< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gece aydınlatmasını (Far Sistemi) beğendiğiniz araçlar

-
-
Clio 4 İcon Faz 2 kullanıyorum. Orijinal led farlarının gece aydınlatması çok başarılı.
-
giulietta stopları.
malum para yok. aracı hep arkadan görüyoruz.
-
kendi aracım da insignia A2 ve aynı far sistemini kullanıyor. aydınlatma muazzam gerçekten. intelliluxler nasıldır kim bilir
-
Octavia'daki bi-xenon yavaş değil. Gayet takır takır selektör yapıyor. Yeni skodalardaki mercekli led farları beğeniyorum. Şu an en beğendiğim farlar yeni porsche, audi ve bmw'deki farlar. Opel'de mercekliler iyi normal ledler iyi değil bence.
-
Mercedes D1s bi xenon far fena değil en azından ledlerden iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Megane farları şaşırtıcı şekilde aracımdan daha iyiydi.
-
audi matrix
-
2022 Bayon elite b sınıfı olmasına rağmen Led far var en önemlisi uzun far asistanı var uzun yolda çok büyük kolaylık
Gayet iyi aydınlatıyor.
-
Eskiden insignia aracım vardı, bu selektör yavaşlığını denedik arkadaşla. Önümdeki araca selektör yaptığımda yavaşlık hissedilmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu ben de denemek istiyordum :) Öyleyse güzel o zaman. :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı farlar araç tasarımının bir parçası olurlar, o parça olmazsa puzzle eksik kalır misali.
Mesela buna en güzel örnek U ledli Golf 7’dir, far içi tasarımın, aracın genel hatlarıyla uyumu şahane bir ahenk oluşturuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende A1 İnsignia var AFL sistemli.
Işık şiddeti baya az geldi bana. Yeterince aydınlatmıyor.
Sistemde herhangi bir sorun yok bu arada.
Üzerinde de Philips Xenstart d1s 35w ampül var. 4300k olması lazım. Bu ampül mü dandik acaba?
Farları da temizliğe verdim, içi dışı mercekleri vs komple temizleniyor şu an. Bakalım çıkınca nasıl olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2022 tiguan 4motion aracımda IQ matrix led far var, ben aydınlatmasını baya beğeniyorum. Uzun far asistanı gece sürüşlerinde çok işe yarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bizim araç 2019, kısa da uzun da gayet etkili çalışıyor. Bilemedim belki bana yeterli gelen size gelmiyordur. Sizi başka bir afl farlı araca bindirmek gerek :)
Far ve jant arabayı gösteren en önemli detay bence.
hocam ben hiç bakmadım ampullere valla fabrikasyon ampullerdir ama ben çok memunum aydınlatmasından. zifiri karanlık orman yollarında falan özellikle virajlarda direksiyonla birlkte dönmesi vs. harika görüş sağlıyor.
-
Açık ara Audi Matrix. A6'da gece yolculuklarında far efektlerini izlemekten yola odaklanmanız imkansız hale geliyor ki bence gayet tehlikeli bir durum bu. Adamlar far sistemi değil sanat icra etmişler açıkçası.
-
-
Yeni araba alacaklar IIHS üzerinden headlights rating kısmını inceleyebilir.
Eğer benim gibi far konusuna takıntılıysaniz. Almadan evvel güncel arabaların far ratingine bakabilirsiniz.
https://www.iihs.org/topics/headlights
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

giulietta stopları. malum para yok. aracı hep arkadan görüyoruz. |
Benzer içerikler
- sunroof fitili değiştirme
- otomatik ehliyet alanların yorumları
- far terlemesi nasıl önlenir
- termostat arızası nasıl anlaşılır
- benzinli araçta buji kaç binde değişir
- yeni tiguan boyutları
- seres araba hangi ülkenin
- hyundai inster
- phev araçlar
- akü markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X