Şimdi Ara

bu seferde korna bozuldu muayeneden gecermı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • palio araba 250 bın km de 2004 model heryerı sureklı bozuluyor,her ay 1000 tl para tamıre gıdıyor
    tamırlerı sıraya koydum su anda sırada bekleyen arızaları var
    tofas fıat çürük arabamı yapıyor nedır anlamadım renomu daha ıyıydı

kornayı daha 3 sene oldu degıselı vede cok basmadımda sımdı normal ses cıkmıyor yarı oranda garıp bır ses cıkıyor

röle koymuslardı röle yesıl ısık yanıyor arıza onda degıldır,acaba röle fazla elektrıkmı gonderdı ama sanmam

• kalır
  • sıfır korna takdırdım kullanmadım bıle 3 sene oldu hemen bozuldu boyle sey olmaz bıktım su araba ıslerınden çuruk mal yapmaya basladılar
  • 8-2016 da degısmıs
    8-2020 de sayılırız dogru duzgun kullanmadım bıle bundan sonra gereksız basmam zıfır taktırmıstım 70 tl vermısım dımdı 130 tl cıvarı yazık paraya 2 yıl garantı dıyorlar 3 sene kullanmasanda anca dayanıyor bu ne ya curuk mal satar oldular
  • her ay 1000 lira veriyorsan aracı satıp 1000 lirayı kenara koy ya da krediye verip daha düzgün araç al dikiş tutmuyor demekki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabasız kalmamak lazım,kredı ısı neaıl olur bılmem ama arabanın butun parcaları sık sık bozulmaya basladı fıat tofas bu kadarmıs 250 bın km de yada 17 yasında heryerı bozuluyor reno daha saglammıs
  • Her 1000 lira harciyorsan o araba degil senin ortagin olmus artik 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

arabasız kalmamak lazım,kredı ısı neaıl olur bılmem ama arabanın butun parcaları sık sık bozulmaya basladı fıat tofas bu kadarmıs 250 bın km de yada 17 yasında heryerı bozuluyor reno daha saglammıs
    "250 bın km de yada 17 yasında heryerı bozuluyor reno daha saglammıs"

250 bin, 17 yaş araba için oldukça fazla. Avrupa'da hurdaya ayrılıyor bunlar. (üst segment, hastaları olan araçlar hariç)
  • 35-40 TL hacı kornalar. elin anahtar tutuyorsa al bi tane tak gitsin..
  • kornanın yerını bıle bulamadım altınamı gıreyım
  • sol teker davlumba icine koymuslar..tamiri oluyor galiba..basit sey demisler bakalim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmez,direkt kalırsın...
  • ceyrek oranda biraz caliyor garip ses cikiyor.tam bozuk degil aslinda.bes metre otedeki o ne oyle der

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.