 1976 model BMW 5 seri veya Mercedes 200 temiz bulunur anlarımda, 1992 model Ford GTS temizi kaldımı arkadaş?
Alıntıları Göster
kuzu kurdun yol fordun demiş ve doğru söylemiş. güzel arabadır ve bakımlı olursa sorun çıkarmaz.
berbat seçim o paraya flash falan bakın 2.0 vergiside fazladır bu arada
yaşı itibari ile artık pek fazla vergisi kalmamıştır
quote:
quote:
eskiden babam alsın diye elimde böyle bir ilan tam hatırlıyorum 50bin tl idi yani eski para ile 50 milyar değil ama
quote:
Orijinalden alıntı: Besiktask34
quote:
quote:
eskiden babam alsın diye elimde böyle bir ilan tam hatırlıyorum 50bin tl idi yani eski para ile 50 milyar değil ama
Alıntıları Göster
BİZDEDE TAUNUS GT 1.6 VARDI BEN ÖYLE BİR ARAÇ GÖRMEDİM O YAŞLARDA ZATEN 1 BMW MERCEDES 2 FORD TAUNUS VARDI MEMLEKETTE YERLİ UCUZ OLMASINA RAĞMEN KONFORLU BİR ARAÇTI CAMLAR OTOMATİK KOL DAYAMA MERKEZİ KİLİT FAR YÜKSEKLİ AYARI DOĞANLARDA YOK BU ÖZELLİKLER ...
quote:
Orijinalden alıntı: ibo_speed
BİZDEDE TAUNUS GT 1.6 VARDI BEN ÖYLE BİR ARAÇ GÖRMEDİM O YAŞLARDA ZATEN 1 BMW MERCEDES 2 FORD TAUNUS VARDI MEMLEKETTE YERLİ UCUZ OLMASINA RAĞMEN KONFORLU BİR ARAÇTI CAMLAR OTOMATİK KOL DAYAMA MERKEZİ KİLİT FAR YÜKSEKLİ AYARI DOĞANLARDA YOK BU ÖZELLİKLER ...
Alıntıları Göster
Taunus' a heves etmiştim ama Anadol almak bile daha mantıklı. Araç heybetli görünüşüne rağmen çok dar bir iç mekana sahip. Genişliğe eyvallah ama diz mesafeleri rezalet. Üstten eksantrikli olsa da çekişi pek hoşuma gitmiyor. Arkası çok hafif kalıyor. Yaylanması güzeldir ama yol tutuşundan memnun kalır mısınız bilemem.
quote:
Orijinalden alıntı: echomaniac
berbat seçim o paraya flash falan bakın 2.0 vergiside fazladır bu arada
Alıntıları Göster
slm bende ford taunus gts var 6 aylık vergısı 114 tl ama kaya gıbı araba ve suan aracım aporta boyaya gıttı bana 4500 tl malıyetı ar aracı yenı aldım ve 2000 tl cıvarı daha masraf gıdıyor ama suda varkı 2000 tl ıcınde aracın dıs plastıklarının ıc dosemesının hepsı deyıısyor ısıtmalı ayna elk ayna ısıtmalı koltuk 4 cam otomatık koltuklar bmw 5,20 koltukları derı orjınal umarım pışman olmam ama araba nasıl dıye soracak olursanız sole dıyebılırımkı parasını seven kuş serısı alır canını sevan ford gts alır bu kadar saygılar ve ayrıca aracıma mondeo zetec motoru atmayı dusunuyorum nasıl olur bıraz bılgısı olupta paylasan olursa sevınırım saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum
Taunus' a heves etmiştim ama Anadol almak bile daha mantıklı. Araç heybetli görünüşüne rağmen çok dar bir iç mekana sahip. Genişliğe eyvallah ama diz mesafeleri rezalet. Üstten eksantrikli olsa da çekişi pek hoşuma gitmiyor. Arkası çok hafif kalıyor. Yaylanması güzeldir ama yol tutuşundan memnun kalır mısınız bilemem.