< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke özelce -- 11 Ocak 2024; 1:50:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke özelce -- 11 Ocak 2024; 1:50:2 > |
Arabayı satsın gelsin,
Ben olsam hayatta bulaşmam, hele basık 13 yasinda bmw ile hiç işim olmaz. |
Aracın ölmüş olanları 1m
Diri olanları ise 1.5m) Ekspere götür (Tarcanlar) Ölmüşse 900e,diriyse 1.1m gibi al. 100 bini toplamaya harcarsın(önce borusana götür,çok para isterlerse kesin ustan olsun) Arabaya da sadece aküsü boşalmasın diye ortalıkta iki üç tur atacak şekilde bin satışa koy Basık 170bin km dizel BMW ni alma prosedürü budur Bu prosedürün tek bir maddesinin dışına çıkacaksan o ticareti yapma. |
|
|
|
|
zarar edeceğinin kokusu burnuma 852 kilometreden geldi ama hayırlısı |
|
|
|
arabanın basık olması yeni sahibi için tehlike işareti sanki. |
Bu forumda BMW binecek popoya sahip 2-3 user var gerisi Skoda Favorit şahin biniyor foruma sormayın bence 170 binde BMW alınmaz diyen tıp 350 binde Fiat kullanıyor sefaletten Bmw Mercedes Audi vs için 170 bin km daha yeni başlangıç Şimdiye kadar Volvo BMW vs bindim geçen Egea almış bir tanıdık 2021 model kapısını açayım dedim kapı kapı değil kartondan yapılmış gibi hafif , iç plastik döşeme desen leş ben sıfır Egea bineceğime 2011 bırak 2008 5 serisine bile binerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|