Şimdi Ara

Peugeot 207 alınır mı 75 Bin tl 2006 model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar araba almak istiyorum bütçem 70-75 Bin tl arasında ve şu sıralar internette bulabildiğim görünüş olarak vs en aklıma yatan araba peugeot 207

Alacağım araba 2006 model 1.4 trendy paket 189 Bin km'de dizel

sağ kapı ile sağ ön çamurluk boyalı değişen yok sizce bu arabayı almalı mıyım bir sorunu var mıdır kronik olarak

• bence oldukça güzel bir araç ancak 189 bin km olduğu için ve dizel olduğu için geçmiş bakımlarını iyice öğrenmeniz sizin için iyi olur. yıpranmış ve bakımları gecikmiş 189 bin km de bir dizel motoru diriltmek epey zahmetli olur.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • o paralara 1.5 dci symbol almalısın hdi motorlar bana göre güvensiz

• quote:

Orijinalden alıntı: mete16

o paralara 1.5 dci symbol almalısın hdi motorlar bana göre güvensiz

hdi motor dci ile birlikte en sağlam 2 blok.

@mahmutt159

1.6 dizel ve en az 2008 model bulmaya çalışın.

2007 modelini kullanıyorum çok bir beklentin yoksa 1.4 iyidir ama bazen canını sıkabilir. 2007 ve altı modellerde kronik göğüs kabarması, elektrikli direksiyon arızası var her biri 1000 tl civarı tutuyor. ayrıca 1.4 dizelde turbo koruması keçe olduğu için alev alıyor yenisi takmasıyla beraber 500-600 tl civarı. alacaksanız ilk işiniz keçe kötü durumdaysa değiştirin. 1.6larda bu koruma sactan. bir de 1.6'nın intercooler artısı var 3-5 daha çıkıp 1.6 almaya çalışın.

elektronik sistemi çok hassas herhangi bir ses sistemi montajı sonrasıda ileride sıkıntı çıkarma olasılığı var. sanayide bu motordan anlayan pek yok servis bakımlı olmasına dikkat edin. yoksa çok üzer arızalardan dolayı. ben servis bakımlı almıştım 3 yıldır bakım harici servise uğramadım.

• anyhill kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce 2012 model dizel kazasız 207 (140.000 km) imizi 78 e sattık. 2006 model için söylediğiniz para çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsd -- 9 Mart 2021; 10:23:14 >
  • korsd K kullanıcısına yanıt

siz epey ucuza vermişsiniz sanki.. hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: korsd

1 hafta önce 2012 model dizel kazasız 207 (140.000 km) imizi 78 e sattık. 2006 model için söylediğiniz para çok fazla.

baya düşüğe vermişsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2007 modelini Haziran'da 60a takasa verdim. Araba kazasız bir tane lokal boyalı orijinal 155bin kilometreydi. O zamandan bu zamana çok şey değişti ama fikir vermesi açısından söylemek istedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın 62.000tl ye 69.000km de komple güneş yanıklı 2. Sahibinde kırmızı almıştım ama arabanın üstünde boya kalmamıştı boyatıp binicektim babam ev alacağı için 1 hafta sonra 68.000tl ye sattım 1.4 hdi trendy

• Punto bak

• Pahali

• çok pahalı. arkadaş o paraları verip piyasa bu dedirtmeyin. aylardır o fiyatlardan senin aradığın türden arablara bakıyorum satılan yok nerdeyse. dönüp sönüp aynı ilanı veriyorlar.

189 km çok fazla o fiyata. etmesi gereken max 50/60 arasıdır. kim ne derse desin.

• Yılına gör km si gayet iyi. Yılda 12.600 km yapıyor. Ama asıl sıkıntı 2006 olması. Hiç değilse 2008 2009 olmalı. Elektronik olarak ses sistemi, sonradan takılma xenon far gibi ekstralar olmamalı. Bunlar sağlanırsa alın gitsin.

• 15 yaşında artık yavaş yavaş hurdaya kalkması gereken arabalar 75bin höh breh breh breh iki sene önce sıfırını alırdın o paraya insanın içi elvermez okadar para vermeye yahu yazzık ki ne yazzık

• Hocam içine oturun , gezdiginiz yerlerin hayalini kurabiliyor arabayla etkilesime geçebiliyorsaniz expere sokun sorun yoksa alin gitsin, bakmayin siz burdakilere , bunlar dunyaya kazik çaktiklarini düşünüyorlar , hayat kisa hayallerinizi ötelemeyin, mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi..

O alinmaz bu alinmaz bu pahali diye diye ömur geçiyor, bunlar kotu gunler kabul ama daha kotu gunlere hazir olsun herkes..

Motoru şanzimani airbagleri şasesi sağlamsa tamam gerisi önemli değil, ne sıfir arabalar sirketin yanindaki doguş otoya geldi dolu yağdığında.. dışarda duran makine bu neticede..

Ama icine oturdunuz elektirik alamadiniz , hayal kuramadinız uzaklaşın , yani demem o ki içinize sinsin onemli olan bu..

Ne galericiyim ne al satci , sadece insanlarin hayattan sogutan yorumlarına gerildim biraz

Tabii bende isterim Hans in 1 asgari ucrete aldigi arabayi bende o fiyata almayi ama burasi turkiye , gerceklerin farkina varmak lazim gec olmadan ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 15 Mart 2021; 18:51:5 >

• Selamlar Ben olsam o paraya 2004-2005 model Polo alırdım.

Kendim ikinci araba olarak kullanıyorum ve 2003 model, kaporta bakımı yaptırıp boya ile cillop olur, gerek mekanik, gerek elektronik sorunsuz. Bence bu alternatifi de değerlendirin,

• Üzerine 50 bin koyup sıfır egea alırım. Şimdi diyeceksin 50 binim yok. 15 yaşına gelmiş hurdaya ayrılacak araca bunu veriyorsan zenginsin. Ederi 40 bini geçmemeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha önce pejo kullandınız mı ? Benim nezdimde pejo demek arıza demek, sanayi çayından bıkmış pejo sahibi arkadaşlarım.

Yahu bi arabanın donanımı çalışmayı unutur mu ?
    Bir arabada sebebi belli olmayan elektronik arıza olur mu ?

Yani para kolay kazanılmıyor kim ister dandik, kötü malı almayı. Bence daha kaliteli daha sağlam arabalara mesela Polo filan bakın hem paranız değer kaybetmez hem de sanayiye yağ değişimine gidersiniz inşallah.

Şimdiden hayırlısı olsun.

• Yapmayın be hocam. 207 güzel arabadır. Hiç bindiniz mi sürdünüz mü? İlk arabamdı, yıllık bakım harici bakıma girmedi araç. Tabi bizim dükkan sanayide olduğu için her gün sanayiye girdi orası doğru  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.