Şimdi Ara

2014 Audi A3 mü 2020 Sıfır km İcon Clio Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3-4 parça boyalı 100-200bin kmde 15-20k hasar kayıtlı dizel otomatik a3 ler 190-220 bandına alınabiliyor

190 a 2020 sıfır touch clio

210 a icon clio

kimle konuşsam delimisin ne cliosu a3 al diyor ama icon clio da enfes donanımda ve sıfır km

A3 alırsam dsg den korkuyorum almak istersem şuna dikkat et diyeceğiniz neler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir A3 sahibi olarak clio al diyorum. 7 yaşında nasıl kullanılmış belli olmayan, milletin pis arabasını alacağına git sıfır km Clio al daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

bir A3 sahibi olarak clio al diyorum. 7 yaşında nasıl kullanılmış belli olmayan, milletin pis arabasını alacağına git sıfır km Clio al daha iyi.

+1

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Hocam 2014 199 binde 2 parça lokal boyalı a3 buldum 207 bin diyorlar hocam temizde duruyor

• Sırf sıfır arabaların o kokusu için bile git clio al derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSparro131

Hocam 2014 199 binde 2 parça lokal boyalı a3 buldum 207 bin diyorlar hocam temizde duruyor

o lokal boya yalanına da inanma. çok el değiştirmiştir, km'si düşürülmüştür. kullanılmış aracı almadan önce bir ton sorgulaman, araştırman gereken şeyler olacak. ne uğraşıyorsun al sıfır aracı, götür tarcanlara boya kontrolünü yaptır. güle güle bin. A3'leri gözünde çok büyütme.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Adam haklı.
    Dağılabilirsiniz

İcon Clio alırdım bende.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Komşumda 2016 A3 hb var 80bin km’de. Gözünü kapatıp bindirseler bu araç Audi demezsin. Kötü araç değil ama premium seviyesinde de değil. Potansiyel sorunlarını,yaş ve km farkını göz önünde bulunduracak olursam ben Clio alırdım.

Kafayı mı yedin A3 al diyen çevreni çok garipsedim. Hani Audi nere Reno nere tarzı yorumları yapanı anlıyorum da kafayı mı yedin diye abartanı anlamıyorum.Niye kafayı yiyeyim arkadaş 200bin km’yi ben sıfır araç alsam 15 senede yaparım garantili akmaz kokmaz araç,sanki ikiside sıfır km A3 le clio aynı paraymış sende clio mu alsam acaba diyormuşsun gibi

• 2021 Yeni kasası efsane olmuş. Lafım yok.

Ama 2020 den önceki kasada kalite namına bir şey yok. Dacia'dan hallice havalandırma ızgaraları beni ayar ediyor.

2014 Golf 7 bile daha kalitelidir 2014 A3 den.

Ayrıca bu araba nasıl C segmenti anlamıyorum. İçi baya dar bu aracın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 12 Temmuz 2021; 15:36:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackSparro131 kullanıcısına yanıt

200000 km, yazıyla iki yüz bin kilometre. Ben yılda 10bin km yapıyorum. Benim için 20 yaşında bir araba yani kısaca.

• 100 000 km altı olur temiz olur o zaman ben olsam 0 Clio yerine A3 tercih ederim ama 200 bini geçmiş hasar kayıtlı A3 alinmaz ..

• 1.3 tce rs line clio

• clio ağır basar burda ancak o paralara 90bg 1.0TCe clio alınmaz. sıfır ayarında çok düşük km'li 130bg 1.33TCe - 7 ileri EDC (ıslak kavrama) kombinasyonu olan modellere bakın. hem motor hem şanzıman çok daha iyi bu modellerde.

• A3 tercih edilir ama daha düşük kilometrede. O fiyata belki 2017 midline plus Golf 1.6 TDi bulunabilir. Donanım orta olsun istersen belki Leon bulunur. Ama sıfır Clio mantıken daha alınır..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben clio mlio almam baskan ne cliosu.. Ama tabiki güvendiğin ettigin bi araba olacak servis bakimli olacak vs audi alirim clioya sifir değil dogmamis olsa almam.. Ama zor karar sen hangisine binince mutlu olursun onu söyle :)

• A3 sahibi olarak dusuk km tfsi a3 diyorum. Neden dizel diye diretiyorsunuz ki, dizel devri kapandi artik. Turbo benzinli motorlar elektrikten once kalan son icten yanmali kale, keyfini surun:)

Eski golf tsi sahibi olarak dusuk km daha yuksek yil golf de bulursunuz bu ayni paraya. Ille de a3 zorunlulugu yoksa butce sebebiyle daha temiz bir golf oneririm. Arada kalite ve suspansiyon haricinde dunyalar yok. Motorlar sanzimanlar zaten ayni.

Haaa illa dizel diyorsaniz 100bin km ustu arac alacagima gider kibrista kumar oynarim daha iyi. Alana saygim sonsuz ama bende 100 bin km psikolojik sinirdir O yuzden clio derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 12 Temmuz 2021; 19:22:50 >
  • Ben clio derim. Sifir olsun kafaniz rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

2021 Yeni kasası efsane olmuş. Lafım yok.

Ama 2020 den önceki kasada kalite namına bir şey yok. Dacia'dan hallice havalandırma ızgaraları beni ayar ediyor.

2014 Golf 7 bile daha kalitelidir 2014 A3 den.

Ayrıca bu araba nasıl C segmenti anlamıyorum. İçi baya dar bu aracın.

+1. Şu eski kasa A3'lerin içi dünyanın en çirkin arabaları içinde ilk 5'e girer.

• Bu devirde bu ülkeden 2.el araba alınmaz. Sıfır tercihin olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.