Şimdi Ara

STEPWAY PARK SENSÖRÜ TAKTIRAN ARKADAŞLAR [ÖNEMLİ][GÜNCELLENDİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önemli bir konuda bilgilendirme yapma gereği duydum. Türkiyede ki renault servisleri kendi araçlarından bihaber montaj yapıyorlar özellikle ankara neziroğlu ve istanbuldaki birkaç serviste gördüm park sensörleri malesef tamponda yalnış yerlere delik açılarak montaj yapılıyor

örnek olarak resim ile göstereyim bu araç forumdan bi arkadaşımızın aracı dolaşırken gördüm ve benim aracımda aynı durumda iki araçta neziroğlu çıkışlı ve aralarında 2 ay gibi bi fark var

görüldüğü gibi 4 park sensörüde tek sıra halinde dümdüz monte edilmiş fakat bu yanlış!

normalde park sensörlerinin yerleri bu şekilde

özellikle ankara neziroğlundan çıkan araçların tümü bu şekilde doğrulamak için Ankara Mais den çıkan araçlara baktım mais araçlarının yerleri doğru ve renonun servislere gönderdiği montaj dökümanına ulaştım dökmanda tamponun tamamen sökülerek ve tampon arkadasında fabrikanın park sensörleri için özellikle işaretlenmiş yerlerinin mevcut olduğunu gördüm

şikayetvar üzerinden ilettim bu hafta içinde sonuçlanacak heralde takip eden arkadaşlar için buradan sonucu bildiricem

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2355730

[GÜNCELLEME]

Servisin hatayı kabul etmemesine rağmen başka bir serviste hatayı onaylattım, renault merkeze araç fotoğraflarıyla braber renaultun sitesinden indirdiğim resmi montaj klavuzunu gönderdim sonuca yaklaştım 2012 - 2014 arası neziroğlu çıkışlı tüm araçlarda montaj hatası mevcut

buda montaj klavuzu

http://www.tech-accessoires.renault.com/download_doc/?document_id=3973

SON GÜNCELLEME !!

ŞİKAYETİMİ 4-5 KERE İLETMEME RAĞMEN HER SEFERİNDE MERKEZE "ÇÖZÜLDÜ" ŞEKLİNDE RAPOR EDİYORLAR BEN ARTIK BIKTIM UĞRAŞMIYORUM, MERKEZ İSE HER SEFERİNDE TEKRAR NEZİROĞLUNA POSTALIYORLAR MESELEYİ

Renault & Dacia faslı benim için bitti aracım satılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnsyln -- 8 Ağustos 2014; 20:39:07 >

• merhaba dediğiniz park sensörü sorununu bende çok öncede farketmiştim hizalama şekli 4 sensöründe aynı hizada yapmışlar bizim aracada ama aslı sondaki sensörlerin biraz aşşağıda olduğunu bende belirtmiştim servise ama o normal diyip geçirmiştiler ayrıca sensörün sesi çok az çıkıyo pişman oldum serviste taktırtığıma. şimdi sökülse onları aşşağıya alabilirlermi ?
  • Sikayetinizi bildirim bu montaj hatasi gecistirmeye calismislar siz nereden aldiniz araci ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikayetinizi bildirim bu montaj hatasi gecistirmeye calismislar siz nereden aldiniz araci ?

• istanbul maltepe güven altandan aldık sensörleri boyamışlar bide bazen doğru ötmüyor boyadıkları yada sensörlerin konumundaki farklılıktan dolayı olabilirmi.
  • Evet bendede bazen dogru calismayabiliyor ozellikle arkada direk agac vs var ise

tek cozum tamponun degismesi malesef

• Şimdi şöyle bir şey söyliyeyim,bu park sensörü montaj olayında Tuningçi arkadaşın yanına defalarca gittiğimde gördüm onlarda aynı şekilde takıyorlardı. Bende serviste taktırdım şu ana kadar hiç şikayetim olmadı,bir defa geri vitese taktığımda ötmedi oda sensörlerin üstüne çamur toplanmış o yüzden temizledim normale döndü.
    Örnekteki sandero (mavi renk) normal olanı o demişsiniz ama onuda şahıs kendi monte etmiş sanırım. Bir kaç örnek foto buldum onlardada servisin taktığı gibi takılmış.
    Şimdi yanlışlık bizdemiii servislerdemi bunu iyi tespit etmek lazım.
     STEPWAY PARK SENSÖRÜ TAKTIRAN ARKADAŞLAR [ÖNEMLİ][GÜNCELLENDİ] STEPWAY PARK SENSÖRÜ TAKTIRAN ARKADAŞLAR [ÖNEMLİ][GÜNCELLENDİ]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Calismada bir sorun yok fazla ama asil sorun su ki fabrika park sensorlerini buraya yerlestireceksin diye tampon arkasina isaret koymus yerler burasi burdan del diye fakat servis ezbere takmis mesele bu ben neden sifir aldigim arabaya sahine montaj yapar gibi taktirayim ???

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

Calismada bir sorun yok fazla ama asil sorun su ki fabrika park sensorlerini buraya yerlestireceksin diye tampon arkasina isaret koymus yerler burasi burdan del diye fakat servis ezbere takmis mesele bu ben neden sifir aldigim arabaya sahine montaj yapar gibi taktirayim ???

Tamamda arkadaşım ne yapılmasını istiyorsun tamponun değişmesinimi.?
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Gerekirse degistirsin servis

• quote:

Kolay gelsin.
  • novinovi kullanıcısına yanıt

• quote:

Calismada bir sorun yok fazla ama asil sorun su ki fabrika park sensorlerini buraya yerlestireceksin diye tampon arkasina isaret koymus yerler burasi burdan del diye fakat servis ezbere takmis mesele bu ben neden sifir aldigim arabaya sahine montaj yapar gibi taktirayim ???

Ben guvenaltanda taktirdim park sensorunu. Cocuk takarken kafasina gore takti ama bu resimdeki mavi aracinki gibi en sondakileri biraz asagidan takti yani hemen hemen mavi aeacdaiingobi oldu hic bir aorun yasamaiyorum gayet guzel calisiyor. Bence binun icin tamponunuzu degistirtmeyin. Orjinalligi bozulmasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Kolay gelsin.

Bencede kolay gelsin Halil abim valla hiicc gulecegim yokken su kolay gelsin mesajina cok guldum abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcaponee

quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Kolay gelsin.

Bencede kolay gelsin Halil abim valla hiicc gulecegim yokken su kolay gelsin mesajina cok guldum abi :)

• servisteki ustalarin hic bu kadar incelikle calisacagini zannetmiyorum.yapmazlar cunki asagi yukari olcup duracagina tek sira yapar hepsinni cikar isin icinden.sensorun yeri marka ve modele gore degisiklik gosterir ilk ciktigi zamanlarda genelde duz takilirdi simdilerde duz takanda var kenardakileri asagida tabaknda simdiki arka tamponlarda desenli oldugu icin

• Arkadan hasarlı aracım onarılırken sensörler sizin dediğiniz gibi takılmış haberiniz olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadllyy -- 14 Nisan 2014; 12:20:20 >
  • nerde yaptyrdynyz aracy
  • güncellendi
  • bende dacia sandero stepway siparisimi verdim insaallah temmuz ayinin ilk gunlerinde teslim alacagim. bende park sensoru takilsin diye talimat verdim. 150 tl fiyat verdi neziroglu ankara konya yolu servisi. park sensoru konusundaki yorumlari okudum kafam karisti taktiriyim mi taktirmayim mi ??? taktiracaksam dogru montaj hangisi duz seri halde olan mi yoksa bastaki ve sondaki biraz asagida olan mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.