|
Bildirim
|
Bulutlu, yağmurlu havalarda, güneşin batmasına yakın ve geceleri, pikniğe giderken ormanlık yada ağaçlı yollarda arka koltuklarda oturanlar için tam bir görsel şölen. Koltuğa kaykılıp sessizce izliyorlar. Arabayı kullanan için pek tabii bir şey yok.
|
Ben bi eksisini gormedim.Aractan araca degisir mi bilmeM senede 1 defa bakimini yaptirin daha hic birsey olmaz.
Artilari belli ; Daha ferah ic mekan Trafikte yan camlari kapatip tavani acarak olasi abaza ve kem gozlerden uzak kalirsiniz.Bakip gorememekle yetinirler.Tabi cam filmi sart. Sigara icenler icenler icin bicilmis kaftan Yagmurlu havalarda yan camlarda su girebiliyor.yukari dogru kaldirirsaniz her hava kosulunda serinlik ve hava akisi saglarsiniz iceriye. Yagmurlu havalardA cok guzel bi ambians oluyor Araca daha şık bir goruntu sagliyor kuskusuz. Aklima gelirse editlerim. |
Katiliyorum.param oldugu surece asla cam tavansiz araba almam.4.5 senedir kullaniyorum cok cok cok memnunum.
1- parke tasi yolda bile ses yapmiyor.cunku senede bir wurth un gayet uygun olan cam tavan bakimi sivisi ile bakimlarimi yapiyorum. 2- en ufak bozulma emaresi gostermedi.Cunku bakimlarini yapiyorum. 3.Kapali konumdayken toz alma gibi durum soz konusu bile degil.2 buyuk detailing cantam var bagajda.Arabamin ic dis temizligine cok iyi bakarim. 4.ozellikle uzun yolda kullanirken tavani yukari dogru acip mis gibi hava aliyorum.Ondekilere her turlu faydasi var. 5.Guvenlik zaafiyetini koskoca muhendisler dusunmemis dh uyeleri dusunmus. 6.sicak soguk gecirse ne gecirmese ne.O kadar sert kosullarda klima veya kaloriferi aciyorsun zaten.Onun disinda oyle bi durum yok.Ayrica kimisinde delikli perde kimisinde dosemeli perde var.Kapatirsin perdeyi mis gibi olur.Ben yazin sicaginda bile tamamen acip , perdesini (delikli) kapatip geziyorum.Hem hava aliyorum hem gunes gecmiyor basima. 7.boya koruma varsa zaten buyuk tozlaei tutmuyor.Hareket ettiginde hepsi ucuyor.Kalan ufak tozlar zaten aracin heryerinde oluyor. 8.kus sicarsa boya yakma endisesi hic yok.Islak mendille bile kolayca alabiliyorsun.Mis gibi. 9. Su almak.Boyle birsey soz konusu bile olamaz.Sahin mi bu ? tavani kesip sonradan takiliyor sanki.Saganak yagmurda acsan bile yan camdan gelen suyun ceyregini bile almiyor iceri. Bir sonraki aracimda krsinlikle olacak maddi durumum el verirse. Cam tavan = Ferahlik. |
Eğer cam tavanlı aracım olmamış olsaydı şu yorumu okuduktan sonra almazdım. Ama iyi ki heves edip almışım, bundan sonra alacağım araçların hepsinde bu opsiyonu arayacak gözlerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 22 Mayıs 2015; 13:21:27 > |
|
|
|
|
|
|
|
|