Şimdi Ara

bu f30 3.20d alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cleancoder Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-temiz-f30-acil-557990132/detay

bu araç bütçeme uygun hemde az yakar dizel alınır mı sizce?

• Son sahibi olursunuz yada satmaya karar verdiğinizde zarar edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dizel o fiyatlara zor zaten düşük km li o araçta çok km yapmiş ikinci elde zarar edersiniz yukaridaki arkadaşin dediği gibi motoru nasildir nedir bilemeyiz ona da baktirman lazim araci alınca bitmiyor iş malesef sorunsuz yürütmek mesele

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KM'si çok önemli değil de motorunu iyi bir ustaya baktırmanız lazım.Bir iki sene binmeyi planlıyorsanız aracın içinin detaylı bir temizliğe ve bakıma girmesi lazım.Konsol biraz yıpranmış özellikle de direksiyon.

Bunların dışında kaput ve tamponda ton farkı var gibi ama ışık da yanıltmış olabilir emin değilim,ikincisi konsolu beyaz koltukları siyah F30 var mı?

Ben bu arabanın patlamış ve hurda F30'lardan toplanmış olduğunu düşünüyorum,öyle değilse alınabilir neden alınmasın.

• Cvp yazmazsak çekilir mi acep

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

KM'si çok önemli değil de motorunu iyi bir ustaya baktırmanız lazım.Bir iki sene binmeyi planlıyorsanız aracın içinin detaylı bir temizliğe ve bakıma girmesi lazım.Konsol biraz yıpranmış özellikle de direksiyon.

Bunların dışında kaput ve tamponda ton farkı var gibi ama ışık da yanıltmış olabilir emin değilim,ikincisi konsolu beyaz koltukları siyah F30 var mı?

Ben bu arabanın patlamış ve hurda F30'lardan toplanmış olduğunu düşünüyorum,öyle değilse alınabilir neden alınmasın.
    Modernline modellerinde direksiyon ve konsol bej olarak geliyor, onun dışında 340 binde araç alınmaz güzel kardeşim alanlar usta olur ya da tanıdık usta olur vs. 60-70 binden sonra üfürmeye başlar motor sonra sende fiyat toplamaya başlarsın.

100 bin TL bu araca vermek akıl sağlığı yerinde olan kişinin yapacağı şey değil verirse 70 e al. Başka şartlarda intihar olur,

Sen burada alınır yaaa ne var ki diyenlere bakma. Paraları olsa gidip almazlar, ya da sor bakalım neden 300 binde daha üst bir arabaya binmek yerine 50-60 bin km'de araçlara biniyorlar sırf yeni olsun diye

• 100.000 de bile olsa dönüp bakılmayacak bir araç , zaten bmw , sert kullanılıyor , hor kullanılıyor , oldukça uzak durmak lazım.
    Maksimum 60bin km olarak süz sen , üstünü boşver. Arabaya göre bütçe değil , bütçeye göre araba alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E90 Bmw 3 Serisi Alınır Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    2011 5.20d alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

Modernline modellerinde direksiyon ve konsol bej olarak geliyor, onun dışında 340 binde araç alınmaz güzel kardeşim alanlar usta olur ya da tanıdık usta olur vs. 60-70 binden sonra üfürmeye başlar motor sonra sende fiyat toplamaya başlarsın.

100 bin TL bu araca vermek akıl sağlığı yerinde olan kişinin yapacağı şey değil verirse 70 e al. Başka şartlarda intihar olur,

Sen burada alınır yaaa ne var ki diyenlere bakma. Paraları olsa gidip almazlar, ya da sor bakalım neden 300 binde daha üst bir arabaya binmek yerine 50-60 bin km'de araçlara biniyorlar sırf yeni olsun diye

Alıntıları Göster
    Birincisi bu araç Modern Line değil.

İkincisi bir tarafımızdan element uydurmayalım,60-70k'dan sonra hangi motor üfürüyor,siz bilir kişi misiniz?Şuan aktif olarak evimde kullanılan araçlardan birisi Seat Cordoba 220.000'de 190.000'de aldık aracı.Bizden önceki sahibi bakımlarını yaptırmış onun harici anahtar vurulmamış,daha bizde de anahtar vurulmadı bakımları dışında.O tamamen aracın nasıl kullanıldığı ile alakalı bir durum.

Üçüncüsü param olsa ben de almam ama belli ki konu sahibinin istediği bir model.

Dördüncüsü bu araç en başta dediğim gibi Modern Line değil,patlamış bir araç.

Beşincisi ve en önemlisi ben sizin kardeşiniz değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Cvp yazmazsak çekilir mi acep
    +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Birincisi bu araç Modern Line değil.

İkincisi bir tarafımızdan element uydurmayalım,60-70k'dan sonra hangi motor üfürüyor,siz bilir kişi misiniz?Şuan aktif olarak evimde kullanılan araçlardan birisi Seat Cordoba 220.000'de 190.000'de aldık aracı.Bizden önceki sahibi bakımlarını yaptırmış onun harici anahtar vurulmamış,daha bizde de anahtar vurulmadı bakımları dışında.O tamamen aracın nasıl kullanıldığı ile alakalı bir durum.

Üçüncüsü param olsa ben de almam ama belli ki konu sahibinin istediği bir model.

Dördüncüsü bu araç en başta dediğim gibi Modern Line değil,patlamış bir araç.

Beşincisi ve en önemlisi ben sizin kardeşiniz değilim.

Alıntıları Göster
    Zeka pırıltısı çok meraklı değilim seninle kardeş olmaya merak etme,

Yazdıklarımı okuyamamışsın belli ki ben sana 340 binden sonra 60 70k sonra üfürür diyorum,

Aracın jantları kadranı direksiyonu modernline, araç pert olup ordan burdan toplanmışsa bilemem

Herkes her şeyi ister bu forumun amacı soran kişiyi doğru yönlendirmektir,

Hadi Cordoba ile anahtar vuurlmadan mutluluklar sana

• Benimde bazen 2010 2011 s80 ler aklimi celmiyor degil v8 315 hp yada t6 306 hp falan 75-80 bin tl lere bulmak mumkun ama kilometreleri hep 300.000 bin civari bakimli araclar buna ragmen korkup almaya cekiniyorum volvoda bu kilometreler pek sorun olmazken standart bir bmw icin omrunun son demleri demektir iyi dusunmek lazim

• Araba bir dakika bile kontak kapatmamış..hocam bence hic bulasma 340bin ne öyle..hem içine nasıl sinecek şahsen benim içime sinmez..git temiz bir insignia al o fiyata mis gibi bin..

• Uzun lafın kısası Uzak Dur. 😉

• CarBuyer C kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyorsam sizinde dediğiniz gibi araç moderlinesa bile kumaş siyah koltuk seçemiyorsunuz bu beyaz direksiyonu alınca ototmatik deri koltuklar geliyor zaten. Dediğinz gibi patlak bi araç önlerine ne geldiyse o direksiyonu takmışlar toplamışlar yalandan gibi.

Not: Birdaha baktım araç moderline da değil. O teyip kısmında köşeli kromlarda sonradan takılmış çünkü onlar varsa teyibin ana dış çerçevside tamamen kromaj oluyor. Resimdeki kısım.
    bu f30 3.20d alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 22 Mayıs 2018; 16:0:29 >

• Dıreksıyonun halıne bak, koltuktakı sey falan.. Bu mu prestıj :D

• Araç modernline değil. 300 bin km fazla. Alınmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.