Şimdi Ara

2004 Fiat Marea Liberty Nasıl bilirsiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaslar çok km yapçaksanız alın dizel araba. Marealar güzel araba donanımlı her ortama girecek bi araba . Sürüşü zevkli, parça ve servis sorunu yok yalnız sıfır almaya gerek yok ikinci elde çok temiz ve ucuz alınabilir.
  • arkadaş bu konu geri de kaldı beni 2006 yeni focus sedan aldım trend + stil paket
    Artık silinebilir bu konu :)
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Rouvax

arkadaş bu konu geri de kaldı beni 2006 yeni focus sedan aldım trend + stil paket

piyango mu çıktı? (en fazla 19000 ytl demistin de)
  • güzel araba almışın hayırlı olsun. Verilen paranın karşılığını veren nadir arabalardan.
  • arkadaşlar öncelikle fiat marea'ya karşı önyargılarınızdan kurtulun arcın motorundan yana hiç bir sıkıntısı yoktur kaporta aksamıda oldukça iyidir içine en ufak sesi almaz yakıt durumuna gelincede sonuçta araç 1.6 cc 105 beygir bu durum müthiş bir çekiş sağlar bu çekiş karşısındada biraz fazla yakmasıda normaldir aslında fazla yakıyoda sayılmaz şehir içi benzinle 0.27 krş lpg ile 0.23 kuruş şehirler arası benzinle denemedik ama LPG ile 0.21 kuruş yakıyor yani verilen paraya göre en konforlu araç diyebiliriz ancak 2004-2007 arası üretim olan VİP modeli (Liberty Plus'da) geçer önerimdir arada çekiş farkı yok ama elektronik aksam farkı var.SAYGILARIMLA
  • Marea ya binmeyenler sallıyor ne yazık ki. Marea 1.6 vardı bende. Uzun yolda 16 kuruş yakıyordu. Şehiriçi 27-28 kuruş. Bu çok yakiyor diyenler art niyetli bence. Maximum hız olarak yyokuş yukarı 188 km yaptım. Duz yolda 200 e yaklaştı. Hiç düşünmeden alın derim. 98 modeljni sattim ,Temizini bulsam yüksek modelini alacaktim ama denk gelmedi alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyhill -- 27 Kasım 2015; 22:07:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003 modelini 1 yıl kadar sahip oldum. Uzun yol için çok iyi uzun yolda az yakıyor ama şehiriçi fena başa çıkılmaz yani. Benim araç 160000 kmde idi sattığımda ve bazı ciddi problemler baş göstermeye başladığından bu masrafları yapmaktansa satmayı tercih ettim. Konfor ve sürüş olarak iyi bir araç oturma pozisyonu falan çok güzeldi. Yüksek hızlarda rüzgar ve motor sesi ciddi gelir içeri. Performans olarakta motor gücüne göre oldukça iyi fakat o zaman bile bazı parçalara ulaşmak hem zor hem oldukça maliyetliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren abinz

arkadaşlar öncelikle fiat marea'ya karşı önyargılarınızdan kurtulun arcın motorundan yana hiç bir sıkıntısı yoktur kaporta aksamıda oldukça iyidir içine en ufak sesi almaz yakıt durumuna gelincede sonuçta araç 1.6 cc 105 beygir bu durum müthiş bir çekiş sağlar bu çekiş karşısındada biraz fazla yakmasıda normaldir aslında fazla yakıyoda sayılmaz şehir içi benzinle 0.27 krş lpg ile 0.23 kuruş şehirler arası benzinle denemedik ama LPG ile 0.21 kuruş yakıyor yani verilen paraya göre en konforlu araç diyebiliriz ancak 2004-2007 arası üretim olan VİP modeli (Liberty Plus'da) geçer önerimdir arada çekiş farkı yok ama elektronik aksam farkı var.SAYGILARIMLA

2005'teki konuyu hortlatmak için mi üye oldun?

Bir de 0.27 kuruş değil o, 0.27 lira ya da 27 kuruş.

• Vay arkadaş
  • Marea almak üzereyim hala kullanan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

arkadaş bu konu geri de kaldı beni 2006 yeni focus sedan aldım trend + stil paket
    hala kullanıyor musunuz???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.