Tyt Genel Deneme Önerisi
Merhaba arkadaşlar. Kardeşim için tyt genel deneme arıyoruz. Durum maalesef kötü. 40 net var yok. Denemelere yüklenerek 15-20 civarı net yükseltme hedefindeyiz. Henüz dershane hariç çözdüğü bir yayın denemesi yok. Hangi yayınları önerirsiniz? Orta seviye yayınlar tercihimiz. 3-4-5 3D falan ağır mı kaçar?
Paragraf soru bankası
Dostlar merhaba, kardeşim için paragraf kitabı arıyorum. Seviyesi orta. 23-24 net yapıyor. 30 görebilse onun için gayet iyi. Hangi kitabı önerirsiniz? 3-4-5 ve bilgi sarmal çözüldü. Kafa dengi iyi midir? Bir de internette kafa denginin bir tane yeşil bir tane de paragrafoloji diye bir kitabı var. Farkı ne bunların? Diğer kaynaklara da açığız. Teşekkürler
PS Store Oyun Faturası
Merhaba dostlar, Ps Storedan aldığımız oyunlar için fatura ihtiyacımız var. Sony bu konuda fatura gönderiyor mu? Bilgi fişi göndermişler ama benim yasal faturaya ihtiyacım bulunmakta.
QNED816RE vs. QLED80C
Hangisini tercih edersiniz?
Dostlar Merhaba,
Bu sene 12.sınıfa giden kardeşim için matematik özelinde ciddi bir çalışmaya ihtiyacımız var. Kendisi çok çekingen bir çocuk ve dershane ortamında soru soramıyor. Annesi vefat ettiği için biraz kendine kapandı. Matematiği çok kötü durumda yani temel 0 diyebilirim. Ben bazı popüler 0 dan başlayan kitaplar alıp öğrenmesine yardımcı oldum fakat ben de bir yere kadar gidebiliyorum.
Ders dinleyebileceğimiz, anlamadığımız soru ve konuları sorabileceğimiz ilgili bir platform mevcut mu acaba? Doping hafıza, ev dershanem vs çıktı karşımıza ama nasıl olduklarını bilmiyoruz. Birebir soru sorabileceği bir platform olsa işler daha iyi olurdu.
Ve ek olarak youtubedan tyt matematiği en baştan dinleyip tekrar edebileceği en iyi hoca kimdir acaba? Hani hiçbir şey bilmeyen birine anlatır gibi? :)
Bu konuda acayip şekilde yardımınıza ihtiyacım var. Kendim işten sonra yardımcı olmaya çalışıyorum ama bunun için vakit yetmiyor. Büyük sevap alırsınız :(
Şimdiden teşekkürler.
Mali Müşavirliğin Geleceği
Herkese selamlar,
Ben Marmara Üniversitesi İktisat fakültesi mezunu 26 yaşında bir kardeşinizim. Şu an 7000₺ civarı bi maaşla fena olmayan bi şirkette muhasebe departmanında çalışıyorum. Mali müşavirlik staj başlatma sınavına da bir yandan hazırlanıyorum.
Buraya kadar her şey iyi gidiyor fakat bu mesleğin geleceği hakkında ciddi şüphelerim var. İlerleyen teknoloji, yapay zeka, robotlaşma süreci vs. mesleği tehdit ediyor diye düşünüyorum. Yol yakınken gelecekte problem yaşamamak için meslekten vaz mı geçmeliyim diye sürekli düşünüyorum. 3 gündür inanılmaz kafamı kurcalıyor.
En büyük hatayı lise sonda eşit ağırlığa geçerek yaptım. Hep bilgisayar mühendisi olmak istemiştim ama fizik yapamıyorum diye eşit ağırlığa yüklenmiştim. Ona rağmen mf4 puanımla ktü bilgisayar mühendisliği vs geliyodu ama maddi imkansızlıklardan şehir dışına gidemedik.
Bu yaştan sonra kurslarla vs yazılıma yönelmek mantıklı olur mu? Alaylı bir yazılımcı nereye kadar gidebilir? Yoksa kendi mesleğimden devam mı etmeliyim? Tekrar hazırlanıp mühendislik okumak için çok mu geç? Tecrübeleri abilerimden ve vizyoner kardeşlerimden fikir bekliyorum.
Kendime bir yol çizeceğim derken iyice yolu kaybettim :(
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Steam bakiyesini nakite çevirmek
Selam arkadaşlar. Steam hesabımda 1300₺ para var. Ben bunu nakite çevirmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla skin ve oyun satma yöntemleri kullanılıyor. Oyun satma yöntemi güvenilir mi bilmiyorum. Steamden skin alıp bynogameden satsam elime net ne kadar kalır? Nasıl bir skin almalıyım acaba? Hiç anlamıyorum bu işlerden :) Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar çok acil laptop önerisi
Merhaba dostlar,
Üniversite sınavına hazırlanacak kardeşim için bir laptop almak istiyorum. Ders için kullanılacak. Ara sıra dizi, youtube vs. rahat rahat kullanabileceği, günlük işlerde herhangi bir problem çıkarmayacak bir laptop arıyoruz. Oyun oynamayacağız, belki arada küçük ölçekli sims vs oynanabilir. Bütçe 3500-4000₺ arası. İkinci el almayı düşünmüyoruz. Bütçe artırımı 100-200 lira belki olabilir.
Acil bir ihtiyaç. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler diliyorum.
Hangi laptop? Acil
|
Çaykur Tirebolu 42 aroması kayboldu
Merhaba çay tiryakisi dostlarım. Ben de günde 10 bardak çay içmeden duramayan bi kardeşiniz olarak yardım almaya geldim. Çaykurun tirebolu 42 adlı çayını kullanıyorum. Çayı ilk kullandığım zamanlarda içinde enfes bi aroma tadı vardı fakat 1 ay geçtikten sonra o aroma kalmadı sıradan bi çaya dönüştü:( acaba yanlış mı muhafaza ettim neden olur bu? Ve iyi tavşan kanı çay demlerim diyen arkadaşlar ölçünüz ve demleme süreniz nedir?
Trabzonspor Marmara Üniversitesi
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.749
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.491 (Bu ay: 221)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 207 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic