< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2014 Audi A3 mü 2020 Sıfır km İcon Clio Mu ? (2. sayfa)
-
-
Kullanmadiginizi o kadar belli etmissiniz ki. Kullanmayi gectim test videosu bile izlememissiniz diyebilirim. Ikisini de suren birisi asla ve asla yeni kasa kalite namina daha ustun diyemez.
Eski kasa her turlu karsilastirmada kalite namina yeni kasadan ustun. Hem plastik kalitesi hem trimler olarak. Ikisine de maddi gucum yetiyordu cok sukur. Yeni kasasindan iner inmez gidip sifirdan hallice 5 bin kmde bir eski kasasini satin aldim (a3 35 tfsi dynamic cam tavan) ve yeni kasasinin makyajini beklemeye karar verdim. Cunku o ic mekan kalitesi audinin a sina bile yakismamis.
Ha derseniz tasarim olarak ic dis yeni kasa cok iyidir amenna. Ama tum testlerde ilk soylenen “audi yeni kasada kaliteden calmis, sert plastik kullanmis”. Eski kasanin ici full yumusak plastik neredeyse, yeni kasada corolladan hallice sert plastikler var.
Ayrica eski 2016 golf 7 simdi 2020 a3 kullanicisiyim. Kalite konusunda a3 gomlek gomlek demiyorum kazak kazak ustun. Golfte biktigim trim seslerinin t si yok a3te. Suspansiyon cok cok daha iyi sonumluyor ve asiri konforlu. Genislik olarak dar da denemez. Golf bile yeterliydi bana a3 ondan daha genis. Yani en azindan diger C siniflarindan hic bir farki yok. Hatta 1 serisinden A serisinden CLA dan vs cok daha genis. Ha onun haricinde motor sanziman vs ayni zaten. Hatta donanim olarak golf cok daha ustun. Ikisini en iyi kiyaslayabilecek kisilerdenim. Ama kalkip kalite namina da bisey yok denmez be biladerim el insaf. Goren de her gun maybach kullaniyorsunuz sanir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 12 Temmuz 2021; 20:53:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sıfırın tadı başkadır. 7 yaşında nasıl kullanıldığı belirsiz araca o kadar para vereceğime sıfır araç alırım daha iyi.
-
200 bin üstü para verip 2. El araba almam şahsen. Millet genel olarak arabanın canı çıkmadan satmıyor. O km iyidir tertemiz, sorun çıkarma ihtimali düşük. Sorun çıkarsa bile garantisi var. 3 yıl muayenesi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2018 a3 ün içinde 30 dakika geçirdim. Megane den biraz daha iyi malzeme kalitesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisinide alma, o bütçeyle daha temiz 2.el bi golf al derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abartma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X