Bildirim
Samsung Galaxy Tab S10 Plus ve Tab S10 Ultra'nın fiyatlandırmaları sızdırıldı
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Fiyatlar bayagi bir coskulu olmus , bakalim TR fiyatlari nasil olacak. -
Samsung fiyatlandırması özellikle bu sene çok saçma.Apple ile fiyat kıstası ürünler ve aksesuarlarda önde gidiyor.
Samsung ürünletinde android bir işletim sistemi kullandığını rakibleri çok olduğunu unutmuş gibi gözüküyor.
Geçen sene Tab S9 ultra Eylül ayında 26bin TL almıştım Euro kur 29 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 8 Eylül 2024; 20:51:46 > -
S24 ultra çok satınca hemen kalitesini ortaya koymuş Samsung bey
-
Öyle gözüküyor.
-
1000$ civarına m4'lu ipadlar varken teknoloji cahilleri dışında kimse dönüp de bakmaz şuna. -
1000EURO BİLE OLSA 37bin eder, ufak tefek aksesuar hediyesi olabilir satılabilir olsun diye
-
Sızdırıldı?? -
Iyiki indirime girdiğinde S9 almışım. -
Geçen senenin neredeyse aynı tabletini üret üstelik çok kısa zamanda eskiyecek ve daha ucuz olduğu için tercih ettiğin çipset ile bu fiyatlarla piyasaya sür. Tam bir Samsung çakallığı -
Samsung nasıl bir şirket ki dimensty 9400 8g 4 cıkmasına 1 ay kala (büyük ihtimalle bu cihazlar çıktığında aradaki fark çok daha az olacak.) dimensty 9300 kullanıyor bu tabletlerde Apple m4 işlemci koyuyor 1200 dolara ve Tandem oled avantajı var .
Bari premium fiyat koyuyosun işlemciyi son çıkan işlemci yap . Aralık ayında 800 dolara satılan mi 15 bu cihazdan çok daha güçlü olacak akıl karı değil tablet sektörünü appla vermeyi planlıyolar herhalde Kaldı kı bana göre en mantıklısı x plus ya da. Elite işlemcilerle hem Android hem Windows bir tablet çıkarmaları . Böylece applın en çok eleştrii yediği ipapos kısıtlamalarına bir çözüm olarak çok başarılı olabilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan güvenç -- 9 Eylül 2024; 9:59:46 > -
Samsung Türkiye de farklı fiyat politikası izliyor 1300 Euro ya tableti Türkiye de satamaz maksimum 35.000 tl ye gelir tab S10+ -
Şu sızıntıyı bi halledemediler. herşey sızıyor :) -
Bu dünyanın en büyük sorunlarından biri senin gibi troller. -
Bu fiyatlara olacağını sanmıyorum. 1200 dolar üzerinde olan fiyatlar Apple a kayar. Şahsen tab10 Ultra, s25 Ultra, galaxy book 5 360 pro şeklinde sistem planlıyordum. Bu gidişle tablet için ipad Pro serisi düşünüyorum... -
Ürünlerin çıkış tarihini değiştirmeleri gerek bunun için de. E kışın S serisi yeni işlemciyle geliyor. Ondan sonra Z Fold serisi yazın çıkıyor. Eğer üretilmiş yeni bir işlemci varsa onu kullanıyorlar Z Fold 4'teki Snapdragon 8Gen1 Plus gibi. Ama Qualcomm her sene ara işlemci üretmiyor. Bu durumda bu seneki Z Fold 6 da kısa sürede eskimiş olacak işlemciyle çıkmış oldu. Tablet tarafında da aynısı olacak o zaman.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1000$ civarına m4'lu ipadlar varken teknoloji cahilleri dışında kimse dönüp de bakmaz şuna.
|
Fiyatlar bayagi bir coskulu olmus , bakalim TR fiyatlari nasil olacak.
|
S24 ultra çok satınca hemen kalitesini ortaya koymuş Samsung bey |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X