Şimdi Ara

Tyt Matematik Öğretmen Kurs vs. Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene 12.sınıfa giden kardeşim için matematik özelinde ciddi bir çalışmaya ihtiyacımız var. Kendisi çok çekingen bir çocuk ve dershane ortamında soru soramıyor. Annesi vefat ettiği için biraz kendine kapandı. Matematiği çok kötü durumda yani temel 0 diyebilirim. Ben bazı popüler 0 dan başlayan kitaplar alıp öğrenmesine yardımcı oldum fakat ben de bir yere kadar gidebiliyorum.

Ders dinleyebileceğimiz, anlamadığımız soru ve konuları sorabileceğimiz ilgili bir platform mevcut mu acaba? Doping hafıza, ev dershanem vs çıktı karşımıza ama nasıl olduklarını bilmiyoruz. Birebir soru sorabileceği bir platform olsa işler daha iyi olurdu.

Ve ek olarak youtubedan tyt matematiği en baştan dinleyip tekrar edebileceği en iyi hoca kimdir acaba? Hani hiçbir şey bilmeyen birine anlatır gibi? :)

Bu konuda acayip şekilde yardımınıza ihtiyacım var. Kendim işten sonra yardımcı olmaya çalışıyorum ama bunun için vakit yetmiyor. Büyük sevap alırsınız :(

Şimdiden teşekkürler.

• up
  • Eğer temeli kötüyse antrenmanlarla matematik alıp çözsün benim hiç temelim yokken ben bunu çözmüştüm iyi olmuştu sonrasında 345 tyt mat çözebilir konu anlatımı olarak mert hocadan gidebilirsiniz konu anlatımından sonra 345 ten test çözer kolaydan zora gidiyor zaten kitap , konular oturduktan sonra branş denemeleri var onlardan çözer yayın olarak burası söyler size zaten hangilerinin iyi olduğunu bide soru çözüm yapan kanallar oluyor youtubede onları izleyip soru tarzıda görebilir

Soru çözümü için telegramda YKS grupları oluyor oralarda çözüyorlar burayada atabilirsiniz buradada çözebilirler çocuk çok çekingense sınavda milletin içinde rahatsız olabilir insan içinde deneme çözmeye alışması lazım benim aklıma gelenler bunlar
  • Yahya tan işinizi fazlasıyla görür. Temelden yukarıya çıkartır. Kimse bilmez, bilende çok faydalanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.