Şimdi Ara

A101 marketler iPhone 15 Plus, Samsung Galaxy S23 ve Galaxy Tab A9 Plus satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu hafta A101 Ekstra kampanyasında akıllı televizyonlardan akıllı telefonlara, tabletlerden kablolu kulaklıklara, dikey süpürgelere ve hava nemlendiricilere kadar farklı teknolojik ürünler bulmak mümkün olacak.

17 Ekim A101 Ekstra teknoloji ürünleri

17 Ekim A101 Ekstra teknoloji ürünleri arasında iPhone 15 Plus modeli dikkat çekiyor. iPhone 15 Plus modelinde 6.7 inçlik ekran, 512GB depolama, Apple A16 Bionic çipseti, Dinamik Ada çentik, 48MP+12MP arka kamera, 12MP ön kamera gibi özellikler 73899TL fiyat etiketi ile sunuluyor.

Ayrıca Bkz.A101 marketler iPhone 13, iPhone 11 ve Samsung Galaxy S21 FE satıyor

Samsung Galaxy S23 modeli 6.1 inçlik Dynamic AMOLED ekran, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, 8GB RAM, 256GB depolama, 50MP ana kamera, 3900mAh batarya gibi özelliklerle 31299TL olarak satılacak.

Son olarak Samsung Galaxy Tab A9+ tablet modeli de 11 inç ekran, Snapdragon 695 yonga seti, 7040mAh batarya, 8GB RAM, 128GB depolama ve DEX desteğiyle 6549TL seviyesinde.

• Elde kalan 512'lik düzleri eritmeye çalışıyorlar yalnız aşırı mantıksız fiyat 15+ için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık ŞOK, içerik A101.

Yorumları da BİM için yapalım lütfen 

• 15 pro max 256 gb olanı 73.5k ya satılıyor internette. Bilgisi olan biraz araştırıp şu kazığı yemez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S23 saçma olmuş yav. 28'e hadi en kötü 28.999 satsa anlarım da, Prime'ı olana zaten 29.999 aynı gün evinde. Hatta bıraktım daha pahalıya satmayı, 28.999 a satsa bile, ben adı geçen sahte balı satmıyorum diyerek gıda dedektifine davalar açması ve hatta hala daha bazı marketlerde satıldığına dair fotoğraf paylaşımları yapılırken inkar etmesi, ben onun yerine şu balı satıyorum diye savunma yapması ama o balında daha sonra sahte bal listesinde adının çıkması, buna rağmen yani kendi savunmasına rağmen suçlu görünse bile geri adım atmaması gibi bizim 3 harflilerin yapısından ötürü, kalkıp 1000 lira daha verip gerçek kurumsal bir firmadan satın almak daha güven verici olur. Hani dersin ki 1000 lira da bu işin garanti, güvence bedeli olur. En azından gerçek bir kurumsal güvenli firmadan satın alıyorum.

Bu sebeple hani 29 a bile satsa, firma güvenilirliğinden ötürü insan bir düşünecek iken, bir de kalkıp 31.300 e fiyat koyması çok enteresan olmuş.

• Ahhh ekrem vah ekrem   

• 60 hz telefona 73 bin vermek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gidildiğinde stokta yok denir ve eliniz boş dönersiniz .d

• Ben de şok oldum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    nerde hocam 73.5k

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Şok bitmiş.  

• Yaa EKOO hadi insan yazarken başlık hatası yapar. ama 2-3 gün boyunca hiç mi kontrol etmez bir editör olarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.