Şimdi Ara

Aracıma ön görüş kamerası monte edebilir miyim?(Tucson)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ön görüş kamerası alınır alınmasına da bunun montesi ve çalışması nasıl olacak?Ön ızgara bölümğne taksam ve bağlasam,görüntüyü görmek için napacağım?Araçta USB girişi var ona mı bağlayacağım bağlarsam da video modu mu açacağım?
    Aracım Hyundai Tucson.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kablosuz olanları var

kamera aküye bağlanır

kabin içi ekranlı alıcısı çakmaklıktan enerji alabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Kablosuz olandan link atabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aracımda var, multimedya sistemi cyclone wince. kamera bağlantısını multimedyanın tv ya da aux bağlantısını iptal edip ön kamera soketini bağladık. ekrandan tek tusa basında ön kamera aktif oluyor.
  • Benimki kablolu. Orta dikiz aynasının arkasına sakladım hiç bir şekilde içerdekiler görmüyor. Dışardanda az çok belli oluyor. Kabloyu döşemelerin arasına anahtarla ittire ittire soktum gizledim. En son torpidodan geçirerek çakmaklık girişine bagladım.

Ama her kontak aştığımda kendisi açılmıyor ben elle manuel olarak açmam gerekiyor. Her seferindede ses çıkarttığı için açmayı unutmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 23 Nisan 2018; 18:22:51 >
  • Onu bağlaması çok teferruatlı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Benimki kablolu. Orta dikiz aynasının arkasına sakladım hiç bir şekilde içerdekiler görmüyor. Dışardanda az çok belli oluyor. Kabloyu döşemelerin arasına anahtarla ittire ittire soktum gizledim. En son torpidodan geçirerek çakmaklık girişine bagladım.

Ama her kontak aştığımda kendisi açılmıyor ben elle manuel olarak açmam gerekiyor. Her seferindede ses çıkarttığı için açmayı unutmuyorum
    Bu kamera aracın multimediası ile gelen bir kameramı yoksa sonradan alınan bir araç kamerasımı ?..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu sahibi arkadaş araç kayıt kamerası sormadı gibi geldi bana. Aracı parketme yanaşma amaçlı önü gösterecek bir kamera sordu gibi algıladım nedense ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 23 Nisan 2018; 19:22:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Bu kamera aracın multimediası ile gelen bir kameramı yoksa sonradan alınan bir araç kamerasımı ?..

Alıntıları Göster
    Ne multimediası aracın teybi mp3 bile çalıştırmıyor
  • quote:

Ne multimediası aracın teybi mp3 bile çalıştırmıyor

Alıntıları Göster
    Haricen aldığınız bir araç kamerası ise aslında genelde çakmaktaki akımla senkronize olarak çalışırlar. Sizin kamera ayarlarınızda böyle açılacak bir özellik vardır belkide.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Haricen aldığınız bir araç kamerası ise aslında genelde çakmaktaki akımla senkronize olarak çalışırlar. Sizin kamera ayarlarınızda böyle açılacak bir özellik vardır belkide.

Alıntıları Göster
    Kontağı 2 kez çeviriyorum. Araçtaki elektrikli sistemler çalışmaya başlayınca kamerada açılıyor. Motoru çalıştırmak için kontağı 1 kademe daha çevirdiğimde bütün elektrikli sistemlerle beraber kamerada kapanıyor. Ama motor çalışınca teyp tekrar kendi kendine açılmasına rağmen kamera açılmıyor.

• quote:

Kontağı 2 kez çeviriyorum. Araçtaki elektrikli sistemler çalışmaya başlayınca kamerada açılıyor. Motoru çalıştırmak için kontağı 1 kademe daha çevirdiğimde bütün elektrikli sistemlerle beraber kamerada kapanıyor. Ama motor çalışınca teyp tekrar kendi kendine açılmasına rağmen kamera açılmıyor.

Alıntıları Göster
    Aslında çözümü çok basit. Herhangi bir oto elektrikçiye gidip kameranın elektriniği çakmaktan alıp sigorta kutusunda kontağa bağlı olan bir sigortadan aldırıyorsun. Yani kontağın marşa vuracağın kademesine aldırırsan bu sorunun %99 çözülecektir ve kamera kendi kendine çalışıp kapanmaya başlayacaktır.

Bu işide kulak ardı etme sakın, madem kamera kullanıyorsun düzgün çalışsın. Allah cc korusun kullandırmasında tam lazım olur kayıt yaptırmayı unutursunuz bir anlamı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 23 Nisan 2018; 21:8:24 >

• Arkadaşlar merhaba
    garantisi devam eden Hyundai aracımıza dışarıda multimedya ekranı, geri görüş kamerası gibi aksesuar ekletirsek, garanti ile ilgili sorun yaşanır mı?
    Servis garantisi başka bu durum başka diye düşünüyorum.
    Ne dersiniz?
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.