Şimdi Ara

Panaromik cam tavan kullananlar artıları.? eksileri.? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
30.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scenic iki'mde var.Öncelikle ses yapıyor.Sunroof ayak tamiri ile tamir edilebiliyor ses sorunumOnun dışında araba ferahliyor.Yari cabrio gibi oluyor.Benimkinde sadece ön sunroof açılıyor.Arka sabit.
  • Adam panoramik tavan sormuş bakımdır sigaradır sunroof özelliklerinden bahsetmişler. Arkadakiler için gayet güzel oluyor hocam sürücü için pek bir şey farketmiyor. Zaten istemezsen perdeyi kapatırsın.
  • Isı sıfırın çok altına indiği durumlarda ses yapabiliyor.
    Bunun dışında her şey pozitif.
  • Benim qq'da var. bence güzel bir donanım
  • Evdeki Auriste denemek için aldık, malesef bizim ailecek pek hoşumuza giden bir opsiyon olmadı. Öncelikle sürücü açısından pek birşey fark etmediğini, bakmak için çaba harcamak gerektiğini düşünüyorum:)

İkinci olarak ilerleyen yıllarda ses yapmaya başlayacağına emin gibiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayzer75

Benim qq'da var. bence güzel bir donanım

Ama kışın soğuk, yazında çok sıcak oluyor. Yazın daha çok gece saatlerinde işe yarıyor. Sürücüye faydası da kısıtlı ama yine de bir ferahlık verdiği kesin.
  • yeni aracım 508 sw de panaromik cam tavan var.
    artısı en başta ferahlık. Aracımın tavan perdesini kapattığımda içerde resmen klostrofobik bir ortam oluşuyor.
    eksi olarak perdenin rayları veya kenarı köşesi tıkırtı çıtırtı yapabiliyor vede tavan perdeniz açık renk ise perdede kir ve tozdan dolayı ek yerlerinde renk değişimleri olabiliyor.benim 508 de ve arkadaşlarımın auris ve qashqai araçlarında bu tarz durumlar mevcut ama ikiside basit şeyler ve artılarının yanında çokta önemsenecek durumlar değil.
  • bu ülkede cam tavan hep sorun oacak, özellikle istanbulda
  • Code140 kullanıcısına yanıt
    beşiktaşta 3 dairesi 1 dukkanı olan bir insanım.. size göre fakir olabilirim..
    yorumunuza cevap veriyorum.
    "sonradan görmeyim". cam tavan çok önemlüüü
    (not fakir ama gururlu genç:)
  • Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    perdeyi apatirsinda. ruzgar sesi. trim sesi. toz. vs etc kullanım maliyetleri ve hiç görmeyecegin bir özellik. tutki gerekli..
    fiyatı nerdeyse otomatik vites farkı.
    verim fayda? negatif..
  • bu arada range rover, mercedes c180 veya ustu bir araç duz beyaz duz tavan alınmaz elbette.
    sozum reno kadjar ayarı suvlar icin. yada, pejo 08 ayarı c segmentler icindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 16 Nisan 2017; 1:42:22 >
  • görüntü dışında hiçbir artısı yok :)
  • süpersport araçlarda pek görmüyoruz cam tavan, neden acaba
  • cam tavanlı araçlar görüntüyü çok değiştiriyor, diğer türlü kel gibi görünüyor.
  • Forever1907 F kullanıcısına yanıt
    Ah hocam neden espace almadınız hiç güneş geçirmiyor üstelik s-max'tan daha fazla tutuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 38erciyes

Scenic iki'mde var.Öncelikle ses yapıyor.Sunroof ayak tamiri ile tamir edilebiliyor ses sorunumOnun dışında araba ferahliyor.Yari cabrio gibi oluyor.Benimkinde sadece ön sunroof açılıyor.Arka sabit.

Hocam bende de Laguna var aldığımda uğultu yapıyordu ıslık sesi gibi. 80 liraya sunroof ayaklarını değiştirdim. Şimdi harika oldu :) scenic, megane, Laguna aynı cam tavan sistemini kullanıyor. Ankaradaysanız tavsiye edeceğim bi yer var
  • Arka koltukta oturanlar için çok güzel bir görsel şölen oluyor ve direkt gökyüzünü görebildigin için algisal olarak araba daha büyük gibi geliyor ve ferahliyorsun sürücü olsan bile. Misal bizde j10 qq var kafam tavana çok yakın tavan açıkken sanki otobüs sürüyormus gibi hissediyorum o derece ferah böyle ama kapatınca boğulmaya başlıyorum gözüm gökyüzü arıyor
  • -araç seni boğmuyor
    -geniş ferah hissettiriyor
    -gece/yağmurda manzara izleme keyfi
    tabi arka koltuktakiler için
    -tavanda kuş pisliği dolu izi olmuyor
    bi eksisini görmedim 4.5 yıldır
  • Tavan boyalı diye fiyat düşmesi derdi yoktur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.