Şimdi Ara

A101 marketler iPhone 16 Plus ve HP RGB Soundbar satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A101 marketler iPhone 16 Plus ve HP RGB Soundbar satıyor
    A101 marketlerin haftalık Ekstra kampanyasında akıllı televizyonlardan akıllı telefonlara, akıllı takip cihazlarına, ses sistemlerine ve elektrikli ev aletlerine kadar farklı teknolojik ürünler bulmak mümkün olacak. 

16 Ocak A101 Ekstra ürünleri

16 Ocak A101 Ekstra ürünleri arasında iPhone 16 Plus akıllı telefon modeli yer alıyor. 6.7 inçlik ekran, Apple A18 yonga seti, 128GB, 48MP+12MP arka kamera, 12MP ön kamera, 4674mAh batarya gibi özelliklerle 67799TL fiyat etiketine sahip.

Ayrıca Bkz.A101 marketler araç şarj istasyonu ve tuşlu telefon satacak

HP DHE-6005 Soundbar ses sistemi ise birleşebilen iki hoparlörden oluşuyor. USB Tip-A ve 3.5mm AUX girişinden bağlanan hoparlör RGB 2.0 aydınlatma sistemine sahip. Fiyatı ise 999TL olarak belirlenmiş. 

• O Soundbar değil ama yinede siz bilirsiniz.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

zamanında çok güzel speakerlar aldım creative T60 + gigawork T40 iyiki de almışım diyorum bu fiyatları görünce yoksa millete soundbar diye kakalayacaklar bu oyuncakları...

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    creative T7900 kullanıyorum halen memnunum

• fukarakoala kullanıcısına yanıt

hocam 7.1 hepsini zaten kuramadığım gibi 3.1 olarak kullansam bile masada çok yer kaplıyor bende memnundum ama yer sorunu olunca bunları almıştım onun kadar iyi olmasada iş görür nitelikte ikiside

Ses kartı ve birisinin modifiye ettiği driverı ile 7.1 sorunsuz çalışıyordu.

Değişik ve güzel oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam bende sound blaster titanium ses kartı vardı şuanda Zse modelini kullanıyorum, SB titanium un fiyat performansı çok iyiydi Daniel K. nın modifiye driverını kullanıyordum o da desteği kesince Zse ses kartına mecburi olarak geçiş yaptım, neyse demem o ki SB titanium hala gideri var ama Zse özellikle kulaklık ile ses dinlemek isteyenlere hitap eden bir ses kartı olduğu için tek getirisi o oldu speaker ile çok fazla bir ses değişimi algılayamadım o yüzden sesleri deyatlı olarak dinlemek için elinizde en az bi SB titanium olması gerekli...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ne güzel birşey olursa soracak kişi buldum. Yeni bilgisayar alıcam o zaman sorarım son durumda ne yapalım diye T7900 bırakamıyorum halen seviyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A101 marketler iPhone 16 Plus ve HP RGB Soundbar satıyor 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.