Motokaravan
Çevremde 4 arkadaşımda motokaravan var.. Bende çok sıkıldım TV izlemeyi bıraktım yıllardır.. Hep arkadaşların karavanla gidiyordum artık bende haftasonu gezme belki bir hafta lok gezmeler için bir camper alıp camper Van yaoıcam araçda kararsız kaldım... Ducato jumper boxer tarzı büyük bir şey düşünmüyorum transporter Vito tarzı ufak haftasonluk bir hafta ongünlük bir şey alıcam ne önerirsiniz..
Malum LPG 5tl olması ile benzin LPG arasındaki kuruş farkı çok azaldı .. LPG nin genel masraf anlamında maliyeti de yansıtılırsa arada fark yok gibi bir şey.
Bu yüzden şahsi fikrim insanlar yakıt ekonomisi ön planda olan ama LPG takılamayan yada LPG de verimsiz çalışan sorun çıkartan araçlara yönelicek çünkü bu araçlar LPG ile iyi çalışmadığı için zaten piyasada tutunamadılar..
Misal GDI motorlar carisma 1.8gdi gibi...
Araç içi kafalık oyun cd si
Arkadaşlar arkaya kafalıklara 9 inç ekran aldım sağ sol kutusunun içinden kablosuz joystick, kablosuz kulaklık çıktı ama oyun cd si çıkmadı..
Yurtdışı forumları kurcaladım 8 bit oyunlar oluyormuş bazı oyunlar 16 birde oluyormuş.. YouTube bir.videoda çocuk kafalık ta street fighter falan oynuyordu...
Ben bu CD leri nereden tedarik edebilirim...
Android teyp flash bellek
|
Fx işlemci konusunda danışma
|
|
|
|
|
Kablo tavsiyesi
|
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.279
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 89.732 (Bu ay: 1.104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.122 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası