Şimdi Ara

STEPWAY PARK SENSÖRÜ TAKTIRAN ARKADAŞLAR [ÖNEMLİ][GÜNCELLENDİ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hilmisonererdogan

bende dacia sandero stepway siparisimi verdim insaallah temmuz ayinin ilk gunlerinde teslim alacagim. bende park sensoru takilsin diye talimat verdim. 150 tl fiyat verdi neziroglu ankara konya yolu servisi. park sensoru konusundaki yorumlari okudum kafam karisti taktiriyim mi taktirmayim mi ??? taktiracaksam dogru montaj hangisi duz seri halde olan mi yoksa bastaki ve sondaki biraz asagida olan mi

doğru olan en sol ve sağdaki sensörlerin aşağıda, ortada kalan iki sensörün yukarda olduğu şekildir.
  • Servise ilk bakıma götürdüm arabayı ve pişman oldum. Bir daha garanti dışı kalsa da servise araç götürmem. Adamlar arabadan anlar diye götürüyoruz arabanın anasını belliyorlar afedersiniz.
    Ayrıca burada arkadaşla dalga geçmeyegerek yok. Servis manuelinde nasıl takılacağı açıkça gösterilmiş. Servisin buna uyması mecburidir. Uymuyorsa bedelini ödeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 8 Ağustos 2014; 11:16:18 >
  • serviste calisanlar bence laf anlamiyorkar adamlara plakayi slikonla yapistirin plastik cerceve istemiyorum diye 10 kere uzerine basa basa soyledim tamam dediler gene de yapmamislar park sensorunu 10 kere uzerine basa basa soyledim gene yanlis yapmislar far ayarlari bozuk diye servise goturdum aksam olunca fark ettim yapmadan geri vermisler ... Uzun lafin kisasi bizim insanimizin iletisim sorunu var soyledigin şeyi dinlemiyor ne dersen de adam bildigini yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegorian

Servise ilk bakıma götürdüm arabayı ve pişman oldum. Bir daha garanti dışı kalsa da servise araç götürmem. Adamlar arabadan anlar diye götürüyoruz arabanın anasını belliyorlar afedersiniz.
    Ayrıca burada arkadaşla dalga geçmeyegerek yok. Servis manuelinde nasıl takılacağı açıkça gösterilmiş. Servisin buna uyması mecburidir. Uymuyorsa bedelini ödeyecek.

Aynen bir ay önce ilk bakıma kayseri gülparlara bakıma götürdüm sol far içeriden ayarlanmıyor diye şikayet yazdırıyorum senle dalga geçer gibi oraya ''farlar ayarlanmıyorMUŞ'' diye yazıyor.teslim aldığımda sadece far ayarı yapmışlar.hala sol far ayarlanamıyor aşağı yukarı doğru hareket etmiyor.arabayı teslim aldım eve gidiyorum araba tekliyerek gidiyor sağa çektim kaputu bir açtım motor şakır şakır su içinde servisteki yıkamacı motoru basınçlı su ile yıkamış şaşırdım kaldım sinir içinde eve döndüm.1-2 hafta sonra merkezden aradılar memnunmusunuz diye açtım ağzımı yumdum gözümü.biz arabaya en iyi yetkili servis bakar diye götürüyoruz onlar arabanı anasını ağlatıp veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.