Şimdi Ara

A101 marketler iPhone 13, iPhone 11 ve Samsung Galaxy S21 FE satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A101 marketler iPhone 13, iPhone 11 ve Samsung Galaxy S21 FE satıyor
    A101 marketlerin Ekstra kataloğunda bu hafta iPhone modellerinden Samsung akıllı televizyonlara ve akıllı monitörlere, tam kablosuz kulaklıklara, tablet modellerine kadar farklı teknolojik ürünler bulmak mümkün olacak. 

10 Ekim A101 Ekstra teknoloji ürünleri

10 Ekim A101 Ekstra teknoloji ürünleri arasında iPhone 13 256GB modeli yer alıyor. 6.1 inçlik ekran, 12MP+12MP arka kamera, Apple A15 Bionic yonga seti gibi özellikleri olan iPhone 13 modelinin fiyatı 43499TL.

Ayrıca Bkz.A101 marketler GeForce RTX 4050 ekran kartlı oyuncu dizüstüsü satıyor

Diğer taraftan 6.1 inçlik ekran, Apple A13 Bionic yonga seti, 12MP+12MP arka kamera, 12MP ön kamera, 64GB depolama, 3100mAh batarya gibi özellikleri olan iPhone 11 modeli 23299TL seviyesinde. 

Samsung markasına ait 43 inçlik Ultra HD ekran ve Tizen işletim sistemi olan M7 akıllı monitör modeli 9499TL, Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefon modeli 17899TL ve Galaxy Tab A9+ 8GB modeli de 7699TL olarak satılacak. 

• Monitor nasıl beyler?

• addidas_85 kullanıcısına yanıt
    43 inçlik M7 monitörü kastediyorsan kronik bulutlanma sorunu var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 bin civarına S22 alınabiliyor. S21FE için yüksek rakam.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Aynen onu diyordum hocam. Teşekkür ederim açıklama için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette daha ucuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt

Bir ay önce arkadaşımın tvsi bozulunca onu alıp uydu alıcı ile hem TV hem multimedya için kullanmaya başladık. Hb'de 9000 TL idi ve uydu alıcı 650TL. 8500 lira Onvo 1080p TV'ye vereceğine onu almak daha iyi. VA panel 4k. Hardcore oyuncuya yaramaz ama çok büyük beklentileri olmayan birine TV olarak kullanmak için çok mantıklı bir seçenek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntel Celeron işlemciler ne zaman piyasadan kalkacak,ben zamanında kimseye uymayıp -dinlemeyip aldım, aldığıma alacağıma pişman oldum, hala satıyorlar ya anlamış değilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.