Şimdi Ara

2004 Fiat Marea Liberty Nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Marea 1.6 Liberty 2004 araba buldum fiyatı 18.000YTL arabanın temizliği konusunda şüphem yok. 26.000KM de. Sizce bu arabayı almak nasıl olur ? Ne tavsiye edersiniz ? ekoniklik konusunda falan sizce nasıl ? Bütçem taş çatlasa 19.000YTL ye izin veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 7 Ağustos 2005, 23:46:03 >

• iyi biliriz allah rahmet eylesin

şaka bi yana çok yakıyormuş. izim yan komşuda var. iyi diyo ama sadece çok yakıtından şikayetci... + geçenlerdede açılmıştı buna benzer bi konu. forumu biraz araştırırsan bulabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

iyi biliriz allah rahmet eylesin

şaka bi yana çok yakıyormuş. izim yan komşuda var. iyi diyo ama sadece çok yakıtından şikayetci... + geçenlerdede açılmıştı buna benzer bi konu. forumu biraz araştırırsan bulabilirsin...
    çok yakıyorda ne kadar yakıyor? mesela şuan 91 model kartala biniyorum daha mı çok yakar ? forumda marea diye arama yaptım 2001 model ve öncesi için çok yakıyor yazmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

çok yakıyorda ne kadar yakıyor? mesela şuan 91 model kartala biniyorum daha mı çok yakar ? forumda marea diye arama yaptım 2001 model ve öncesi için çok yakıyor yazmışlar...

Alıntıları Göster
    250-280 binlira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

250-280 binlira

Alıntıları Göster
    2001 model sonrası Libert ve Ex. modellerinde fiat motorda tork artısı yapmıs 1NM ve şanzıman oranlarını yenileyip işletimsistemini yeniden programlamış. Boylece tuketim degerleri 8.5-9 litre seviyesine dusurulmus yazıyordu arabam.com daki incelemesinde.

Cok km yapmıyacaksan alınabilir. Uzun yolda fazla uzmez seni. Yarımdepo tuketimle Ankara-İstanbul yapmıstık arkadasın 2004 mareasıyla. Sonra bende gittim 97 modelini almıstım begendigim için ama eski modelleri felaket fazla yakıyomus haberim yoktu ozamanlar :)

Milliyet
    Güncel Otomobil Haberleri – Milliyet Otomobil
    http://arabam.milliyet.com.tr/arabamtest/fiat_marea_1.6/fiat_marea_16_1.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: Se®k@n

2001 model sonrası Libert ve Ex. modellerinde fiat motorda tork artısı yapmıs 1NM ve şanzıman oranlarını yenileyip işletimsistemini yeniden programlamış. Boylece tuketim degerleri 8.5-9 litre seviyesine dusurulmus yazıyordu arabam.com daki incelemesinde.

Cok km yapmıyacaksan alınabilir. Uzun yolda fazla uzmez seni. Yarımdepo tuketimle Ankara-İstanbul yapmıstık arkadasın 2004 mareasıyla. Sonra bende gittim 97 modelini almıstım begendigim için ama eski modelleri felaket fazla yakıyomus haberim yoktu ozamanlar :)

Milliyet
    Güncel Otomobil Haberleri – Milliyet Otomobil
    http://arabam.milliyet.com.tr/arabamtest/fiat_marea_1.6/fiat_marea_16_1.asp

Alıntıları Göster
    hmm sağolun keşke bi 2004 model sahibi falan da bişeyler yazsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

hmm sağolun keşke bi 2004 model sahibi falan da bişeyler yazsa...

Alıntıları Göster
    4 gün önce Yeni asır gazetesinde 2004 model 17.000 ytl diyordu pek dikkat etmedim ama daha uygun ancak kullananlar çok yaktığından şikayetçi arkadaşımda 2004 model var hiç memnun değil yakıt konusunda bir kez daha düşün derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Olca

4 gün önce Yeni asır gazetesinde 2004 model 17.000 ytl diyordu pek dikkat etmedim ama daha uygun ancak kullananlar çok yaktığından şikayetçi arkadaşımda 2004 model var hiç memnun değil yakıt konusunda bir kez daha düşün derim.

Alıntıları Göster
    evet bende bu modelle ilgileniyorum, internette bile 17-18 arası fiyatlar isteniyor bu arabaya, ki ben internetteki fiyatların hafiften abartı olduunu düşünüyorum ... ama temiz olduundan eminsen ki 26000 km lik araba anormal bisey olmadıkca (kaza felan) temizdir zaten ve 17500-18000 verilir. sıfırı 22900 ...

• quote:

Orijinalden alıntı: specops

evet bende bu modelle ilgileniyorum, internette bile 17-18 arası fiyatlar isteniyor bu arabaya, ki ben internetteki fiyatların hafiften abartı olduunu düşünüyorum ... ama temiz olduundan eminsen ki 26000 km lik araba anormal bisey olmadıkca (kaza felan) temizdir zaten ve 17500-18000 verilir. sıfırı 22900 ...

Alıntıları Göster
    bence FİAT ın benzinlileri alınacak dünya üzerindeki son arabalar 2004 model Fiata binecegime 2002 2003 model başka bi arabayı tercih ederim..

Saet Cordobaya bak 2004 model 19 Milyar... VosVos motoru hiç yoksa ...

Skoda Fabia lar var... 2005 Model

• quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

bence FİAT ın benzinlileri alınacak dünya üzerindeki son arabalar 2004 model Fiata binecegime 2002 2003 model başka bi arabayı tercih ederim..

Saet Cordobaya bak 2004 model 19 Milyar... VosVos motoru hiç yoksa ...

Skoda Fabia lar var... 2005 Model

Alıntıları Göster
    walla bu paraya ancak marea olur cordobaya 19 çok, hem o da benzinli biri ortalama 8lt yaksa cordoba yaksa yaksa 7lt yakacak :(

• quote:

Orijinalden alıntı: specops

walla bu paraya ancak marea olur cordobaya 19 çok, hem o da benzinli biri ortalama 8lt yaksa cordoba yaksa yaksa 7lt yakacak :(

Alıntıları Göster
    Ya bütçeni zorla yeni kasa 2.el honda al eğer olmazsa 2.el ies al o da olmazsa focus filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Ya bütçeni zorla yeni kasa 2.el honda al eğer olmazsa 2.el ies al o da olmazsa focus filan

Alıntıları Göster
    Bu araba çok üzer seni başka arabalara bakalım........Fiat boşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Professional

Bu araba çok üzer seni başka arabalara bakalım........Fiat boşş

Alıntıları Göster
    1 depo yakıtla 750km - 800km arası yapılabiliyor ama kullanım çok önemli

3000 deviri geçmessen pek fazla yakmıyor kullandığın yerde önemli tabi sürekli trafikse dur kalk çok yakar yada sürekli kısa mesafe kullanırsan çok yakar yani iş yerin yakındır 10km felan sabah 10km gidiş akşam 10km geliş yaparsan araba sürekli jiklede çalışacağı için çok yakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 23 Ağustos 2005, 18:17:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sword

1 depo yakıtla 750km - 800km arası yapılabiliyor ama kullanım çok önemli

3000 deviri geçmessen pek fazla yakmıyor kullandığın yerde önemli tabi sürekli trafikse dur kalk çok yakar yada sürekli kısa mesafe kullanırsan çok yakar yani iş yerin yakındır 10km felan sabah 10km gidiş akşam 10km geliş yaparsan araba sürekli jiklede çalışacağı için çok yakar

Alıntıları Göster
    O zman sana 2001 civic önerebilirim...2000 de olabilir....Hem çok daha güçlü hem de çok daha az yakıo...

• quote:

Orijinalden alıntı: The Professional

O zman sana 2001 civic önerebilirim...2000 de olabilir....Hem çok daha güçlü hem de çok daha az yakıo...

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: qr_bugra

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

quote:

Orijinalinden alıntı: qr_bugra

Alıntıları Göster
    bende bravo var 1.6 full depo otoban şehir içi 700 km yaptım benimki 2000 model 2002-2004 arası olanlar marea ların yakıt sarfiyatı daha düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real® -- 23 Ağustos 2005, 22:09:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Real®

bende bravo var 1.6 full depo otoban şehir içi 700 km yaptım benimki 2000 model 2002-2004 arası olanlar marea ların yakıt sarfiyatı daha düşük

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: Real®

benzin için hiç te fena değil bence ...

• quote:

Alıntıları Göster
    inanilmaz guzel bir motor var,

inanılmaz seri,

frenleri de super,

kullandim hemde 2 sene,

2003 modeldi ayni arac sonucta,

tip olarak cok al benisi olmayabilir,

ancak sürüs özellikleri cok iidir.

170 e kadar inanilmaz hizlanirsin,

ancak 170 ten sonra cok ses yapıyor,

söle soliyim,

1.2 albea 185 yapıyor, marea daki kadar ses yapmiyor.

simdi komik gelicektir, bana da gelmisti,

hatta sole soliyim,

1.2 albea muhtemelen daha hizli bile olabilir,

ben marea yi oldurdum 185 ustu gormedim,

• quote:

Orijinalden alıntı: 407hdi

inanilmaz guzel bir motor var,

inanılmaz seri,

frenleri de super,

kullandim hemde 2 sene,

2003 modeldi ayni arac sonucta,

tip olarak cok al benisi olmayabilir,

ancak sürüs özellikleri cok iidir.

170 e kadar inanilmaz hizlanirsin,

ancak 170 ten sonra cok ses yapıyor,

söle soliyim,

1.2 albea 185 yapıyor, marea daki kadar ses yapmiyor.

simdi komik gelicektir, bana da gelmisti,

hatta sole soliyim,

1.2 albea muhtemelen daha hizli bile olabilir,

ben marea yi oldurdum 185 ustu gormedim,

Alıntıları Göster
    tek birşey söylicem ben sakarya fiat bayinde çalışıyorum liberty tamamiyle mükemmel bir araç

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: Real®

depo kaç litre ????

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.