Şimdi Ara

Peugeot 207 alınır mı 75 Bin tl 2006 model (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 207'nin kronik sorunu olmaz. 207'nin kendisi kronik sorundur zaten. Alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben sero

Üzerine 50 bin koyup sıfır egea alırım. Şimdi diyeceksin 50 binim yok. 15 yaşına gelmiş hurdaya ayrılacak araca bunu veriyorsan zenginsin. Ederi 40 bini geçmemeli.

Egea'nın sıfırı 135 civarı.

Peugeot 70

135-70= 65

Arada neredeyse 2 kat fark var.  

• quote:

Orijinalden alıntı: dndd

15 yaşında artık yavaş yavaş hurdaya kalkması gereken arabalar 75bin höh breh breh breh iki sene önce sıfırını alırdın o paraya insanın içi elvermez okadar para vermeye yahu yazzık ki ne yazzık

2 sene öncede değiliz. Aradan 2 sene geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yurtsever1453

Egea'nın sıfırı 135 civarı.

Peugeot 70

135-70= 65

Arada neredeyse 2 kat fark var.  

Alıntıları Göster
    75 bin demiş siz onu alana kadar 80 olarak düşünün temizinden.

Bildiğim kadarıyla 130 a sıfır alanlar oldu yakın zamanda.

Hadi diyelim ki arada 50 değil 60 bin fark olsun. 50 kere egea alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alma bence hocam. 7 kasa pejoların düzgününü görmedim. Sağda solda da derli toplu 7 kasa pejo ya nadir denk gelirsiniz.
    Egea, accent ,eski kasa clio, en azından linea filan alın. En kötü ihtimalle bir süre biner ileride ölüsünü bile satabilirsiniz.

8kasa çıktıktan sonra pejonun diğer arabalarına gölge düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben sero

75 bin demiş siz onu alana kadar 80 olarak düşünün temizinden.

Bildiğim kadarıyla 130 a sıfır alanlar oldu yakın zamanda.

Hadi diyelim ki arada 50 değil 60 bin fark olsun. 50 kere egea alınır.

Alıntıları Göster

135'e alınacak Egea'nın da LPG masrafı var. Motoru da zayıf. Dizel yokuşta öyle bir gidiyor ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yurtsever1453

135'e alınacak Egea'nın da LPG masrafı var. Motoru da zayıf. Dizel yokuşta öyle bir gidiyor ki...

Alıntıları Göster
    Atmosferik daha performanslı olmasın. Biri 95 diğeri 70 hp filan. Ayrıca yakıt tüketimine gelene kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pejo 207 yakışıklı araba kırmızı ve siyahı güzel duruyor bazı zevksizler egea deyip duruyor :) adam eşşek aramıyo araba arıyor

• Geçen hafta arkadaşım ilk sahibinden hatasız boyasız servis bakımlı çok temiz 145.000 kmde 2011 model yeni kasa Citroën C3 1.4 HDi aldı 85 bin liraya. Bahsettiğiniz araç maksimum 65 bin lira eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o arabaya o parayı vereceğine bunu al LİNK

• onu alıcağına 80 bin liraya 2013 2014 doblo al araban daha yeni olur bide pikniğe gidebilirsin

• Punto evo da bakın hocam. Bu 207 lerden iyidir. 1.3 mj de baya sağlam motordur.

• korsd K kullanıcısına yanıt
    207 nin 2012 dizel motorunda böyle alev alma vs gibi bir durum var mı 2006daki gibi ? kronikleri felan nelerdir iyi midir araç biraz bilgi verirseniz çok iyi olur teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C9B63C59 -- 5 Mayıs 2021; 4:12:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

bence oldukça güzel bir araç ancak 189 bin km olduğu için ve dizel olduğu için geçmiş bakımlarını iyice öğrenmeniz sizin için iyi olur. yıpranmış ve bakımları gecikmiş 189 bin km de bir dizel motoru diriltmek epey zahmetli olur.

189bin kilometre mi? Benim arabam 186binde çöpe mi atacağız?

Siz araba kullanıyor musunuz yada arabaniz var mı? Geçen sene 230binde Fiesta sattim son hızına çıkıyordu hala bu arabam 186binde bastı mı gidiyor yani yılda 20-30bin km yapılıyor zaten 6-7 senede arabalar 150-180 bine geliyor çöpe mi atacaklar

Hepsini geç 2006 model dizel B segment hatchback araba bence asla o kilometrede olamaz zaten

• Adam arabayı çöpe atın mı yazmış?
    Gereksiz bir savunmaya geçme olmuş.
    Bakımsız bir dizel araba baya masraf yaptırır diyor ve çok haklı.
    Dizel arabanın bakımlarının, hor kullanılmış motorun bakımın ne kadar pahalı olduğunu bilmiyor musunuz?
    Ben dizel arabamın bakımlarını sürekli yaptırıyorum. Şu anda çok memnunum ama bakım yaptırmayan birine denk gelinirse adama dünyanın parasını harcatir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence benzinli yarı otomatiklerine bakın.

İlk aracım 100.000 km üzeri VW Polo idi.

Her periyodik bakımında mutlaka bir yeri patlıyor, bozuluyor, değişmesi gerekiyordu.

Benzinli, yarı otomatik bir 207 daha iyi bir seçim olabilir. LPG ile de ekonomik olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: korsd

1 hafta önce 2012 model dizel kazasız 207 (140.000 km) imizi 78 e sattık. 2006 model için söylediğiniz para çok fazla.

hocam bedavaya vermişsin pego 107 yi o fiyatlara veriyorlar hatta 82 ye falan verdiler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.