Şimdi Ara

Bu arabayı nasıl bilirsiniz,Jeep Grand Cherokee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
9.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Arabam olacak arkadaşlar,opel fronteriadan vazgeçtim sizce bu iyimidir.Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
    JEEP GRAND CHEROKEE 228 BİN KMDE TRAMERSİZ İlan No: 795947241

• Yapay Zekanın Yanıtı

Jeep Grand Cherokee: Performans, Güvenilirlik ve Konforun Birleşimi

Jeep Grand Cherokee, maceracı ruha sahip bireyler için tasarlanmış, güçlü ve güvenilir bir arazi aracıdır. Geniş iç hacmi, gelişmiş teknolojisi ve arazi yetenekleri ile dikkat çeker.

Motor Seçenekleri ve Performans

Grand Cherokee, çeşitli motor seçenekleri sunar. Güçlü 3.0 litrelik CRD dizel motor, etkileyici tork ve çekme kapasitesi sağlarken, 2.7 litrelik ve 3.1 litrelik CRD dizel motorlar da ekonomik ve verimli performans sunar.

Kullanıcı Yorumları

3.0 litrelik CRD kullanıcısı yorumları genellikle aracın gücüne, yakıt verimliliğine ve arazi kabiliyetlerine övgüyle yaklaşır. Kullanıcılar ayrıca geniş kabin ve konforlu sürüş özelliklerini takdir etmektedir.

Motor Ömrü

Grand Cherokee'nin motor ömürleri sürüş koşulları ve bakıma bağlı olarak değişmekle birlikte, 3.0 litrelik CRD motorun 250.000 km'nin üzerinde bir ömre sahip olduğu bilinmektedir. 2.7 litrelik CRD motor da 200.000 km civarında bir ömür sunar.

Diğer Özellikler

Grand Cherokee, isteğe bağlı olarak dört tekerlekten çekiş, arazi performansını artıran özellikler ve son teknoloji güvenlik sistemleri ile donatılmıştır. 5.2 litrelik V8 motor seçeneği, üst düzey performans arayanlar için mevcuttur.

Sonuç

Jeep Grand Cherokee, arazi performansı, güvenilirlik ve konforu bir arada sunan mükemmel bir seçimdir. Çeşitli motor seçenekleri, kullanıcı dostu iç mekanı ve etkileyici özellikleri ile maceralarınızı yeni bir seviyeye taşıyacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3 senedir sahibiyim aynı kasa 5.2 zj . Parçaları türkiyenin heryerinde bulunur. Motoru sağlam lpg takıldıktan sonra120k km’de rektefe ister lpg olmazsa milyon km ömrü var magnum mopar 318 motor. Şanzımanı kullanıma göre 200-300k arası gider sonra oda tamir ister. Motor bloktan egzantirikli yani tipik amerikan sesi var o yüzden sesi japon alman 8 lerden farklı gök gürültüsü kıvamında sadece susturucuyu iptal ederseniz bile müthiş etkili. 190a kadar soluksuz çeviriyor 220ye kadar devam ediyor ama tavsiye etmiyorum yüksek araç malum. 55lt lpg ile ben tamamı istanbul trafiğinde 210km yapıyorum. Bunun içinde köprü kullanımı felan yok atıyorum avcılardan silivriye 100km hıza sabitleyip gitmiyorum. Levent beşiktaş çeliktepe ortaköy taraflarındayım sürekli bilenler bilir söylediğim bölgeleri. Arazide koşturulduysa araba ön tarafına iyi baktırmak lazım zj lerde agırlıgın çoğu öndedir bu yüzden daha çabuk yıpranır. Arazi şanzımanıda aynı şekilde. Bu araç profesyonelce hazırlanmamış ama arazi aracına yapılacak en kötü şey ağırlıktır. Bu araçta yükseltme kiti yok takoz atmışlar 32 lastik bu kadar. Arazi aracı arıyorsanız 5inç yükseltilmiş 35 lastik ayna mahruti yapılmış zj bakın heavy duty şart. Bu aracın rakibi yok. Standartında önde dana30 arkada 44 var

• Kısa ve öz olarak :Ben olsam, almazdım
  • Bunun yerine X5 almani oneririm kardes. Bu arabalar cok hantal diye duydum. Gerci Amerikan arabalarinin cogu oyle. 4 litre petrol 1 dolar olan ulkede tabi tasarruflu falan da olmaz.
  • 2. Araba için bütçem olsaydı sırf mars basıp sesini dinlemek için bile alırdım.
  • Bu araçları almaktan ziyade yürütmek mesele. 5.2 lt motoru görünce ben tırsıyorum açıkcası :)
    Aynı şekil 4 çeker 2. bir araç aldım yakın zamanda. En azından japon olsun kafam rahat olsun deyip 2004 Grand Vitara 2.0 otomatik tercih ettim.
    Bu araç ZJ kasa ile kıyaslanmaz konfor güç keyif olarak. Ama bakım ve işletmesi çok düşüktür.
  • Şaka yaptığınızı varsayıyorum çünkü böyle bir yorumu ciddiye almak imkansız
  • Hocam iyidir. Dusundugunuze gore zaten yakit olaylari MTV vs kismina zaten bakmissinizdir.

Arac off road icin alinabilecek en mantikli araclardan biridir. parcalari ucuzdur. V8 motoru uzun omurludur, klasik otomatik sanzimanda cok sorun cikarmaz. off road icin modidiye parcalari diger araclara gore cok fazladir.
    Ha ama tabiiki off road yapilan bir arac ve 200 bin kusur km de mutlaka sorunlar cikacaktir. Alip da sorunsuz binilecek gibi dusunmemek lazim.

Ben 2005 model WK kullandim. 200 bin kmyi gecmisti. mars motoru bitti, radyator su kacirdi vs.

Bu aracin en buyuk avantaji off roada gelir yola cikinca da sizi yormaz. Ama defender ya da eski CJler vs. yolda sizi yorar.
  • Sahiplenmesi surdurmesinden daha ucuz olan bir araç.

3.0CRD Mercedes V6 motorunu kullanir. Alınıp binilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 1 Haziran 2020; 18:57:44 >
  • Bu alınmaz x5 alınır bunun yerine japon alırım vs demişler.O dandik sahte arazi aracı görünümlü Suvlarla safkan arazi aracı jeep i kıyaslıyorlar.Sizin o x5 tiguan gasgaı dediğiniz dandik suvlar bunun girdiği yollarda dağılır
  • Fronteradan çok daha mantıklı düzgün bakılmışsa tadından yenmez benimde kafamda var bunlardan ama zamanı var.
  • Karıştırdınız herhalde hocam. Ayrıca 3 litre dizel motorda 2.7 dizel motorda çok iyidir. 2.7 sprinter motorudur 5silindirlidir parçası uygundur dizel olmasına rağmen
  • 2.7 Sprinter motoru olduğunu bilmiyordum. İyi oldu öğrendiğim.

Ama neyi karıştırdığımi anlamadım. v8 yaşı, 4 ileri şanzımanı ve vergisi itibariyle de zor bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 1 Haziran 2020; 22:8:19 >
  • Zj’ler üretilen en iyi grand cherokeelerdir bunu detroit motor fabrikasındaki jeep mühendisleri 2012 yılında söylemişlerdi. Hem motor hem kaporta olarak. İyi forumlar
  • İlan açılmadı zj kasamı wj kasamı göremedim ama frontera bakdığını düşünerek zj olduğunu var sayıyorum..

Güzel araçdır homole edersen offroad un kralınıda yaparsın şehir içindede güzel gider..

Lpg ile arası yoktur v8 tipik Karadüzen amerikandır ustası boldur zj in yedek parçasıda çoktur dünyada en çok satan gc kasalardan biridir..

Eğerki araba wj kasa ise 3.1td motorlarından uzak dur.. Sorunlu sıkıntılı bir motordur.. Vm italyan firmasının motoru.. 2.7crd si güzeldir mercedes motorudur.. E270 lerde ki motordur mercedes gurubunda çok yaygın kullanılan kendini ispatlamış kaliteli bir motordur..

Gel görki 2.7crd nin temizini bulmak zor iş.. Motor rektifiye parasını bir köşeye ayırmanı öneririm.. Rektifiye esersen de seni ömürlük götürür..
  • Güzel ama eskiler :)
    Ve hiçbir Amerikan ölümsüz değildir, alman kalbi taşısa dahi... (İyi bakimli tek tük cikar)

Bir mercedes motorunu rektefiye ettirmek (hele ki dizel ise) hele 5 ya da v6 birazcik ...., Üzer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 1 Haziran 2020; 22:38:6 >
  • Hay maşallah iyi yakıyormuş
  • Ahahah, Magnum motor (gercek)cold-start sesi :)

Amerikandan anlamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 1 Haziran 2020; 22:45:59 >

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Gerçek istanbul şehir içi değeri budur hocam 3. Vitese nadir geçiyorum. Uzun yolda 13 lt lpg yaktım beşiktaştan alanyaya gittim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.