Şimdi Ara

Panaromik cam tavan kullananlar artıları.? eksileri.? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
30.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W211'lerdeki kronik ses problemi (bozuk satıhta) haricinde hiç bir eksisi yok bence. Bir süre sonra alışınca o sesi de duymuyorum ama yaptırsam iyi olacak. Önceki aracımda sun roof olmasına rağmen cam tavanın keyfi çok başkaymış meğer. Bu tip lükse alışınca diğerleri basık ve karanlık geliyor maalesef!
  • surucuden çok arkadaki yolcular için büyük keyif.
    hiç ses duymadım bugüne kadar
    ayrıca tavanda yanık, kuş pisliği derdin de yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 25 Mayıs 2015; 17:05:27 >
  • Yakışıklı yapıyo arabayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En büyük artısı uzun dönemde güneş yanığı kuş pisliği izi sıkıntılarının olmamasıdır herhalde. :)

• Şoför için en önemli artısı kırmızı ışıkta en önlerdeyseniz tepenizdeki ışığı kafanızı hafif yukarıya kaldırdığınızda görebiliyorsunuz. Öteki türli kafayı eğ, camdan dışarı ışığı görmeye çalış felan büyük eziyet.
  • Kuş pisliği hiç aklıma gelmezdi ama ağaç altına koyduğum da gerçekten çok rahatsız ediyordu

• Tek eksisi sicak yaz aylarinda aracin icini hamam gibi yapmasi.
  • Reno kadjarin cam tavani ses yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 15 Nisan 2017; 5:54:0 >
  • Birisi demişki.. tavan boya solmasi. Boyayınca tavanı boyali olur. Değeri düşer..

Coluk cocuk gelmiş yorum yapıyor yahu.

Cam çizilmez sanki.. sanki tavanin tamami cam. Sagi solu boyanirsa taklat atmis demezler sanki.. sigortaya hersene 200 tl fazla versen oda maliyet. 10 bin tl fark vericeksin onunda yillik getirisi var bankada Boya ucuz cam pahali ws ws.. neyse. Einstein kardesler. Tek kelime.

Cam tavan bedava verseler almayin.
    1 ses alir
    2 toz alir
    3 sicak soguk gecirir.
    4 azda olsa guvenlik zafiyeti misal takla attin sıkıntı buyuk olur. Tavan ustunde kaydigini dusun.. beynin sulanir.
    5 masrafdan baksa bişey degil. Sigortasi getirisi alim maliyeti 10 bin tl olsa yilda bin yl faizden olursun. Bozulur duzulur masraf acar
    6 ruzgar sesi ve cukurlarda ses yapar seneler icinde artar.. su alir. Sikinti cikarir.
    7 arka bas mesafesini 4 cm olumsuz etkiler.
    8 ondekilere zerre faydasi yoktur.
    9 kus sicar pis toz. Temiz tutman lazimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 15 Nisan 2017; 6:9:8 >

• Kadjar demisken suanda 2016 modellerde cam tavan + 19 jant sadece 2700tl farkla..

Normalde 6200 olmaliyken. Cam tavan 3500 demekki hediye ediyolar.

Ilaveten. 19 jant da almayin. Zira

1 balon ypr

2 konforu yok eder.

3arac çok yakar 17 ye gore.

4 kalkislarda hantallasir.

5 kis lastigini zor bulursun bulsan bile pahali olir 17ye gore.

6 arac 10 yasina geldiginde 4 lastik 3 bin tl masrafli araba derler satarken

Kisaca sekil isleri birakin.. mühendislik ayri bi dünya. Olmaz olmaz islere şekil icin girmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 15 Nisan 2017; 6:15:24 >
  • Cam tavan adana gibi yazi cehennem gibi gecen yerlerde bir sorun maalesef. Ayrica zamanla ses yapiyor ve belli periyotlarda da bakimi var sanirim. Kuzenimin scenic aracinda vardi yazin arac sogumuyordu. Ayrica ses yapiyordu ve bir kac defada ariza yapti. Temiz tutmak lazim yoksa kus boklarini segredersiniz. Guzel duruyor deniyor ama benim hosuma gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

Birisi demişki.. tavan boya solmasi. Boyayınca tavanı boyali olur. Değeri düşer..

Cam çizilmez sanki.. sanki tavanin tamami cam. Sagi solu boyanirsa taklat atmis demezler sanki.. sigortaya hersene 200 tl fazla versen oda maliyet. 10 bin tl fark vericeksin onunda yillik getirisi var bankada Boya ucuz cam pahali ws ws.. neyse. Einstein kardesler. Tek kelime.

1 ses alir
    2 toz alir
    3 sicak soguk gecirir.
    4 azda olsa guvenlik zafiyeti misal takla attin sıkıntı buyuk olur. Tavan ustunde kaydigini dusun.. beynin sulanir.
    5 masrafdan baksa bişey degil. Sigortasi getirisi alim maliyeti 10 bin tl olsa yilda bin yl faizden olursun. Bozulur duzulur masraf acar
    6 ruzgar sesi ve cukurlarda ses yapar seneler icinde artar.. su alir. Sikinti cikarir.

Eğer cam tavanlı aracım olmamış olsaydı şu yorumu okuduktan sonra almazdım. Ama iyi ki heves edip almışım, bundan sonra alacağım araçların hepsinde bu opsiyonu arayacak gözlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Birisi demişki.. tavan boya solmasi. Boyayınca tavanı boyali olur. Değeri düşer..

1 ses alir
    2 toz alir
    3 sicak soguk gecirir.

Eğer cam tavanlı aracım olmamış olsaydı şu yorumu okuduktan sonra almazdım. Ama iyi ki heves edip almışım, bundan sonra alacağım araçların hepsinde bu opsiyonu arayacak gözlerim

Katiliyorum.param oldugu surece asla cam tavansiz araba almam.4.5 senedir kullaniyorum cok cok cok memnunum.

1- parke tasi yolda bile ses yapmiyor.cunku senede bir wurth un gayet uygun olan cam tavan bakimi sivisi ile bakimlarimi yapiyorum.

2- en ufak bozulma emaresi gostermedi.Cunku bakimlarini yapiyorum.

3.Kapali konumdayken toz alma gibi durum soz konusu bile degil.2 buyuk detailing cantam var bagajda.Arabamin ic dis temizligine cok iyi bakarim.

4.ozellikle uzun yolda kullanirken tavani yukari dogru acip mis gibi hava aliyorum.Ondekilere her turlu faydasi var.

5.Guvenlik zaafiyetini koskoca muhendisler dusunmemis dh uyeleri dusunmus.

6.sicak soguk gecirse ne gecirmese ne.O kadar sert kosullarda klima veya kaloriferi aciyorsun zaten.Onun disinda oyle bi durum yok.Ayrica kimisinde delikli perde kimisinde dosemeli perde var.Kapatirsin perdeyi mis gibi olur.Ben yazin sicaginda bile tamamen acip , perdesini (delikli) kapatip geziyorum.Hem hava aliyorum hem gunes gecmiyor basima.

7.boya koruma varsa zaten buyuk tozlaei tutmuyor.Hareket ettiginde hepsi ucuyor.Kalan ufak tozlar zaten aracin heryerinde oluyor.

8.kus sicarsa boya yakma endisesi hic yok.Islak mendille bile kolayca alabiliyorsun.Mis gibi.

9. Su almak.Boyle birsey soz konusu bile olamaz.Sahin mi bu ? tavani kesip sonradan takiliyor sanki.Saganak yagmurda acsan bile yan camdan gelen suyun ceyregini bile almiyor iceri.

Bir sonraki aracimda krsinlikle olacak maddi durumum el verirse.

Cam tavan = Ferahlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 15 Nisan 2017; 9:15:52 >

• Acilabilr cam tavan favorim

• Cam tavandan 200'den sonra çok rüzgar sesi geliyor. Belki de kullandığım araç problemli.

• Kötü kısım bazı araçlarda 90 km hız dan sonra otomatik kapanıyor

• quote:

1 ses alir
    2 toz alir
    3 sicak soguk gecirir.

Özet : Fakirim bu opsiyonu alamadım

• Sunroff degilde cam tavan favorimdir. Dis gorunume cok etki ediyor ayrica icerdeki havayi cok degistiriyor. Arabanin ici cok daha ferah bi hale geliyor. Sadece sunroff degilde cam tavan favorimdir.

• Panaromik cam tavan ile sunroof u karıştıranlar olmuş. Qashqai cam tavan sahibiyim.

Cam tavan arkadaki çocuklar için özellikle ağaçlık yerlerde çok eğlenceli. Geceleri ise yıldızlı ise hava romantik bir hal. Kapalı havalarda iç aydınlığı arttırması olumlu.

Ama güney sahillerinde öğle vakti açmak arabanın klima gücünü sınamakla eş değer. Resmen sürücünün ensesi pişiyor. Yağmur yağdıktan sonraysa arabayı yıkatmalıyım diyorsun tependeki çamuru görünce.

Özetle: Çok espirisi olduğunu düşünmüyorum cam tavanın. açıkçası olur da takla atarsak acaba daha mı kötü olur diye düşünmüyor değilim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.