Şimdi Ara

2013 x3 alınır mı? 2014 makyajlısı mı beklenir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biliyorsunuz F25 kasa x3 2010 yılında satışa çıktı. 2014 yılında da makyaj görecek. Yeni yıla yeni arabayla girmek istediğimden şu anda bir en dolu x3 için kapora vermiş durumdayım ve Ocak itibariyle teslim edilmesini bekliyorum.
    Şimdi düşünüp de karar veremediğim sorular var. Acaba bu yıl sonu sabit kur kampanyası avantajından faydalanıp kaporasını verdiğim ama 7 yılda bir kasa değiştirdiğini düşünsek 2017 gibi kasa değiştirecek bu x3'ü alsam mı? Makyajlısını beklesem bana bir faydası olur mu?
    Görüşlerini paylaşacak arakaşlar ne dersiniz?

Not: Fake hesap değildir. Ciddi ciddi soruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar indirim yaptilar. Kaca geldi onlarda onemli. Ama ben olsam makyaji beklerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimine göre değişir, iyi indirim olmuşsa al bence. Yada bekle x5 2.0 dizel fiyatı belli olunca belki x5 alırsın.
  • Arkadaşlar. Cevaplarınız için teşekkürler. 2014 x5 beklemeyi düşünüyordum, ancak prenium paket 2000 motor x5 için 114 bin € fiyat veriyorlar şu anda. Kur bu haliyle kalırsa 320 bin TL eder. X3 için verilen fiyat 218 bin TL ve en dolu donanımlı araç. Yeni makyajlı x3 için ise aynı dolu araç 90 bin € civarında olacak ve öğrendiğim kadarıyla tamponlarda küçük makyajlar olacakmış. Ne dersiniz?

• Bence q5 bakın 195 bin tl'ye bırakıyorlar x3 den daha geniş daha ferah bir araç. X3 fazla tutmadı.

• Bana kalırsa x5 yanında esamesi okunmaz. X3 e bir türlü ısınamadım..
    bencede de x5 bekleyin
  • Okadar para x3 e varilmez. İkinci elde cok zarar edersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • X3'ün en dolu modeli için 205bin teklif almıştım. 3-4 ay oldu ki bence o rakam bile fazlaydı. 218 değmez diyorum. X5 bakılabilir biraz daha bekleyip.
  • Bence tercihinizi 5 serisi olarak değiştirin, güzelce kullanın
  • Çok kararsızım. Suv segmenti düşündüğümden 5 serisi liste dışı. Ancak 2.el değer kaybı zaten en düşündürücü konu. Acaba makyajlı x3 veya yeni x5 ortalama 3 yıl sonra 2.el değer kaybı düşünüldüğünde daha mı az kayıp verir?

• Bir aracin fiyati ne kadar yuksekse ikinci elde deger kaybida okadar yuksektir. Bence ihtiyaciniza gore karar vermemiz daha dogru.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpglue

Çok kararsızım. Suv segmenti düşündüğümden 5 serisi liste dışı. Ancak 2.el değer kaybı zaten en düşündürücü konu. Acaba makyajlı x3 veya yeni x5 ortalama 3 yıl sonra 2.el değer kaybı düşünüldüğünde daha mı az kayıp verir?

İlla X3 derseniz ben olsam az kilometre olan 2012'lere bakarım.
    Yüksek fiyatlar yazmışlar ama gerçekten satmak isteyen biri denk gelirse daha mantıklı fiyatlar konuşulabilir.

X5 farklı bir konu. Yeni bir kasa, daha önce o kasada kullanılmamış 2 litre bir motor. Şimdiden kestirmek zor 2-3 sene sonrasını.
  • Ben de sizin kararsızlığını yaşadım benim diğer düşümdüğüm GLK idi ancak 250 dci yerine 220 cdi getirdikleri için artık vazgeçtim. Anlaşılan her 3 yılda araçlarda değişiklik olmakta sonuçta bunun sonu yok. 2014 yılında alacağınız yeni model (muhtemelen yaz sonu olur) 2 yıl sonra kasa değiştirecek. Burada benim karar vermemde en önmeli unsur kurun düşün tutulması olması olmuştu. Gün itibarıyla Euro 3 TL oldu ve 2014 model X3 nerden bakarsanız bakın 270000 TL olacak. Tampon ve arka far değişikliği aradaki farka değer mi siz karar verin. X5 güzel bir araç ama opsiyonlarla beraber 7 serisi BMW fiyatına gelecektir. Aracın büyüklüğü ve fiyatı almanızda karar vermeniz noktalar olacak
  • Bu arada şu kadar para o araca vermem gibi yorumlar görüyorum. Asgari ücretin 600 USD olduğu ülkede zaten yabancı sıfır araba binmek hiçbir paraya değmez. Hele de araç fiyatının büyük kısmı vergiye gitmesi Maddi gücü olan istediği aracı alır
  • Arkadaslar x3 2014 de kesin makyaj gorucekmi biliyormusunuz? Ne zaman turkiyeye gelir?
    Borusan istinyedeki arkadas makyaj yok dedi ama

• Arkadaşlar. Konuyu açan kişi olarak tekrar son durum hakkında yazıyım istedim. Kaporasını verdiğim 2013 model x3'ten vazgeçtim. Aslında almaya çok niyetliydim ancak deri döşeme renginin kahverengi olması içime sinmedi. Sonrasında kur farkı nedeniyle pişman olmadım desem yalan olur. Şu anda hala bir araba alamadım, alabilecek miyim emin de değilim. Benim fiyat aralığım 200-220 arasıydı. Şu andaki kur nedeniyle çok yükselen fiyatlar nedeniyle x3 270 bin civarı oldu. 1600 motor x3, glk, 2000 x5 hala aklımda.
  • O fiyata Volvo XC60 2.0d alabilirsin. Bence X3'den daha iyi bir SUV.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.