Şimdi Ara

Clio İcon alınır mı? (2013-2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimizde 2008 symbol var, değiştirmeyi düşünüyoruz.

Bu modeller hb olduğu için çok hoşuma gidiyor, yakıt olarak nasıldır? sizce o paraya o araç alınır mı yoksa 2011 civarı focus mu bakalım?

• 1.2 75 HP almayın da ne alırsanız alın.
  • Bilader de 2013 1.2 benzinli vardı.biraz gezdim. Tek kelimeyle rezalet alanların biran önce satacagından eminim araba gitmiyor çekiş diye bişey yok yakıt fazla (ş.içi karma 11lt)içi de oyuncak araba gibi yani ben kesinlikle almam
  • Focus al.
  • Exmustafa8590 E kullanıcısına yanıt
    Eski aracim clio 3 1.2 75 beygirdi. Tüketim 11 gerçekten fazla bi sorun olmasın ben istanbulda trafikte kullandığım halde 7.2 idi.
  • 1.2 75 bg ise alınmaz.
  • 1.2 hangi marka model olursa olsun alınmaz. Kasayı kaldırmaz 1.2 motor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 dci 2013 şirket Arabası olarak kullandık araç epey dolu.içerisi piyano black kaplı ve LG marka ekran var.ses sistemi epey iyiydi.sonradan joy muydu touch muydu boş olanına bindim arada dünya kadar fark var.motor iyi tüketim makul.
  • 0.9 cc hiç gitmiyo o zaman?
  • 0.9 icon var bende 1.2 yi bırak 1.4 atmosferiği bile geride bırakırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

1.5 dci 2013 şirket Arabası olarak kullandık araç epey dolu.içerisi piyano black kaplı ve LG marka ekran var.ses sistemi epey iyiydi.sonradan joy muydu touch muydu boş olanına bindim arada dünya kadar fark var.motor iyi tüketim makul.

aynen tam olarak bunu istiyorum bende.. 1.5dCi icon.. sanırım icon en full modeli. ekran, navi vs ne durumda? iş yapar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

1.5 dci 2013 şirket Arabası olarak kullandık araç epey dolu.içerisi piyano black kaplı ve LG marka ekran var.ses sistemi epey iyiydi.sonradan joy muydu touch muydu boş olanına bindim arada dünya kadar fark var.motor iyi tüketim makul.

aynen tam olarak bunu istiyorum bende.. 1.5dCi icon.. sanırım icon en full modeli. ekran, navi vs ne durumda? iş yapar mı?

Ekran lg marka Çözünürlük çok iyi.ses sistemi şahaneydi.babam 70 bin km kullandı ben toplasan 500 km ANCA yapmışımdır.piyano black kaplamaları çok beğenmiştim.ancak arabaya zor sığıyorduk 5 Kişilik aile olarak.3 çocukta büyük olduğundan epey sorun çekmiştik.kesinlikle 75 bg motorla 90 bg motor Arasında fark var ve iç kalite icon donanımda bariz kalite.alt Donanım 75,icon 90 geliyor.biz 2012 sonu olması Lazım kasa yeni çıktığında 41 bin tl civarına almıştık.geçen sene de 47 civarında sattık 70 binden fazla km olmuştu.ancak uzun yolda araç çok yan rüzgar yiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sungur16

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Ekran lg marka Çözünürlük çok iyi.ses sistemi şahaneydi.babam 70 bin km kullandı ben toplasan 500 km ANCA yapmışımdır.piyano black kaplamaları çok beğenmiştim.ancak arabaya zor sığıyorduk 5 Kişilik aile olarak.3 çocukta büyük olduğundan epey sorun çekmiştik.kesinlikle 75 bg motorla 90 bg motor Arasında fark var ve iç kalite icon donanımda bariz kalite.alt Donanım 75,icon 90 geliyor.biz 2012 sonu olması Lazım kasa yeni çıktığında 41 bin tl civarına almıştık.geçen sene de 47 civarında sattık 70 binden fazla km olmuştu.ancak uzun yolda araç çok yan rüzgar yiyor.

Alıntıları Göster
    1.5 dCi manüel 2014 model olanını ikinci el 41,000 TL'ye aldık. İcon olanı en boşu olarak geçer ama yeterli donanıma sahiptir. Alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

1.5 dCi manüel 2014 model olanını ikinci el 41,000 TL'ye aldık. İcon olanı en boşu olarak geçer ama yeterli donanıma sahiptir. Alınır.

icon en dolusu , joy en boşu
  • kesinlikle focus,2008 focus ghia donanım olarakta beklentilerinizi karşılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

0.9 cc hiç gitmiyo o zaman?

1.2 atmosferik motorla 0.9 turbo motoru bir tutmayalim isterseniz :)
  • az daha para olsada seat leon alsan C segmenti 45000 2013 yeni kasalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

0.9 cc hiç gitmiyo o zaman?

0.9 turbolu 1,6 atmosferiklere yakın performans sergiliyor, keyif veren bir motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

az daha para olsada seat leon alsan C segmenti 45000 2013 yeni kasalar

O fiyatlara çıkabilirim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

ben en baz modelı joy dıye bılıyorum ama yanlış olmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.