emniyet kemeri orjınalınde yok muayeneden gecmıyor
-
-
1984 model ve sonrasındaki tüm araçlar için ruhsatta yazan kişi sayısı kadar emniyet kemeri olması şart. 1991 model araçta olmaması imkansız! Yoksa bile sanayi sitesine gidip bir döşemecide tanesi 100-150 liraya eksik kemerlerini tamamlasın. Aksi taktirde geçeri yok!
-
Aksesuarcılarda ve internette emniyet kemeri satılıyor 30-35 tel civarına. al tak geç
-
benim arabada ruhsatta 5 koltuk var ama 4 emniyet kemeri var
-
quote:
Orijinalden alıntı: sfklibenim arabada ruhsatta 5 koltuk var ama 4 emniyet kemeri var
Muayeneye girerken yoğun saatleri seçin ;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: OtomobilistMuayeneye girerken yoğun saatleri seçin ;)
Alıntıları Gösterbence çoğu arabada arkada ortada oturan kişi için emniyet kemeri yok ama ruhsatta 5 koltuk görünüyor
-
araçlara daha dikkatli bakmanı öneririm. orijinalinde arkada hep 3 emniyet kemeri vardır.
-
93 model aracimda arkada emniyet kemerinin emaresi bile yok.quote:
Orijinalden alıntı: Otomobilist1984 model ve sonrasındaki tüm araçlar için ruhsatta yazan kişi sayısı kadar emniyet kemeri olması şart. 1991 model araçta olmaması imkansız! Yoksa bile sanayi sitesine gidip bir döşemecide tanesi 100-150 liraya eksik kemerlerini tamamlasın. Aksi taktirde geçeri yok!
Ruhsatta 5 kisi yaziyor ve muayeneden sorunsuz geciyor.
Siz nasil bu kadar emin konustunuz anlamadim dogrusu. -
Ben de yakın tarihte "restore ettirdiğim" yaklaşık 40 yaşında bir araçla muayeneye girdim, arka koltuklarda kemer olmaksızın ki orijinalinde vardı Ben söktürdüm. Orada konuştuğum görevli / teknisyenden aldığım bilgi; "1984 yılından sonraki modellerde, ruhsatta yazan kişi sayısı kadar emniyet kemeri olması şart" dedi. (kesin bilgim buradan)
Belki de bundan sonra arka kemerleri daha "sıkı" kontrol edecekler! kimbilir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sfklibence çoğu arabada arkada ortada oturan kişi için emniyet kemeri yok ama ruhsatta 5 koltuk görünüyor
Alıntıları GösterDacia'da var. Diğer markalarda hayli hayli vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 11 Kasım 2020; 16:45:21 > -
89 model arabada kemer var ama takacak toka yok. yani tokaları koltuğun arkasında kalmış.çıkarmadım arkaya kimse oturmyor zaten. o şekilde 4 seferdir geçiyor
-
İyi de Vectra'da o modelde o senede arkada da emniyet kemeri var. Sahibi emin mi sökülmediğine falan? 93 modeli bizde vardı ve makyajlı kasası idi, haliyle 91 kasada da var emniyet kemeri.
Araca bişeyler yaparken (döşeme değiştirirken falan) sökmüş olmasınlar? Veya koltukların altına baksınlar, bi yerlere tıkıştırmış olabilirler.
Aha 89 modeli, emniyet kemeri var :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasina-gti-871571761/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-uykucu-yeni-sahibini-bekliyor-877510586/detay
Arabalar yıkık dökük olsa da kemerleri var :)
-
Komşuna "sat kurtul" diyemedin mi?
-
94 Broadwayimde de de yoktu sıkıntısız 3 muayeneden geçti. Şuan Boram var arkada koltukta 2 kemer 3 toka var sıkıntısız geçti. -
2013 yılında 1994 model Hyundai Excel ile 2018 yılında da 1989 model doğan ile girdim arka koltukta emniyet kemeri soran olmadı. Yeni kural geldiyse bilmem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X