Şimdi Ara

Nissan Qashqai dışında 360 derece görüş kamerası olan araba var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta yazdığım üzere Nissan Qashqai dışında 360 derece görüş kamerası olan araba var mı? Nissan qashqai de 360 derece görüşlü kamerası var ve park ederken çok iyi oluyor. Başka model bir arabada böyle bir özellik var mı bildiğiniz?

Sadece arka görüş değil yani hem arka hem ön görüş olacak istiyoruz ya da 360 derece olacak.

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabiki var BMW 5 series....7 series...
  • Nissan note var.
    Muhtemelen nissan diğer modellerine de koymuştur.

• Astrada var passattaa highline tum vw lerde vardir tahminimce yada opsiyoneldir.opellerdede ayni şekilde

400 500 e çindende getirtilebilir önemli bi şey değil ayda bir belki işe yarar.ben geri görüş kamerasini bile kullanmiyorum.

• 360 derece olduğuna emin misiniz?

edit: hoş bir şeye benziyor
    şöyle bir video buldum bu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 30 Ağustos 2014; 14:28:42 >
  • Çoğu Premium markalarda vardır, Volvo'yu bilmiyorum. W212 FL Mercedes E Serisinde Comand Online vardı ve 360 kamera, Mükemmeldi tek kelimeyle. Nissanda'ki sistemde güzel, Note'da bile var. Ayrıca buradan Mercedes yetkililerine bir sitemim var, Eyyyyy Daimler AG! A,B, GLA, CLA ve yeni C serisi hariç tüm araçlarda geri görüş kamerası almak istenirse Comand Online'a 10 milyar yani neredeyse bir araba parası vermek zorunda kalınıyor. Bunu düzeltin abi saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Çoğu Premium markalarda vardır, Volvo'yu bilmiyorum. W212 FL Mercedes E Serisinde Comand Online vardı ve 360 kamera, Mükemmeldi tek kelimeyle. Nissanda'ki sistemde güzel, Note'da bile var. Ayrıca buradan Mercedes yetkililerine bir sitemim var, Eyyyyy Daimler AG! A,B, GLA, CLA ve yeni C serisi hariç tüm araçlarda geri görüş kamerası almak istenirse Comand Online'a 10 milyar yani neredeyse bir araba parası vermek zorunda kalınıyor. Bunu düzeltin abi saygılar

Comand online'i bilmiyorum lakin.
    Yeni A,B,Cla ve Yeni C serisinde Geri Gorus Kamerasi Standart...

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Çoğu Premium markalarda vardır, Volvo'yu bilmiyorum. W212 FL Mercedes E Serisinde Comand Online vardı ve 360 kamera, Mükemmeldi tek kelimeyle. Nissanda'ki sistemde güzel, Note'da bile var. Ayrıca buradan Mercedes yetkililerine bir sitemim var, Eyyyyy Daimler AG! A,B, GLA, CLA ve yeni C serisi hariç tüm araçlarda geri görüş kamerası almak istenirse Comand Online'a 10 milyar yani neredeyse bir araba parası vermek zorunda kalınıyor. Bunu düzeltin abi saygılar

Hocam tanıdık bi arkadaşlarım E250CDI 4Matic aldı bu geri görüş kamerası olayı yüzünden çok daha fazla para verdiler. İlgilenen arkadaşlara sormuşlar ordaki elemanlar Mercedes bundan sonraki nesillerinde g.görüsü standart olarak sunucakmış demiş bizde beklemedeyiz

• Mercedes E serisinde opsiyonel olarak 360° kamera mevcut.

• Grand picasso da opsiyonel olarak sunuluyor. Sitesinde video da var diye hatırlıyorum.

• Epey geç oldu ama cevap yazanlara teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembeLokum

Epey geç oldu ama cevap yazanlara teşekkür ederim

Hocam 1 sene sonra cevap vermişsiniz, Mars'a falan mı gidip geldiniz .
  • PembeLokum kullanıcısına yanıt
    Mercedes de var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Malesef konuyu actığımı unutmuşum :)
    Genelde mercedes örnek verilmiş ki zaten mercedes alacak durumum yoktu :)

• https://youtu.be/srjXCS259l4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.